Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6


nelabai ka suprantu apie komp, tai atsitiko po to kai norėjau instaliuoti diską ( anglų kalbos ) bet neleido
Atsakyti
man atsidare tokia lentele ,ar ten man ziuret kur raso kompo isijungimo laika? ir ka dabar daryti ,ten keturi punktai tokiu pat laiku
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 17, 22:01)
Tik su tuo vieninteliu CD tokia problema?

jo.
Atsakyti



gal kas galėtumėt ka patarti šiuo atveju, ką daryti...
Atsakyti
as ir laukiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(jotke @ 2008 08 18, 09:11)
as ir laukiu atsakymo


gali man parasyt kiekvieno is tų punkų aprašymus? (du kartus paspausk ant kiekvieno iš jų ir dešinėj aukščiau yra mygtukas, kopijuoti leidžiantis info).
Atsakyti
man neleidzia kopijuot ,kazka ne taip darau ,,punktai tokie avira,securryti,gusvc,creative servise
Atsakyti
QUOTE(jotke @ 2008 08 18, 09:19)
man neleidzia kopijuot ,kazka ne taip darau ,,punktai  tokie avira,securryti,gusvc,creative servise


Avira antivirusinę atsidaryk, (du kartus paspausk ant ikonėlės apačioj dešinėj), paspausk ant Administration > Scheduler > Pažymėk "Complete System Scan" > Virš jo paspausk trečią ikonėlę iš kairės (Edit selected job) > spausk NEXT iki kol pasieksi langą kur parašyta "Shut down computer if job is done", jei ten uždėta varnelė tai ją nuimk ir spausk Finish. Jei varnelės ten nebuvo tai kažkuri kita programa išjunginėja kompiuterį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zipper: 18 rugpjūčio 2008 - 09:32
QUOTE(Zipper @ 2008 08 18, 09:31)
Avira antivirusinę atsidaryk, (du kartus paspausk ant ikonėlės apačioj dešinėj),  paspausk ant Administration > Scheduler > Pažymėk "Complete System Scan" > Virš jo paspausk trečią ikonėlę iš kairės (Edit selected job) > spausk NEXT iki kol pasieksi langą kur parašyta "Shut down computer if job is done", jei ten uždėta varnelė tai ją nuimk ir spausk Finish. Jei varnelės ten nebuvo tai kažkuri kita programa išjunginėja kompiuterį.

nebuvo ten varneles
Atsakyti
QUOTE(jotke @ 2008 08 18, 09:37)
nebuvo ten varneles


atidaryk visus įvikius kurie nutinka tuo laiku ir parašyk kiekvieno iš jų Event ID ir gerai būtų, kad aprašymus (description) nukopijuotum ir taip pat parašytum (gali su pele žymėt ir naudot ctrl + c kad nukopijuot)
Atsakyti
Sveiki, turiu ir aš šiokių tokių problemų. Gal kas galėtų padėt 4u.gif
Visų pirma, tai nesuprantu kodėl niekaip neina įjungt ekrano užsklandos. Viską nustatau ir bandžiau pačias užsklandas keist, bet nieko schmoll.gif Buvo įsijungus gal porą kartų, o šiaip niekaip man ji neisijungia g.gif

O antra problemėlė tokia: kai paspaudžiu ant nesvarbu ko, aplankalo, ar šiaip failiuko (kartais bet ne visada) su dešiniu pelės klavišiuku, kad atlikt kokį veiksma: naikint, atšaukt ar kitą, tai ir lieka ta juostelė su užrašu ant ekrano. Pvz jei papaudžiau atšauk, tai veiksmas įvyksta, bet ta juostelė su užrašu atšaukt taip ir lieka ant ekrano. Ir panaikint ją galiu tik perkraudama kompiuterį. Sako, kad gali būt kažkoks virusas, bet nei Avira, nei Spybot nieko neranda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulyte: 18 rugpjūčio 2008 - 09:56
dėl pirmo klausimo - pažiūrėkit kiek minučių nustatyta iki užsklandos įsijungimo. jei koks 100 - nenuostabu, kad nesulaukiat.
Atsakyti