Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas XI

QUOTE(Starburst @ 2008 06 08, 21:58)
Zunkeli, o ką nors sakiau apie bankus???  unsure.gif Aš tik perduodu tą info, kurią pati gaunu  biggrin.gif Aišku, turiu savo nuomonę, nuojautas, vizijas ir pan.  mirksiukas.gif
O jeigu nori kažko daugiau, tai privers savo galvelę mąstyti ir rinktis. O pasirinkus prsiimti visišką atsakomybę už savo pasirinkimą.
Mes galime ir dar kaip  mirksiukas.gif Elgdamiesi priešingai nei iš mūsų tikisi. Elgtis pagal sąžinę ir žiūrint, kas naudinga daugumai, o ne vienetams. Kalbant apie savo kiemą, svarbu ne tik jį išsivalyti, bet ir nesukrauti šiukšlių už savo tvoros.

Tai labai pilietiškas pasisakymas, bet aš niekaip neįsivaizduoju, kaip galėčiau asmeniškai paveikti dabartinę pasaulinę naftos kainų krizę, terorizmą, maisto kainų kilimą.
Na Lietuvoje galima surinkus savo draugus prie parlamento piketuoti, bet kad paveiktų ką nors piketas, tai tikrai nieko nebus, nebent per žinias parodytų 1 min.reportažą.Čia jau reiktų kurti revoliucinę partiją ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2008 06 09, 09:27)

Na kaip smagu buvo tą skaityti, fainuole tu mūsų  wub.gif
Pritarimas šimtaprocentinis - patikrintas teoriškai ir praktiškai4u.gif

Uuuups, pagyrimo prisiprašiau lotuliukas.gif O kitą kartą pati ne tik skaityk, bet ir parašyk biggrin.gif
Kartais pagalvoju, kad ir iš pusės sakinio viena kitą suprastume. Matyt, panaši patirtis mirksiukas.gif

QUOTE(Gabija. @ 2008 06 09, 17:17)
Tai labai pilietiškas pasisakymas, bet aš niekaip neįsivaizduoju, kaip galėčiau asmeniškai paveikti dabartinę pasaulinę naftos kainų krizę, terorizmą, maisto kainų kilimą.

Čia jau reiktų kurti revoliucinę partiją ir t.t.

Truputį prajuokino tas "pilietiškai" biggrin.gif Iš manęs valstybei jokios naudos: negeriu, nerūkau, kiek įmanoma pėsčia vaikštau, moku tik už šildymą, vandenį ir elektrą, nes kito pasirinkimo kol kas nėra, ką galiu imu ir duodu nemokamai arba barteriu, savo malonumui ir iš idėjos darau kai kuriuos darbus, taigi nemoku mokesčių nuo papildomos veiklos... lotuliukas.gif Dar vardinti? Man gerai visur, kur esu, o esu Lietuvoje todėl, kad čia patinka, kas, kad kitur žolė žalesnė... biggrin.gif
O kam tokie globaliniai dalykai, gyvenimas iš mažų susideda. Girdėjote, turbūt, posakį apie drugelio sparnelių mostelėjimą ir drebėjimą kitame pasaulio gale? Tai va, darom mažus dalykus ir laukiam didelių pokyčių. Kuo daugiau bus nesavanaudiškai, laisvai mąstančių žmonių, tuo sunkiau bus viršūnėlėms priiminėti, atsiprašant, durnus įstatymus.Visi judėjimai prasideda nuo apačių - istorinis faktas mirksiukas.gif Arba paimkime Sąjūdį. Kaitos variklis - vienijanti idėja. Ateina laikas, kai nebegalima gyventi po senovei, tada tenka kiekvienam priimti sprendimus, kurioje jis pusėje, už kokią idėją kovotų (taikiomis priemonėmis). O mūsų mintys - kas jau kas, o pozityvistės šitą puikiai supranta - mintys yra jėga. Kiekvienu klausimu kiekvienas žmogus turi užimti aiškią poziciją, grįstą jo įsitikinimais. Ir nebūtina dar viena įregistruota partija. Užteks vidinio suvokimo, kam priklausai ir kokias idėjas palaikai.
Kai pasirenki UŽ KĄ ateina suvokimas ir KAIP.

Gabija, norėčiau jūsų paklausti.
Jeigu tektų įvardyti vieną ar kelias priežastis dėl ko jūs dar norėtumėte pasilikti čia, kokios jos būtų? Ką labiau pradėjote vertinti sužinojusi apie ligą? Ir ... ar labai gąsdinanti mintis būna (jeigu tokia ateina), kai pagalvojate, kad ta diena gali ateiti anksčiau, nei realiai norėtumėte? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 09 birželio 2008 - 23:07
QUOTE(Starburst @ 2008 06 09, 21:58)
1. Man gerai visur, kur esu, o esu Lietuvoje todėl, kad čia patinka, kas, kad kitur žolė žalesnė...  biggrin.gif

2. O kam tokie globaliniai dalykai, gyvenimas iš mažų susideda.

3. Kuo daugiau bus nesavanaudiškai, laisvai mąstančių žmonių, tuo sunkiau bus viršūnėlėms priiminėti atsiprašant durnus įstatymus.

