Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

ujjj...zuvienes kaip nemegstu...braaaaa...fujj...man mazai seneliai piena liepe per prievarta gert ir valgyt, tai poto vemdavau kieme.....jie zinai taip psihologiskai paveikdavo,nebudavo kur dingt, tai man taip ziauru dabar pagalvojus.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2008 05 07, 22:35)
ujjj...zuvienes kaip nemegstu...braaaaa...fujj...man mazai seneliai piena liepe per prievarta gert ir valgyt, tai poto vemdavau kieme.....jie zinai taip psihologiskai paveikdavo,nebudavo kur dingt, tai man taip ziauru dabar pagalvojus.. verysad.gif

man atvirkščiai,su mėsa aš nedraugauju schmoll.gif ,va ,žuvis ,varškė,daržovės kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2008 05 07, 22:37)
man atvirkščiai,su mėsa aš nedraugauju schmoll.gif ,va ,žuvis ,varškė,daržovės kitas reikalas thumbup.gif

as darzoves irgi valgau...darysiu ryt salotas lblblb skanias... user posted image
Atsakyti
O man zuvis labai patinka essen.gif clap_1.gif Ir mesa patinka,ai man viskas patinka kas valgoma...
Atsakyti
siandien darysiu toki dalyka.....zinot koki... bigsmile.gif o gi pirksiu makaronus tas dideles kriaukleles ir prikimsiu farsiuko ir surio....labai labai skanu, turi atrodyt sitaip... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libertyyy: 08 gegužės 2008 - 09:41
[quote=libertyyy,2008 05 08, 10:41]
siandien darysiu toki dalyka.....zinot koki... bigsmile.gif o gi pirksiu makaronus tas dideles kriaukleles ir prikimsiu farsiuko ir surio....labai labai skanu, turi atrodyt sitaip... ax.gif

As irgi apie si patiekaliuka vis mastau, tik kad parduotuvej vis iki kriaukleliu nedaeinu blush2.gif

As tai gaminsiu siandien mesos suktinukus pagal savo sugalvota recepta, ziuresiu kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(libertyyy @ 2008 05 07, 20:46)
ahaaaa...sakiau kad skanu bus... mirksiukas.gif

tikrai skanu buvo,tik as ne file kepiau ,o visus kepsniukus,bet irgi skanu gavosi ax.gif

QUOTE(6663 @ 2008 05 07, 21:10)
nu nerealiai skani nuotrauka..net kvepia, atrodo..shaunuole.. 4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(Mildaja @ 2008 05 07, 21:14)
Na atrodo tikrai labai skaniai ir viliojančiai. Tik man kažkaip nesigauna su grietinėle daryti-aš vištieną mėgstu troškinti grietinėlėje su šaldytomis daržovėmis, bet man riebu gaunasi. Gal aš kažką ne taip darau? Gal vandenuku reikia skiest ir mažai grietinėlės pilti?

del vistienos,tai as kai troskinau vistiena su grietinele ,tai skiedziau su sultiniu ir labai skanu gavosi,pabandyk mirksiukas.gif

QUOTE(londonas @ 2008 05 07, 21:23)
labai sultingai atrodo,  thumbup.gif pas man kazkodel gaunasi sausoka g.gif

na,kad neturetu buti sausoka g.gif Pirma pakepiau ir tada troskinau grietineleje,tai tikrai nesigavo sausoka g.gif

QUOTE(bjaurybe @ 2008 05 07, 22:19)

ui kiek daug skanumynu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 08, 11:00)
tikrai skanu buvo,tik as ne file kepiau ,o visus kepsniukus,bet irgi skanu gavosi 

o tu daba pabandyk tai vistienos krutinele ant iesmiuku patroskint...pirstus apsilaizysi... essen.gif
Atsakyti
Noriu pasiulyti savo visai paprastutes uzkepeles receptuka ax.gif
Reikes:
saldytu darzoviu misinio, atsildyto ir siek tiek apvirto;
virtos mesytes, as dazniausiai naudoju vistiena (kulsele)
kiausiniu (cia jau pagal valgytoju skaiciu) as pokeliui darzoviu (450 g) naudoju 3 kiausinius (valgome dviese);
fermentinio surio ( kuo daugiau, tuo skaniau)

i aliejumi ar sviestuku patepta skardele sudedam sluoksniais apvirtas darzoves, mesyte ir viska uzpilam plaktais kiausiniais sumaisytasi su tarkuotu suriu. kepame 180 C temperaturoje kol kiausiniai iskepa ir suris issilydo.
gaunasi panasiai kaip omletas, bet man taip skaniau nei keptuveje keptas.
Nautraukytes deja neturiu, nes nespejau iamzinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 08, 11:43)
atostogavau pas mama LT  ax.gif  kelias dienas atsipusiu ir vel prie puodu biggrin.gif tai vis imesiu ka gaminu  mirksiukas.gif

thumbup.gif

o as kepiau dukrytei blynu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Idedu senesnius, bet dar nerodytus gaminius smile.gif

vistiena saldziarugsciame padaze su ryziais
user posted image

karbonadas su bulvemis (dar be svieziu krapu) ir morkytemis
user posted image

user posted image

varskes apkepas
user posted image

balandeliai
user posted image

mamos daryti cepelinai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 08 gegužės 2008 - 15:25
Neryte jau kai grizai tai su kaupu thumbup.gif kiek visokiausiu skanumynu, labai balandeliu ir cepelinu noretusi essen.gif bet vat cepelinu nesu niekad dariusi, nu nemoku blush2.gif gal galima man nemoksai parasyti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti