QUOTE(Alan @ 2008 06 09, 09:27)
Na kaip smagu buvo tą skaityti, fainuole tu mūsų
Pritarimas šimtaprocentinis -
patikrintas teoriškai ir praktiškai.

Uuuups, pagyrimo prisiprašiau

O kitą kartą pati ne tik skaityk, bet ir parašyk
Kartais pagalvoju, kad ir iš pusės sakinio viena kitą suprastume. Matyt, panaši patirtis
QUOTE(Gabija. @ 2008 06 09, 17:17)
Tai labai pilietiškas pasisakymas, bet aš niekaip neįsivaizduoju, kaip galėčiau asmeniškai paveikti dabartinę pasaulinę naftos kainų krizę, terorizmą, maisto kainų kilimą.
Čia jau reiktų kurti revoliucinę partiją ir t.t.
Truputį prajuokino tas "pilietiškai"

Iš manęs valstybei jokios naudos: negeriu, nerūkau, kiek įmanoma pėsčia vaikštau, moku tik už šildymą, vandenį ir elektrą, nes kito pasirinkimo kol kas nėra, ką galiu imu ir duodu nemokamai arba barteriu, savo malonumui ir iš idėjos darau kai kuriuos darbus, taigi nemoku mokesčių nuo papildomos veiklos...

Dar vardinti? Man gerai visur, kur esu, o esu Lietuvoje todėl, kad čia patinka, kas, kad kitur žolė žalesnė...
O kam tokie globaliniai dalykai, gyvenimas iš mažų susideda. Girdėjote, turbūt, posakį apie drugelio sparnelių mostelėjimą ir drebėjimą kitame pasaulio gale? Tai va, darom mažus dalykus ir laukiam didelių pokyčių. Kuo daugiau bus nesavanaudiškai, laisvai mąstančių žmonių, tuo sunkiau bus viršūnėlėms priiminėti, atsiprašant, durnus įstatymus.Visi judėjimai prasideda nuo apačių - istorinis faktas

Arba paimkime Sąjūdį. Kaitos variklis - vienijanti idėja. Ateina laikas, kai nebegalima gyventi po senovei, tada tenka kiekvienam priimti sprendimus, kurioje jis pusėje, už kokią idėją kovotų (taikiomis priemonėmis). O mūsų mintys - kas jau kas, o pozityvistės šitą puikiai supranta - mintys yra jėga. Kiekvienu klausimu kiekvienas žmogus turi užimti aiškią poziciją, grįstą jo įsitikinimais. Ir nebūtina dar viena įregistruota partija. Užteks vidinio suvokimo, kam priklausai ir kokias idėjas palaikai.
Kai pasirenki UŽ KĄ ateina suvokimas ir KAIP.
Gabija, norėčiau jūsų paklausti.
Jeigu tektų įvardyti vieną ar kelias priežastis dėl ko jūs dar norėtumėte pasilikti čia, kokios jos būtų? Ką labiau pradėjote vertinti sužinojusi apie ligą? Ir ... ar labai gąsdinanti mintis būna (jeigu tokia ateina), kai pagalvojate, kad ta diena gali ateiti anksčiau, nei realiai norėtumėte?