Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas

Sveika prisijungus, Ivonka 4u.gif

Zibutte, o jus su ta rusiska soske maitinotes ligoninej po operacijos? Ar as kazka netaip supratau? g.gif
Atsakyti
Ne pumbuke. Mes nuo gimimo taip maitinomės iki dviejų mėnesių. Poto iš taurelės, o kartais palepinimui vėl duodavau per tą soskutę. Po oper. tai tik iš taurelės. Kadangi jau apie du mėnesius gėrė, tai ir didelio vargo nebuvo ir po oper. Pienuką nusitraukinėjau ir dar mišinuku primaitindavau.
Atsakyti
Aaa, dabar supratau biggrin.gif Na mes dabar geriam pienuka su specialia soskute lupos nesuaugimui. Bet siaip jai reikia padeti, as siek tiek ta soskute maitindama paspaudziu, kad jai lengviau pienukas begtu ir lengviau butu gerti, nes ji visai nemoka traukti. Tik nesuprantu kodel, gal del lupytes nesuaugimo g.gif O is saukstelio irgi kartais geriam pienuka, pratinames. Tik, kad labai ilgai uztrunka tas maitinimas ir pienukas atsala, tai per kelis kartu reikia pasildyti.
Atsakyti
Sekmes Ramunei ligoninej.
Pumbuk,uzjauciu del atidejimo,zinau,juk taip norisi greiciau,kad viskas baiktus.Orai atsile,gal baiksis jau tos slogos.
O del darzelio,Kristina,tai vaikai,kaip mazi i tai nekreipia demesio.Buvau nuvedus Eleni pora dienu,tai vaikai apstoja ratu,aiskina vienas kitam,kad Atinos cia sesuo.O i lupa ne vienas vaikas nekreipe demesio,ko negaleciau pasakyt apie suaugusius.
Zibute,ivonka sveikos prisijungusios. smile.gif
Atsakyti
O mano mazoji, tai išvis ne miegaja valgyti....
Tai valgom įvairiai ir su soske ir be soskes... dienos metu ir dažnai nakti maitinu is šaukštelio.. valgyt nenori, bet kažkaip įkalbu, maža kad tą defektelį turime tai ir nevalgiukas dar, o judri nemoku papasakot. Kai valgo muistosi muistosi ir buna poto atpila...
Atsakyti
QUOTE(Žibuttė @ 2008 05 12, 21:51)
Beje, mamytės, o kur tie pašaliniai dantys išaugę-rudenį buvome, ortodontė žiūrėjo, bet lyg ir nieko nesakė..

Na šiaip ti dantukai nėra pašaliniai, bet jie neatlieka jokios funkcijos (bent jau mano žiogui) ir trukdo atsikišusei premaksilei įeiti į vidų, todėl juos ir pašalins.

Dėl kodų, tai Betse jau viską labai smulkiai parašė, todėl aš jau ir nebesikartosiu ax.gif

Merginos, jau 9 ryto, tikriausiai Pauliuką jau paėmė operuoti. Sekmės jiem visiems: ir Pauliui, ir gydytojams, ir Ramunei.
Atsakyti
Sveikutės mamytės ir prie mūsų prisijungusios Žibutte ir iivonka . manau kartu visada lengviau rasti sprendimą, bet kokiose situacijose. biggrin.gif
Žioguti, žinau kaip neramu dėl vėjaraupių...kai mano vaikas jais apsirgo, mano vyras taip pat sunerimo, kad ir jis bus paguldytas į lovą, bet jis nesusirgo, gal dar čia ir nuo organizmo priklauso?? g.gif viliuosi, kad ir tu nesusirgsi..
Oi skaitau apie mamyčių kovojimą dėl priklausančio neįgalumo ir prisimenu save, jaučiu po metų vėl teks kovoti dėl šio pažymėjimo.
Kažin kaip Ramunei einasi?
Atsakyti
Sveikutes,
sekmes, sekmes, sekmes. Laikysiu kumscius, kad tik viskas gerai pavyktu.
Atsakyti
laba diena, mamytės 4u.gif

mes su Domantuku taip pat laikome kumštukus kad tik operacija praeitų sklandžiai 4u.gif

smagu kad prisijungėt Žibutte ir ivonka, čia mamytės labai padeda vienos kitoms mirksiukas.gif

aš jau pamažu savo artėjančią operaciją pradedu sapnuot doh.gif
vakar buvom pas kardiologę ir darėmės rengenogramą. vos neverkiau kai vaiką surišo plastmasiniais diržais ir pakabino prie aparato, kad padaryt tą nuotrauką verysad.gif
dabar beliko kraujo tyrimas, tikiuosi jis bus geras

sergantiems linkiu greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 13, 09:14)
vakar buvom pas kardiologę ir darėmės rengenogramą.

Kaip pavyko padaryti kardiogramą?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pirmiausia tai dideliausios sekmes Ramunei ir Pauliukui,oi kaip atgijo prisiminimai....Na bet viskas tik i gera 4u.gif

Sveikos prisijungusios Žibutte ir ivonka 4u.gif

Pumbuk,gaila,kad teko atidėt operaciją,žinau kaip nusibosta tas paranojinis saugojimas nuo visko,mes taip besaugodami mažę prisipratinom pas save lovoj miegot doh.gif ir tas laukimas....

ivonka,pas mus irgi dalinis gomurio nesuaugimas ,su dantukais viskas normaliai,tik išdygo vėlai, metukų,bet ir pas vyrenę pirmasis dantukas išdygo metukų ir mėnesio,matyt kažkos paveldimumas ax.gif Šiuo metu kalasi jau antrieji krūminiai,tai nelabai susikalbu su savo vaiku doh.gif Dar vyresnę pusseserę viskuom megdžioja,o ta moka ožiukus parodyt,tai ir maniške iš paskos viskas ne ir ne doh.gif

Mes taip pat kažkurią dieną skambinsim Martusevičiūtei,tarsimės dėl korekcinės operacijos,oi oi kaip nelaukiu aš tos operacijos verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 05 13, 09:16)
Kaip pavyko padaryti kardiogramą?

kol uždėjom tuos spaustukus tai vaikutis labai verkė
gal truputį išsigando
bet vėliau šiek tiek susidomėjo tuo kas vyksta ir kardiogramą užrašyti pavyko smile.gif
man baisiausia buvo rentgenas

Žibutte, mums taip pat pilnas lūpytės nesuaugimas
taip pat ir dantenų
manau, kad Domanto priekiniai dantukai augs į vidų verysad.gif

paskaitinėjau ir aš apie pašalpas
buvau užsiminus gyd.
tai ji sakė, kad priklauso tik tada jeigu defektas trukdo valgyti
net nežinau ar verta su ja toliau apie tai kalbėt
Atsakyti