Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

QUOTE(VilmeleN @ 2008 01 15, 10:48)
Sveikos,

Turiu pardavimui jodinėjimo batus. Visiškai nauji, dėžėje, ilgi, odiniai, tikrai labai gražūs, 37 dydis, kaina 270 lt.
Jei ką sudomins, tai nuotraukytę galėčiau atsiųsti elektroniniu paštu.
4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://www.supermama...?...4583&st=276 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 01 15, 12:08)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, o gal zinote kokia Belmonte kaina vieno karto?smile.gif ir kokia trenere mieliausia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2008 01 19, 13:09)
Sveikos paneles, o gal zinote kokia Belmonte kaina vieno karto?smile.gif ir kokia trenere mieliausia? 4u.gif

Sveikos, ir mane domina tokia informacija ax.gif
Atsakyti
vieno karto kaina 40 lt , o del treneres tai buvau pas Loreta tik ,bet kiek zinau tai visos labai fainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malve @ 2008 02 01, 16:16)
vieno karto kaina 40 lt , o del treneres tai buvau pas Loreta tik ,bet kiek zinau tai visos labai fainos smile.gif

o kai pasveiksiu reiks pačiai ten nuvažiuoti ir pasidomėti g.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukra jodineja marvos zirgyne, pas trenere Rima. Irgi kliedi zirgais. Net mane priverte uzlipti ant arklio. Visai patiko. Reikes pradeti intensyviau pasportuoti. Beje, jei kas nori pabandyti - tikrai rekomenduoju - Trenere Rima 8 688 75206 Cia tas pats zirgynas kur buvo buvusi Kauno sporto mokykla, o dabar Rima persikele su visais zirgais.
Atsakyti
QUOTE(zirge @ 2008 03 07, 09:57)
Sveikos, mano dukra jodineja marvos zirgyne, pas trenere Rima. Irgi kliedi zirgais. Net mane priverte uzlipti ant arklio. Visai patiko. Reikes pradeti intensyviau pasportuoti. Beje, jei kas nori pabandyti - tikrai rekomenduoju - Trenere Rima 8 688 75206 Cia tas pats zirgynas kur buvo buvusi Kauno sporto mokykla, o dabar Rima persikele su visais zirgais.

o kiek ten valanda kainuoja, kazkada bandziau pajodinet, visai smagu butu dar nueit smile.gif
Atsakyti
pas Rima Marvelej berods viena pamoka 35 litai. Labai isamiai paaiskina kodel reikia daryti taip o ne kitaip ir apskritai apie zirgu charakterius, budus ir kita. man patinka kad su vaikais uzsiimineja, ir ten tokios kaip individualios treniruotes. Vaiku treniruotes kainuoja maziau, priklausomai kiek vaikas lanko kartu per savaite.
Atsakyti
zirge - jei myli žirgus ir domiesi - prašom užsukti į Žirgų mylėtojų klubo temą: http://www.supermama...howtopic=285340

Maloniai priimam visus norinčius prisijungti prie mūsų plepalų smile.gif
Atsakyti
Butinai prisidesiu prie paplepejimu mylima tema !!!
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2007 09 17, 14:06)
P. S. Išaugo jojimo batus - juodi odiniai trumpi 39 išm (galim parduoti 50 lt ,taip pat ir aulai S dydžio) bigsmile.gif

tikriausiai jau parduoti, ne?
Atsakyti