Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas

QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 08, 17:19)
Viskas bus gerai 4u.gif O beto aš būsiu beveik visada šalia. Mes birželio 5d. jau būsim jūsų kaimynai mirksiukas.gif Galėsim palaikyti viena kita. smile.gif

ačiū tau, Žioguti smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

mamytės, noriu paklausti
kai ruošėtės operacijai ar nuvykot numatytu laiku ar dėl kažkokių priežasčių (blogų tyrimų) datą reikėjo atkelt?
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 09, 09:01)
labas rytas  4u.gif

mamytės, noriu paklausti
kai ruošėtės operacijai ar nuvykot numatytu laiku ar dėl kažkokių priežasčių (blogų tyrimų) datą reikėjo atkelt?

Labas rytas 4u.gif

Operavo mano mažiui lūpytę numatytu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Kodėlčiuke, lūpytę operavo numatytu laiku, o gumuriuko operaciją atkėlinėjo keletą kartų. Dėl blogų tyrimų, vis rodė uždegimą kraujukas.
Atsakyti
Sveikos,

Jo,KODĖLČIUKE,o mums tai lupyte atvažiavus pirma karta operuotis išsiuntė namo,ir kiek žinau daug kam taip pasitaiko. Oi,kaip pikta buna,čia nusiteiki,susikrauni daiktus,atvažiuoji,ir še tau,namo....Atrodo,namie visi tyrimai geri,o jie ten randa prie ko prikibt. Na,bet jie teisus,duoda narkoze,atsakomybė,apsidraudžia...
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 09, 08:01)
labas rytas  4u.gif

mamytės, noriu paklausti

Būtinai prieš važiuojant pasiskambinkit daktarui, nes ir iš jo pusės gali planai pasikeisti. Mums taip buvo su pirma lūpytės operacija.

Mamos Pegaso knygynuose nerealios nuolaidos knygoms. Labai daug vaikiškų knygų thumbup.gif Šiandien nusipirkau net 8 knygas ir uz viską sumokėjau tik 77 lt thumbup.gif
Atsakyti
nusprendėm nebadyt vaiko ir daryt tyrimus tik prieš op.
nes gyd. sakė, kad jei kraujukas bus blogas tai jį pagerint galėsim tik per mėnesį laiko
žinoma, jei dabar pasitikrintume kraujuką tai laimėtume dar 2 savaites
bet kol kas apsisprendėm tyrimus daryt tik prieš operaciją
kankina mane visokios abejonės verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
vakar pasidarem kraujo tyrima, tai mazoji net necyptelejo biggrin.gif O siandien buvom pas nauja seimos gydytoja ( nes senoji buvo biski kvankstelejus blink.gif ), tai hemoglobinas 117. Tikiuos, kad dabar nebenukels operacijos. Tai pirmadieni skambinsim gyd. Zalekui ir pasakys kada atvaziuoti.
Atsakyti
O pas mane atsirado dar viena fobija doh.gif Mūsų kaimynų vaikai susirgo vėjaraupiais. O juk vėjaraupiai persiduoda oro lašaliniu būdu, t.y. jais galima užsikrėsti net laiptinėje, jei sergantis nusikosėjo, nusičiaudėjo arba palietė turėklus. O juk turėklų tai niekas kasdien nevalo schmoll.gif
Bijau ir kad Viliukas neužsikrėstų, o blogiausia, kad ir aš jais nesirgusi unsure.gif
Atsakyti
Pumbukai, džiugu kad jau artėjat prie op. smile.gif

tikrai "nelaiku" kaimynų vaikai susirgo unsure.gif
Atsakyti
Na va, mes jau turim visus reikiamus tyrimus. Pirmadienį važiuojam į ligoninę...

Pumbuk, tikėsimės, kad viskas bus gerai 4u.gif

Žioguti, tikrai nelaiku kaimynai susirgo unsure.gif
Atsakyti
Zioguti, tikrai nelaiku apsirgo kaimynai, bet tikekimes, kad neuzsikresit vejaraupiais.

RamuneR, mes pirmadieni skambinsim gydytojui, tai tikiuos, kad antradieni ir mes leksim i Vilniu. Tai gal susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti