Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 12, 13:14)
http://www.hajvarazs...dimages/648.jpg
Stai tokie buteliukai tik vietoj violetinio piesinelio garbanotiems plaukams yra vysninis

aaa turiu losijona, tik pas mane kažkodėl oranžinis piešinukas g.gif (losijonas garbanotiems plaukams), bet man jis nelabai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 11 12, 15:42)
as mokejau apie 14lt,daznai jam nuolaidos buna thumbup.gif

Palaukit palaukit ,tai as db visai susimaisiau ,tai kas geriau aliejukas tas avon ar serumas ? doh.gif kuo jie skiriasi? smile.gif
Atsakyti
Esu idejus i nuotraukos 11 tema, bet idedu ir cia (lotutej) ax.gif
user posted image
O tu ka naudoji savo plaukams, man tavo plauku grozis tai naj naj naj wub.gif Koki sampuna, balzama, ar ka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(eretukas @ 2008 11 12, 19:26)
Esu idejus i nuotraukos 11 tema, bet idedu ir cia (lotutej)  ax.gif
user posted image
O tu ka naudoji savo plaukams, man tavo plauku grozis tai naj naj naj  wub.gif Koki sampuna, balzama, ar ka smile.gif

o kodėl būtent man dedi savo plaukučių foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 12, 20:34)
o kodėl būtent man dedi savo plaukučių foto  bigsmile.gif

Cia, nes ne taip supratau prasyma (praset Selective professional now curl styling foto), o as supratau, kad plauku doh.gif sorry.
http://www.selective...9402733177.html
va sitam psl, 4a nuotrauka blush2.gif
Skystis garbanoms formuoti
DESIGN CURL
(Kodas 73507)
Fluidas skirtas formuoti ir fiksuoti garbanas. Fiksuoja detales, suteikia blizgesio.
Naudojimas: Tolygiai paskirstykite ant švarių,nusausintų plaukų. Džiovinkite difuzoriaus pagalba ar leiskite išdžiūti natūraliai. Plaukai išlieka natūraliai elastingi.
Tūris 250 ml.

Atsakyti
QUOTE(eretukas @ 2008 11 12, 19:58)
Cia, nes ne taip supratau prasyma (praset Selective professional now curl styling foto), o as supratau, kad plauku  doh.gif  sorry.
va sitam psl, 4a nuotrauka  blush2.gif
  DESIGN CURL
(Kodas 73507)
Fluidas skirtas formuoti ir fiksuoti garbanas. Fiksuoja detales, suteikia blizgesio.
Naudojimas: Tolygiai paskirstykite ant švarių,nusausintų plaukų. Džiovinkite difuzoriaus pagalba ar leiskite išdžiūti natūraliai. Plaukai išlieka natūraliai elastingi.
Tūris 250 ml.

biggrin.gif , o kokia jo kainytė? visai neatisisakyčiau išmėginti ir aš 4u.gif nors kolkas labai džiaugiuosi hasty kremuku, jis mano atradimas Nr.1 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eretukas @ 2008 11 12, 19:26)
Esu idejus i nuotraukos 11 tema, bet idedu ir cia (lotutej)  ax.gif
user posted image
O tu ka naudoji savo plaukams, man tavo plauku grozis tai naj naj naj  wub.gif Koki sampuna, balzama, ar ka smile.gif

QUOTE(eretukas @ 2008 11 12, 19:58)
Cia, nes ne taip supratau prasyma (praset Selective professional now curl styling foto), o as supratau, kad plauku  doh.gif  sorry.
va sitam psl, 4a nuotrauka  blush2.gif
  DESIGN CURL
(Kodas 73507)
Tūris 250 ml.

o kur butu galima ji isigyti?

Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2008 11 12, 20:04)
biggrin.gif , o kokia jo kainytė? visai neatisisakyčiau išmėginti ir aš  4u.gif nors kolkas labai džiaugiuosi hasty kremuku, jis mano atradimas Nr.1 wub.gif

o gal gali parodyt cia kaip atrodo tas hasty?kur pirkai kiek mokejai?
Atsakyti
As pirkau kirpykloj, mokejau 35 lt. 4u.gif nors is pradziu turejo but 30, paskui "pabrango", reiktu paziuret medinese sukose , gal ir ten butu g.gif pabandysiu ir as tuos hasty, ir careline sampuna. kur ju galima nusipirkt? ir kokios kainytes mazdaug? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eretukas @ 2008 11 12, 20:20)
As pirkau kirpykloj, mokejau 35 lt.  4u.gif nors is pradziu turejo but 30, paskui "pabrango", reiktu paziuret medinese sukose , gal ir ten butu  g.gif  pabandysiu ir as tuos hasty, ir careline sampuna. kur ju galima nusipirkt? ir kokios kainytes mazdaug?  ax.gif

hasty kremuką pirkau medinese šukose mokėjau 38 lt, bet klaipėdoj radau vieną parduotuvę, kurioje radau 29.9o bigsmile.gif tai dabar rezerve turiu dar dvi bonkutes yahoo.gif

pandute, o aš tau nerašiau kur pirkau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 12, 20:33)
hasty kremuką pirkau medinese šukose mokėjau 38 lt, bet klaipėdoj radau vieną parduotuvę, kurioje radau  29.9o bigsmile.gif tai dabar rezerve turiu dar dvi bonkutes yahoo.gif

pandute, o aš tau nerašiau kur pirkau  g.gif  g.gif

na liktais ne,o katroj parduotuvej radai uz 29?kas dar tau patiko ir tiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 12 lapkričio 2008 - 21:23
QUOTE(ewile @ 2008 11 12, 13:55)
o kiek jis kainuoja?

Nuo kampanijos priklauso. Dazniausiai jsi su nuolaida buna. Tai koks 14.90 tai 13.90 tai 12.90...va sia kampanija buvo 12.90 tai as net tris paemiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2008 11 12, 21:50)
Nuo kampanijos priklauso. Dazniausiai jsi su nuolaida buna. Tai koks 14.90 tai 13.90 tai 12.90...va sia kampanija buvo 12.90 tai as net tris paemiau smile.gif

cia apie kuria priemone sneki?
lotute o tas hasty kremas kaip vadinas garbanu modeliavimui skirtas?o tai nueisiu i parde nezinosiu ka sakyt
Atsakyti