Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

QUOTE(Dovilke @ 2007 09 18, 10:40)
Sveikos,

thumbup.gif Vilniaus raj. Riešės sen. Raudondvaryje yra žirgynas "Civinskų žirgai". Ten super geri treneriai ir demesio labai dau skiria, ir vienų nepaleidžia, saugumui duoda šalmus ir t.t.
www.civinskuzirgai.lt
yra kainos, fotkes ir t.t.t.
Sėkmės visoms jojikėms:)  4u.gif

Man neatidaro šio puslapio g.gif
Gal kas dar kokių atsiliepimų turite apie Riešės žirgynus? 4u.gif
Atsakyti
,Teisingiausias' jei taip galima išsireikšti mano nuomone yra Bendorių žirgynas Bendorėliuose smile.gif Jokio streso, šaukimo, įtampos... Kiekvienas sau dirba, atmosfera labai puiki ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 balandžio 2008 - 15:59
kaip čia tylu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 05 07, 09:51)
kaip čia tylu.. ax.gif

cia visa laika tylu, snekama kitoje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Pati joju jau 6 metus. Rekomenduoju VU botanikos sodo zirgyna. labai draugiski zmones, treneris tiap pat. rekomenduoju. 868616243 smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš tai labai norėčiau mažių 4,5 m. pajodinti, gal patarsit kur geriau? Dažnai būnam Vingio parke, o ten kaip suprantu pasirodo irgi kažkoks žirgynas yra ar ten tik sodas? Nes galvojau į Vilniaus Žirgyną, nu ten kur Riešėj berods nuvežti, bet dabar čia paskaičiau, kad Belmonte yra. Tai gal ten? Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 05 08, 11:38)
cia visa laika tylu, snekama kitoje temoje  mirksiukas.gif

Kurioje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 05 27, 12:50)

šioje http://www.supermama...howtopic=315108
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 05 27, 13:56)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 05 27, 14:56)

unsure.gif
Atsakyti
Sveikos jojikės,

Kaip suprantu, anoj temoj šiaip plepat, tai savo klausimą dėstau čia. Mąsčiau mąsčiau ką padovanoti draugui gimtadienio proga ir vienam interneto puslapy užmačiau idėją: jojimo pamokos. Norėčiau paklausti, kur kaune ar aplink kauną būtų galima išsipirkti tokią paslaugą (vienkartinę treniruotę visiškiems pradedantiesiems)? Man reikia tokios vietos, kur būtų kas parodytų kaip išsilaikyt balne, pavedžiotų, būtų galima aplink pavaikščiot. Na tiesiog maloniai praleisti laiką smile.gif Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2008 06 14, 15:14)
Sveikos jojikės,

Kaip suprantu, anoj temoj šiaip plepat, tai savo klausimą dėstau čia. Mąsčiau mąsčiau ką padovanoti draugui gimtadienio proga ir vienam interneto puslapy užmačiau idėją: jojimo pamokos. Norėčiau paklausti, kur kaune ar aplink kauną būtų galima išsipirkti tokią paslaugą (vienkartinę treniruotę visiškiems pradedantiesiems)? Man reikia tokios vietos, kur būtų kas parodytų kaip išsilaikyt balne, pavedžiotų, būtų galima aplink pavaikščiot. Na tiesiog maloniai praleisti laiką smile.gif Dėkui.

Yra Jonavoje: http://zirgai.wordpress.com/

Taip pat Marvoje, Žiegždriuose ant žemaitukų, tik neturiu kontaktų.
Atsakyti