Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 05, 22:40)
o apie ką bent jau jis?

apie traukos dėsnį. apie tai, kokiu būdu kuriam savo gyvenimą. apie tai, kad MES PATYS pritraukiam tiek teigiamus, tiek neigiamus dalykus savo gyvenime, nes egzistuoja TRAUKOS dėsnis. jo dėka mes galime turėti viską. galime būti kokiais norime. šis dėsnis egzistuoja nepriklausomai nuo to ar mes apie jį žinome ar ne, ar mes jį pripažįstame ar neigiame..
Atsakyti
Kazkaip noras man uzejo ta filma paziuret, jau butu 3 k., man jis super thumbup.gif kiekviena karta ziuredama vis kazka naujo uzfiksuoju cool.gif jauciu lekiu ziuret, merginos jungiates? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinu ir aš naują temos dalį.

Šaunuolė Kaktusė.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Kaktuse uz nauja tema 4u.gif

QUOTE(Kaktusė @ 2008 05 05, 22:05)
aš irgi negirdėjau  unsure.gif

na, nuoroda i ta filma yra senojoj temoj, gali aziureti nete. nemoku nuorodos ideti ir cia blush2.gif o gal vertetu net i temos pradzia ideti g.gif na nezinau, ne man sresti. nors to filmo maciau kol kas tik trecdali, po truputi ima aisketi daug dalyku apie kuriuos anksciau net nesusimastydavau. siandien prisesiu paziureti normaliai, tikiuosi jau niekas nebesutrukdys.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Persiprasau uz paveiksliuko dydi blush2.gif blush2.gif

Paziurejau truputi is serijos Mindmovies youtube.....nu kazkaip tie skraidantys banknotai ir panasiai.... doh.gif kazkaip atrodo, kad visas pozityvus mastymas daznai susiveda tik i pinigus, praturtejima, loterijos laimejima, be ypatingu pastangu g.gif

O gal cia tik toks mano ispudis...Ka jus manot ?
Atsakyti
Labas rytas, mielosios 4u.gif

Atsakyti
Labas rytelis, mergaikos 4u.gif .
Kaktuse, atidarymas super thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, ačiū!! Prigyrėt čia mane, naujokę nepatyrusią.. blush2.gif jūs tikros draugės bigsmile.gif

Oi, mergičkos, aš vėlgi šiandien kupina geros nuotaikos mirksiukas.gif džiugina ir saulytė, ir debesėliai, viskas!! Pasitinku likimo siunčiamus išbandymus su plačia šypsena!! Tikiu, kad su viskuo susidorosiu irnesakyk.gif

sėkmės šiandien visoms, geros dienelės!!

Dar susitiksim mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 06 gegužės 2008 - 08:20
QUOTE(RVB @ 2008 05 05, 22:58)
Kaip faina! vadinasi, lenktyniausim sioj srity toliau!  bigsmile.gif

Aga mirksiukas.gif lenktyniausim bigsmile.gif AS jau per tiek laiko esu pajutus, kokio reikia jausmo ir nusiteikimo, kad svajone issipildytu. Ir nors noriu vaikucio, bet to jausmo dar nera, nes lyg dar yra iki to ka nuveikt. Ir nors esu pasiruosus malonioms staigmenoms, jauciu, kad svajine issipildys tada, kai 100% busiu pasiruosus. Tikiu, kad aukstesne jega zino, kas man geriausia ir, kad viskas ivyks paciu geriausiu laiku thumbup.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 05, 23:57)
Kazkaip noras man uzejo ta filma paziuret, jau butu 3 k., man jis super  thumbup.gif  kiekviena karta ziuredama vis kazka naujo uzfiksuoju  cool.gif  jauciu lekiu ziuret, merginos jungiates?  bigsmile.gif

Tik siandien perskaiciau si posta, bet vakar buvau filma isijungus bigsmile.gif Tik tiek, kad ilgai nepaziurejau - nuluzau doh.gif Turbut todel siandien, nors ir nereikia keltis, pabudau ankstybese rolleyes.gif

Kaktuse
, aciu uz tema 4u.gif Smagu, kad padarei buvusiu temu tesini wub.gif

Atsakyti
Parsisiunciau Secret, siandien vakare bandysiu ziuret.... rolleyes.gif geros dienos visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žengiančioms pirmus žingsnius į pozityvaus mąstymo pasaulį, noriu pacituoti kelias pastraipas. bigsmile.gif

"Jeigu manęs paklaustumėte, ar esu pozityvaus mąstymo šalininkas - nedvejodamas atsakyčiau, kad taip. Tačiau jei paklaustumėte, ar visad toks buvau - deja, teigiamo atsakymo neišgirstumėte. Palyginus mano gyvenimą iki ir po, kai pradėjau suprasti, kad galima mąstyti kitaip, viskas tikrai pasikeitė į gerąją pusę. Nesuklysiu pasakydamas, kad tapau laimingesniu žmogumi ir man pradėjo sektis. Saulė pradėjo šviesti net ir apsiniaukusią dieną, o kūno svoris dažnai nebejaučia gravitacijos. Žinote tą jausmą, kai, rodos, gali skraidyti? Visiškai nebeturiu blogų emocijų, kurios seniau būdavo blogos nuotaikos ar net tam tikros depresijos formos priežastis. Stengiuosi net ir situacijas, kurios atrodydavo visiškai siaubingos, paversti tiesiog nesėkminga patirtimi ir iš to rasti sau naudos - pasimokyti. Ypač man padeda posakis “shit happens” (liet. - visko pasitaiko). Juo vadovaujuosi visada ir visur, kai nutinka kažkas netikėto. Žinoma, tai tik keli žodžiai, tačiau jie man padeda į nesėkmes žiūrėti su šypsena. Manau, kad esate girdėję posakį “Gyvenu ir mokausi” - šitas irgi puikiai tinka. Privalome mokytis iš klaidų, nes kartu su patirtomis klaidomis galime bręsti kaip asmenybės. Padarėte klaidą? Puiku - pripažinkite ją ir išmokite kažką naujo. Išvertėte puodelį kavos? Na ir kas, džiaukitės, kad šalia nebuvo kompiuterio, kuris tikrai nemėgsta kavos. Personifikuokime nesėkmę ir jai nusišypsokime. Pabandykite!

