Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralių garbanėlių savininkės

QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 18, 18:29)
dekui, reikes pabandyti  4u.gif
o kokias priemones dar naudoji?  ax.gif

Visokiausias biggrin.gif Kaip užeina ir priklauso nuo to, kaip džiovinu, koki noriu efekta išgaut (ar smulkias garbanėles, ar nelabai). Naudoju putas, žele, laką, purškiklį skirtą plaukų formavimui.. blush2.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as i jusu buri. tik beda ta kad savo garbanu as nemegstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2008 08 18, 21:53)
jungiuosi ir as i jusu buri. tik beda ta kad savo garbanu as nemegstu  blush2.gif

as ir tik nesenai pradejau megt blush2.gif biggrin.gif dabar labai lepinu, kur tik ka idomesnio pamatau savo plaukuciam stengiuos isigyt - isbandyt smile.gif

niekad net nepagalvojau kad putos kenkia plaukui, o jas tik ir naudodavau pastoviai, nes su purskikliais neisgaunu tokio efekto, buna sukrite tokie plaukai, o man labiau tinka papure, tai dabar bandysiu krema kazkoki tais nusiziurejau, kazi koki jis efekta duos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 18, 21:19)
as ir tik nesenai pradejau megt  blush2.gif  biggrin.gif  dabar labai lepinu, kur tik ka idomesnio pamatau savo plaukuciam stengiuos isigyt - isbandyt  smile.gif

niekad net nepagalvojau kad putos kenkia plaukui, o jas tik ir naudodavau pastoviai, nes su purskikliais neisgaunu tokio efekto, buna sukrite tokie plaukai, o man labiau tinka papure, tai dabar bandysiu krema kazkoki tais nusiziurejau, kazi koki jis efekta duos  bigsmile.gif

Klausiau kirpėjos, ar tikrai putos taip kenkia garbanoms, tai sakė, kad, aišku, kažkiek sausina plauką, bet tą patį daro visos formavimo priemonės ax.gif Tai, aš visvien jas naudoju, bet dažniau plaukus visokiom kaukėm ir balzamais palepinu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 08 19, 00:04)
Klausiau kirpėjos, ar tikrai putos taip kenkia garbanoms, tai sakė, kad, aišku, kažkiek sausina plauką, bet tą patį daro visos formavimo priemonės  ax.gif Tai, aš visvien jas naudoju, bet dažniau plaukus visokiom kaukėm ir balzamais palepinu  unsure.gif

man toks kvailas klausimas kilo: jei as isplovusi plaukus istepu nenuplaunamu balzamu ir po to uztepu putu ar kitu formavimo priemoniu, tai irgi kenkia plaukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 08 18, 21:25)
Visokiausias  biggrin.gif Kaip užeina ir priklauso nuo to, kaip džiovinu, koki noriu efekta išgaut (ar smulkias garbanėles, ar nelabai). Naudoju putas, žele, laką, purškiklį skirtą plaukų formavimui..  blush2.gif

koki purskikli plauku formavimui naudoji, jeigu ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 19, 01:08)
man toks kvailas klausimas kilo: jei as isplovusi plaukus istepu nenuplaunamu balzamu ir po to uztepu putu ar kitu formavimo priemoniu, tai irgi kenkia plaukams? g.gif

Aš taip pat darau tokias procedūras po plovimo. Manau nėra kažkas labai blogo. Dar skirtumas, kokias putas naudoji. Aš, bent jau, neva drėkinančias, ne itin be proto stiprios fiksacijos. Didelių blogybių nepastebėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 19, 07:33)
koki purskikli plauku formavimui naudoji, jeigu ne paslaptis?  ax.gif

Dabar atsinaujinau šiek tiek plaukų priežiūros priemonių "sandėliuką", tai naudoju Salon Chick toki ryškiai geltonam butely ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 19, 00:08)

Niekad nesusimąsčiau blush2.gif
Atsakyti
[quote=witchcraft,2008 08 19, 20:53]
Dabar atsinaujinau šiek tiek plaukų priežiūros priemonių "sandėliuką", tai naudoju Salon Chick toki ryškiai geltonam butely ax.gif
Papildyta:

o kur isigyti toki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 08 19, 02:08)

manau ne taip baisia kaip kenktu jei nedetum balzamo bigsmile.gif

koki balzama naudoji? as kazkaip neissirinkau gero nenuplaunamo, tai nuplaunamus naudoju...
Atsakyti
aš taip pat garbanė. nors būdama paauglė nekenčiau savo plaukuosenos, tiesindavau kaip galėdavau. tetos sakydavo kad po gimdymo neliks ne garbanėlės.ir mano laimei taip nenutiko bigsmile.gif savo garbanėles taip pat palepinu aliejukais, kartais majonezine kaukę pasidarau. o grifkutę vistiek tiesinu. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Aggnesse,2008 08 19, 21:02]
[quote=witchcraft,2008 08 19, 20:53]
Papildyta:

o kur isigyti toki? ax.gif
[/quote]

Kadaise matydavau Droge, bet paskui nebemačiau, o pati pirkau Hyper Rimi smile.gif
Atsakyti