Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

QUOTE(Shokoladka @ 2008 11 11, 20:59)
mergaites, nesukuokit garbanotu SAUSU plauku, gi luzineja tragiskai  bash.gif nors yra nuomoniu, kad ir slapius sukuojant luzineja, bet visgi daug maziau, o jei dar toki plauku sepeti, kaip kazkuri cia forumiete naudoja, turesit, tai plaukai tikrai sveikesni bus, o ypac ziema.

o geras, o as galvoju ko taip luzineja blush2.gif maniau nuo gumytes... o tai kaip tada kita diena susisukuot??? negi kasdien galva plaut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2008 11 12, 09:47)
o geras, o as galvoju ko taip luzineja  blush2.gif maniau nuo gumytes... o tai kaip tada kita diena susisukuot??? negi kasdien galva plaut  unsure.gif

na gal nera taip katastrofiskai blogai, jei sukuoji plaukus, ant kuriu vakar nebuvo detos jokios priemones, bet jei putos, kremai deti, tai va tada ir yra didysis siaubas doh.gif

o stai ka daryti tai lieka atviras klausimas. Man kirpeja sake, kad jei noriu mazesnio blogio tai tiesiog papurenti plaukus rankomis uzvertus galva (pasilenki i prieki ir pakedeni, turbut aisku), galima siek tiek vandenuko panaudoti, nors aisku plaukuciai nevisada atrodo taip graziai kaip ka tik isplovus, t.y. istrinkus blush2.gif galva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2008 11 12, 07:47)
o geras, o as galvoju ko taip luzineja  blush2.gif maniau nuo gumytes... o tai kaip tada kita diena susisukuot??? negi kasdien galva plaut  unsure.gif

aš palukus šukuoju tik išsiplovusi ją, poto tik po kito plovimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 12, 11:06)
aš palukus šukuoju tik išsiplovusi ją, poto tik po kito plovimo 4u.gif

Aš irgi taip pat smile.gif O plaunu 2-3 kartus į savaitę. Kaip dažnai Jūs, mergaitės, plaunat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2008 11 12, 12:34)
Aš irgi taip pat  smile.gif O plaunu 2-3 kartus į savaitę. Kaip dažnai Jūs, mergaitės, plaunat?  ax.gif

labai panašiai plaukus plaunu ir aš, nes labai dažnai plaunant galva, plovimas kenkia plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2008 11 11, 22:36)
O plauku galams tai nieko geriau uz AVON'o plauku galiuku seruma dar neesu radusi smile.gif

user posted image

o kiek jis kainuoja?
Atsakyti
Siuo metu naudoju sampuna, balzama, nenuplaunama balzama is londos garbanotiems plaukams tai labai tiko mano garbanoms. Sukuoja jas tik pries galvos plovima,o plauku 2k i savaite. Nedziovinu fenu, netiesinu - visada dziusta nauraliai ir susiraito kaip jos nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 12, 13:00)
Siuo metu naudoju sampuna, balzama, nenuplaunama balzama is londos garbanotiems plaukams tai labai tiko mano garbanoms. Sukuoja jas tik pries galvos plovima,o plauku 2k i savaite. Nedziovinu fenu, netiesinu - visada dziusta nauraliai ir susiraito kaip jos nori 4u.gif

gal gali nuoroda, kaip jie atrodo?išbandyčiau ir aš ax.gif bet aš vis pagalvoju apie hasty priemones, kremas tos serijos man tai superinis, gal reik ir šampuna su kondicionieriumi isbandyti g.gif Gal kur turiteir esate išbandžiusi kaip jis?
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2008 11 12, 14:55)
o kiek jis kainuoja?

ne manes klausi,bet atsakau,kad greiciau butu- 18.90LT 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 12, 14:03)
gal gali nuoroda, kaip jie atrodo?išbandyčiau ir aš  ax.gif bet aš vis pagalvoju apie hasty priemones, kremas tos serijos man tai superinis, gal reik ir šampuna su kondicionieriumi isbandyti  g.gif Gal kur turiteir esate išbandžiusi kaip jis?

http://www.hajvarazs...dimages/648.jpg
Stai tokie buteliukai tik vietoj violetinio piesinelio garbanotiems plaukams yra vysninis
Atsakyti
QUOTE(sankariuke @ 2008 11 12, 13:12)
ne manes klausi,bet atsakau,kad greiciau butu- 18.90LT 4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif , reikes ieskot konsultantes is Avon ir uzsakynet
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2008 11 12, 14:15)
aciu  4u.gif , reikes ieskot konsultantes is Avon ir uzsakynet

as mokejau apie 14lt,daznai jam nuolaidos buna thumbup.gif
Atsakyti