Be abejonės - naivu manyti, kad vieną dieną imsite ir staiga pradėsite mąstyti kitaip, o to rezultatas bus laiminga siela. Aš to ir netvirtinu, nes kaip ir kiekvienam dalykui, taip ir nuosekliam ir kryptingam mąstysenos keitimui reikia laiko. Kelias iki pozityvaus mąstymo yra labiau dinamiškas, nei statiškas. Lygiai taip, kaip nepasiduosite blogoms emocijoms, taip tas kelias vis sutrumpės ir pagaliau vieną vakarą prisėsite ir pasakysite sau “Aš laimingas!”. Na ir kas, kad buvo sunki diena, bet namie jūsų laukia šeima, draugai, puodelis kavos, mėgstama muzika. Kai pagalvoji, galima rasti tiek daug paprastų dalykų ir iš jų gauti dar daugiau nepaprastų, nuostabių, teigiamų emocijų… Visos šios smulkmenos (iš dalies) gali suteikti tiek daug džiaugsmo, o joms pasiekti reikia tiek nedaug - išmokti džiaugtis jomis.

Mūsų protas ir jausmai yra taip evoliucionavę, kad vienu metu gali būti tik vienoje stadijoje. Jeigu visą laiką stengsitės į viską žiūrėti paprasčiau ir su šypsena, tai vieną galiu garantuoti - jums nebeliks laiko blogoms emocijoms. Argi tai ne nuostabu? Galėsite pasigirti draugams, kad neturite laiko liūdėti. Tiesa, negaliu sakyti, kad blogos emocijos nenorės jūsų nugalėti, bet mes esame stipresni! Tiesiog, pabandykite suvokti (galite net užsirašyti) stadijas, kada jūsų nuotaika iš geros ar normalios tampa bloga. Asmeniškai man pirmiausia apima tokia vegetacinė būsena, tada prisimenu visas problemas ir jos tarsi vienu metu mane užgula didžiuliu didžiuliu svoriu. Taigi, pagrindinė problema, kad iš vegetacinės būsenos dažniausiai patenku į blogos nuotaikos zoną. Ta reiškia, kad privalome (šiuo atveju privalau), vos pajutęs pirmosios stadijos simptomus, nukrepti savo mąstymą visai kita linkme. Turime veikti greitai, nes nuotaikų kaita yra kaip gilus liūnas. Nejaugi norite nuskęsti?Pradėkite daryti kažką visiškai kvailo. Galite pradėti šokti ar šokinėti, o jeigu jums tai nepriimtina imkite popieriaus lapą ir iškarpykite snaigę ar skambtelėkite draugei ir pagaminkite jai vakarienę. Vienas iš efektyviausių būdų pasikrauti teigiamų emocijų - jų duoti kitam. Duokite ir jums bus gražinta su kaupu - garantuoju. Sumažinsite tą keistą slegesį krūtinėje, o galbūt ir visai jį sunaikinsite, ko aš jums ir linkiu išmokti. Svarbiausia - suprasti, kaip jus apima liūdesys ir suskirstyti procesą į tris stadijas. Dar nepasiekus antrosios - žudykite, žudykite ir dar kartą žudykite. Jūsų ginklas gali būti mėgstama muzika ar kvailas elgesys. Pasirinkimas labai didelis - atraskite savo žudymo įrankį.

Pagrindinė klaida, kurią daro dažnai depresiją jaučiantys žmones yra ta, kad arba jie per daug dažnai arba iš viso neverkia. Jeigu jums liūdna, tai nebūtinai apie tai riekia žinoti visiems. mirksiukas.gif Kokia prasmė rodyti pasauliui savo emocijas ir prašyti, kad jis paguostų? Čia išlenda ir kita problema - dėmesio trūkumas. Kai liūdėjimas tampa hobiu ar priemone būti pastebėtam - verta susimąstyti ar būti “super duper EMO” (atsiprašau už fantastinį išsireiškimą) yra tas kelias, kuriuo noriu ir toliau gyventi. Žinau ne vieną atvejį, kai jaunuoliai pjaustosi venas, geria vaistus nežmoniškai kiekiais, nes jiems liūdna, tačiau ar tikrai tai nėra tik priemonė būti pastebėtam? Manau, kad tikrai taip. Iš šių mano paminėtų teiginių iškyla dar vienas klausimas: kas tai įtakoja? Pasaulis yra sudėtingas, tačiau per daug sudėtingas požiūris į jį gali privesti prie emocinio nuovargio. Nereiktų jam pasiduoti! Yra labai puikus terminas “KISS”, kurio reali reikšmė - “KEEP IT SIMPLE, STUPID”. Pastarasis yra dar viena mano mėgstama frazė, padedanti priimti sprendimus daug paprasčiau nei įprastai.
bigsmile.gif

P.S. manau, kad ne per plačiai aš čia cituoju. blush2.gif
Atsakyti
Puikus zodziai, Vijurka, kazkur jie man matyti, ar tik ne is Svijaso "Ismintingo Pasaulio"? mirksiukas.gif
Atsakyti