Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

QUOTE(lotute @ 2008 07 30, 16:27)
Apvalute, o tai cia tavo tokie garbanoti plaukai?ar ir dar labiau susigarbanoja?
Kirpimas tai liuksiskas, kazkada ir as toki turejau, dabar esu suvienodinusi visus plaukus, bet jauciu vel reik truputi pakarpyti  g.gif

dekui, cia jau sugarbanoti. Patys jie tik banguojasi.
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 08 06, 00:30)
Garbaneles, gal kuri bandet TBS kazkoki tepaliuka spec garbanoms paryskinti?  blush2.gif

noreciau ir aš išbandyti, tik bijau pirkti mažu nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 29, 21:59)
tai vat manieji taip ir padaryti - vieni ilgesni, kiti trumpesni, iskarpe man juos sluoksniais. Visai patinka sis kirpimas ir pakanka tik 2 k. per metus kirptis thumbup.gif

user posted image

nu nerealiai graziai sukasi...ir mano labai sukosi plaukai, kol nepradejau tiesinti, dabar net issiplovus galva jie nesisuka, sugadinau garbanas savo..bet kai turi garbanotus juk norisi tiesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 29, 22:59)
tai vat manieji taip ir padaryti - vieni ilgesni, kiti trumpesni, iskarpe man juos sluoksniais. Visai patinka sis kirpimas ir pakanka tik 2 k. per metus kirptis thumbup.gif

user posted image

o buvo tokie: user posted image

Nu bet plaukuciai tavo tai nerealus wub.gif Isivaizduoju kiek prieziuros reikia doh.gif Mano pacios banguoti, tai dabar stengiuosi kuo ilgesnius uzsiaugiti, nes ilgi man taip grazu thumbup.gif Tik mano tokie pasisiauseliai, reikia drekinti butinai. Mergaites, o kuo drekinate plaukuciusius, garbanucius ar tik kaukes tepate ar po kaukiu dar ir serumu/aliejuku pabraukote? persistengti irgi nenoreciau, nes kazkas cia rase, kad perdrekinus nebesibanguoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2008 08 09, 19:00)
Nu bet plaukuciai tavo tai nerealus  wub.gif Isivaizduoju kiek prieziuros reikia  doh.gif  Mano pacios banguoti, tai dabar stengiuosi kuo ilgesnius uzsiaugiti, nes ilgi man taip grazu  thumbup.gif Tik mano tokie pasisiauseliai, reikia drekinti butinai. Mergaites, o kuo drekinate plaukuciusius, garbanucius ar tik kaukes tepate ar po kaukiu dar ir serumu/aliejuku pabraukote? persistengti irgi nenoreciau, nes kazkas cia rase, kad perdrekinus nebesibanguoja  doh.gif

dekui, bet palyginus su kitomis, tai as labai mazai darau blush2.gif
isplaunu karta per sav., uzdedu kauke (daug yra pigiu ir gerai drekinanciu), isplovusi retai dziovinu fenu - sutepu nenuplaunamu balzamu, galus kokiu serumu ar aliejuku ir viskas.

P.S. daug svarbiau mityba ir vitaminai:)
Atsakyti
Apvalute, prisidedu prie pagyrų plaukučiams wub.gif o kokius vitaminus jiems puoselėti naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teliuke @ 2008 08 09, 19:16)
Apvalute, prisidedu prie pagyrų plaukučiams wub.gif  o kokius vitaminus jiems puoselėti naudoji? 4u.gif

dekui dar karta 4u.gif Specialiu dabar negeriu, stengiuosi su maistu viska gauti. Pati akivaizdziai matau, kad poveikis daug stipresnis - geriau isisavina.
Atsakyti
Na ką, tariu pagiriamąjį žodį algabo kremui garbanoms good.gif
user posted image
Gražiai išryškina garbanėles rolleyes.gif Dar įsigudrinau į jį įmaišyti šiek tiek plaukų želės, tada dar labiau patinka efektas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 08 17, 22:17)
Na ką, tariu pagiriamąjį žodį algabo kremui garbanoms  good.gif
user posted image
Gražiai išryškina garbanėles  rolleyes.gif Dar įsigudrinau į jį įmaišyti šiek tiek plaukų želės, tada dar labiau patinka efektas  bigsmile.gif

pirma karta toki matau? kur pirkai ji? ar nesausina plauko, nepadaro jo kietoku? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 17 rugpjūčio 2008 - 21:11
QUOTE(witchcraft @ 2008 08 17, 22:17)
Na ką, tariu pagiriamąjį žodį algabo kremui garbanoms  good.gif
user posted image
Gražiai išryškina garbanėles  rolleyes.gif Dar įsigudrinau į jį įmaišyti šiek tiek plaukų želės, tada dar labiau patinka efektas  bigsmile.gif

gal reiks isbandyt g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 17, 21:11)
pirma karta toki matau? kur pirkai ji? ar nesausina plauko, nepadaro jo kietoku?  ax.gif

Pirkau Eurokos parduotuvėj ax.gif Jis beveik neturi fiksacijos, todėl plauko nekietina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 08 18, 10:17)
Pirkau Eurokos parduotuvėj  ax.gif Jis beveik neturi fiksacijos, todėl plauko nekietina  rolleyes.gif

dekui, reikes pabandyti 4u.gif
o kokias priemones dar naudoji? ax.gif
Atsakyti