Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(justina_r @ 2008 05 08, 15:30)
Neryte jau kai grizai tai su kaupu  thumbup.gif  kiek visokiausiu skanumynu, labai balandeliu ir cepelinu noretusi  essen.gif  bet vat cepelinu nesu niekad dariusi, nu nemoku  blush2.gif  gal galima man nemoksai parasyti  blush2.gif  biggrin.gif

aciu blush2.gif
va va, cepelinu ir as nemoku daryti, zinau kaip jie darosi, bet nesiryztu daryti...visad kai pas mama nuvaziuoju ar ji atvaziuoja tai ji buna pristatyta prie puodu cepelinu virti smile.gif
Atsakyti
mmmm skanumynai kokie visur
Spygle del blynu tai man mintis labai patiko, sauniai sugalbojei thumbup.gif tai galima vaikus maitint
Kai valgyt nenori padaryti koki meskiuka ar masiniuka is maisto, vis vaikui skaniau atrodo
Atsakyti
Sveikos,

Labas, Neryte, pagaliau grizai ir pilnu tempu 4u.gif -grazios foto, man dabar sedint darbe sunku ziureti..taip jau norisi..

Spygle, koks mielas blynas..ash dar neturiu vaikiuku, bet irgi megstu ka nors vaikishko kartais padaryt..Juk linksmiau valgyt.. smile.gif
Atsakyti
Neryte, koks ten padazas ant varskes apkepo?
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 08, 11:53)
thumbup.gif

o as kepiau dukrytei blynu  ax.gif

Koks grazus blynas,gal ir mano nevalgeliai toki suvalgytu g.gif bet ne,istasytu po namus... doh.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 05 08, 13:23)
Idedu senesnius, bet dar nerodytus gaminius smile.gif

Labai skanu,cepelinu noreciau,kazkaip as ju visada noriu,pati nedaznai darau,nes vistiek reikia laiko jiems gaminti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 05 09, 09:28)
Spygle,pasakojam kaip čia taip blyną iškepiai nail.gif  garaži idėja 4u.gif

taigi zinok pyliau i keptuve tesla su saukstu ir dariau meski,tik reikia labai atsargiai apversti,kad nesubyretu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 08, 18:44)
Neryte,o kiek skanumynu  thumbup.gif  thumbup.gif  Imu cepelinus  tongue.gif

4u.gif deja, cepelinu jau nera blush2.gif

QUOTE(kedute @ 2008 05 08, 20:08)
Neryte, koks ten padazas ant varskes apkepo?

QUOTE(gytenis @ 2008 05 08, 23:02)
Mane irgi labai sudomino,padazas.

biggrin.gif ten kaimiska grietine istirpusi, ji tokia tirsta, kad vos nuo sauksto nukresti gali, tai istirpo ir taip cekavai atrodo biggrin.gif cepelinuose irgi tokia pati grietine, matyt kokia ji tirsta

QUOTE(zebra @ 2008 05 09, 08:28)
Neryte,labai skaniai atrodo viskas essen.gif

4u.gif malonu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 09 gegužės 2008 - 09:57
Mergytes, visai blogai su atmintim doh.gif rodos kazkurioj temukej su foto maciau kalmaru receptuka, bet ne ta, kur kimsti buvo... Kazkodel atrodo, kad Elenos arba 6663, o gal ir klystu. jau nebepamenu ar sriuba ar troskinukas.. gal kas nors pagelbes, ar cia man prisisapnavo ir mano sauksmas tyruose liks be atsako? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 09 gegužės 2008 - 11:15
QUOTE(justina_r @ 2008 04 23, 14:02)
jo rigaminot vel visokiausiu skanestu  thumbup.gif  srove tu kaip visada super  thumbup.gif  elena ir 6663 skanumelis  thumbup.gif

o as vakar vakare hamburgerius seimynai dariau  doh.gif  bandele pagal sonatinos recepta "bandeles mesainiams", mesyte tai kaip kotletams ruosiau, dejau surio, kinietisko kopusto, pomidoru, agurku, kecupo ir majonezo  4u.gif

user posted image

tik nuotrauka kazkokia prasta gavosi  doh.gif

sveikutės, norėjau paklausti - ar hamburgerius dar šildot kokioj orkaitėj ar mikrobangėl pagaminę, ar tiesiog taip ir patiekiat? aišku, klausimas gal kvailokas, ale man įdomu, nes žadu gamint 4u.gif ačiū nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 05 09, 09:54)
sveikutės, norėjau paklausti - ar hamburgerius dar šildot kokioj orkaitėj ar mikrobangėl pagaminę, ar tiesiog taip ir patiekiat? aišku, klausimas gal kvailokas, ale man įdomu, nes žadu gamint  4u.gif ačiū  nestuke.gif

As nesildau,nebent bandeles butu saltos.As kai kepiau,tai panasiai viska kartu,ir bandeles,ir mesa,tik suvozi ir niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 05 09, 12:54)
sveikutės, norėjau paklausti - ar hamburgerius dar šildot kokioj orkaitėj ar mikrobangėl pagaminę, ar tiesiog taip ir patiekiat? aišku, klausimas gal kvailokas, ale man įdomu, nes žadu gamint  4u.gif ačiū  nestuke.gif

as tai ir nesildziau nes viskas ir taip silta buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
lietiniai su varske ir trintomis braskemis
user posted image

desertui svieziu vaisiu koskteilis (persikai, braskes, apelsinai, kivi, bananas)

user posted image
Atsakyti