Starburst tikra patrijote lithuania.gif

As labai noreciau tokia buti, bet matyt turejom skirtinga patirti ir tevu auklejima, del to tokie ir nesutapimai tarp musu... siek tiek musu vertybes skiriasi, na bet kuo daugiau skirtingu zmoniu tuo pasaulis margesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 06 10, 00:08)
Starburst tikra patrijote  lithuania.gif

tevu auklejima...

Nu baigiam "žvengti" lotuliukas.gif

Aš nepasiduodanti auklėjimui hihihi.gif Pati juos auklėjau, o ne jie mane.
O tu, matyt, klausei tėvelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2008 06 09, 22:14)
O tu, matyt, klausei tėvelių  biggrin.gif

Zinok neklausiau ir taip baisiais neklausyt kazin ar imanoma, siaubas paauglystej buvau tikras monstras, o ne vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2008 06 09, 23:58)

Gabija, norėčiau jūsų paklausti.
Jeigu tektų įvardyti vieną ar kelias priežastis dėl ko jūs dar norėtumėte pasilikti čia, kokios jos būtų? Ką labiau pradėjote vertinti sužinojusi apie ligą? Ir ... ar labai gąsdinanti mintis būna (jeigu tokia ateina), kai pagalvojate, kad ta diena gali ateiti anksčiau, nei realiai norėtumėte? ax.gif

Šių klausimų atsakymui galima parašyti visą psichologinę studiją.
Tai priklauso ir nuo tuo metu esamos savijautos ir nuo naudojamos chemo.Per pirmą gydymo ciklą į pabaigą norėjau numirti ir baigti viską.
Kai ateina remisijos laikotarpis(netaikomas gydymas-tipo sveika), vėl pradedi gyventi.Nori matyti vaikus , laukti anūkų atėjimo.Tada jau nesinori apsikasti 2 m. po žeme.
Kai padaromos 2 operacijos ir gauni per 2,5 m. trečią chemo ciklą, kuris tęsiasi 5-6 mėnesius pradedu galvoti, kodėl pasiduoti, jei jau tiek atkentėjau?
Kai po eilinio "išgijimo " , nuėjus pasitikrinti išgirsti eilinį nuosprendį , išslysta žemė.Po to vėl įsikandi likimo siūlą ir pasiduodi gydymams, su viltimi , kad tai jau paskutinsi kartas.
Ką labiau pradėjau vertinti?Na nesakyčiau, kad kažkas labai pasikeitė.Nenušokau į jokią alternatyvią religiją, neieškau filosofinio akmens.
Gyvenimo tempas sustojo namuose, bet man ir netrūksta buvusio lėkimo.
Dabar aš negalvoju apie tos dienos atėjimą. Užsiimu pozityvu , savitaiga.Nes gyventi reikia šiandien ir nenuodyti gyvenimo sau ir kitiems.
Šiandien parašė likimo draugė , kad gydymas tais pačiais kaip mano vaistais ir ta pati diagnozė, nedavė rezultatų.Labai sunku širdyje.
O koks mano loterijos bilieto numeris? Teks laukti loterijos rezultatų.
Atsakyti
Baisi ta kova tarp gyvenimo ir mirties unsure.gif labai baisiiii unsure.gif Laikykites Gabija wub.gif
Atsakyti
O tuoj jau ir tema baigsis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 06 10, 21:01)
O tuoj jau ir tema baigsis  bigsmile.gif

Damusam ista ir einam devinta damust, nes kazkaip praziopsosjom ax.gif
Atsakyti
Gabija., Tu mums gyvas pavyzdys, kad gyventi reikia šiandien ir dabar.

Ir man dažnai ateina mintis, kad nebūtina būti Nugalėtoju, jog nebūtum Nevykėliu. Kaip sako psichologai, tas "vidurėlis" gyvena kur kas labiau pilnatvės kupiną gyvenimą, nes sugeba pasidžiaugti viskuo.
Žiūrint filosofiškai,- liga, nelaimė, netikėtas įvykis, ženklas, jog turi sustoti, keisti savo judėjimo tempą, kryptį. Gal prieš tai buvo smulkių įspėjimų? Nematom. Netaikau niekam asmeniškai. Pati labai dažnai pastaruoju metu apie tai susimąstau. Gyvenkim šia diena, šia savaite. Tada Gyvenimas įgauna sąvoka "vertingas". Ne tada, kai studijas pabaigsiu, kai namą turėsiu, kai į pensiją išeisiu...

P.S. mėginam užbaigt temą ir eit užbaigt kitos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti