Jo,KODĖLČIUKE,o mums tai lupyte atvažiavus pirma karta operuotis išsiuntė namo,ir kiek žinau daug kam taip pasitaiko. Oi,kaip pikta buna,čia nusiteiki,susikrauni daiktus,atvažiuoji,ir še tau,namo....Atrodo,namie visi tyrimai geri,o jie ten randa prie ko prikibt. Na,bet jie teisus,duoda narkoze,atsakomybė,apsidraudžia...
nusprendėm nebadyt vaiko ir daryt tyrimus tik prieš op. nes gyd. sakė, kad jei kraujukas bus blogas tai jį pagerint galėsim tik per mėnesį laiko žinoma, jei dabar pasitikrintume kraujuką tai laimėtume dar 2 savaites bet kol kas apsisprendėm tyrimus daryt tik prieš operaciją kankina mane visokios abejonės
Sveikutes, vakar pasidarem kraujo tyrima, tai mazoji net necyptelejo O siandien buvom pas nauja seimos gydytoja ( nes senoji buvo biski kvankstelejus ), tai hemoglobinas 117. Tikiuos, kad dabar nebenukels operacijos. Tai pirmadieni skambinsim gyd. Zalekui ir pasakys kada atvaziuoti.
O pas mane atsirado dar viena fobija Mūsų kaimynų vaikai susirgo vėjaraupiais. O juk vėjaraupiai persiduoda oro lašaliniu būdu, t.y. jais galima užsikrėsti net laiptinėje, jei sergantis nusikosėjo, nusičiaudėjo arba palietė turėklus. O juk turėklų tai niekas kasdien nevalo Bijau ir kad Viliukas neužsikrėstų, o blogiausia, kad ir aš jais nesirgusi