Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 6

QUOTE(NOKIA @ 2008 07 09, 18:28)
Pas mane kompiuteryje yra internet explorer,tačiau atsitiko problema neleidžia banko puslapyje pervesti pinigų,net skaičių įrašyt neįmanoma.Su Opera viskas gerai.Ką daryt su explorer? g.gif

user posted image mygtukas paspaustas?
Atsakyti
QUOTE(Radha @ 2008 07 03, 17:49)
Sveiki, gal kas gali padeti su taskbar. Kazkaip neberodo užduočių juostoje, kad yra atidarytas koks nors langas  g.gif  Visa užduočių juosta yra tuščia, ir nerodo atidarytų programų  verysad.gif

Gal kas nors turit kokių minčių kas tai galėtų būt? sad.gif
Atsakyti
kokia naršyklė?
Atsakyti
QUOTE(Radha @ 2008 07 09, 20:22)
Gal kas nors turit kokių minčių kas tai galėtų būt?  sad.gif

gal bandyk ant juostos paspausti desini mygtuka ir pasirink properties. ten ziurek kokios varneles sudetos, gal kuriu truksta....
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 07 09, 21:05)
gal bandyk ant juostos paspausti desini mygtuka ir pasirink properties. ten ziurek kokios varneles sudetos, gal kuriu truksta....

Jau žiūrėjau, visos varnelės pažymėtos, išskyrus "Automatiškai slėpti užduočių juostą" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Radha @ 2008 07 10, 09:13)
Jau žiūrėjau, visos varnelės pažymėtos, išskyrus "Automatiškai slėpti užduočių juostą"  verysad.gif

O ten pat paspaudus desini klavisa ir pasirinkus "toolbars", ant "quick lunch" varnele yra? daugiau tai nezinau, cia jau labiau patyrusio kompiuteristo patarimo reiktu... man kazkada buvo panasiai, bet as tada spaudziau viska ka radau, nuiminejau ir uzdejinejau varneles visur kur buvo panasu kad gali padeti ir susitvarkiau, tik ka butent padariau, neatsimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 07 10, 11:01)
O ten pat paspaudus desini klavisa ir pasirinkus "toolbars", ant "quick lunch" varnele yra? daugiau tai nezinau, cia jau labiau patyrusio kompiuteristo patarimo reiktu... man kazkada buvo panasiai, bet as tada spaudziau viska ka radau, nuiminejau ir uzdejinejau varneles visur kur buvo panasu kad gali padeti ir susitvarkiau, tik ka butent padariau, neatsimenu g.gif

Aš jau irgi išbandžiau visas įmanomas kombinacijas, ir nieko schmoll.gif Jau atsibodo, nes nuleistą langą vėl atsidaryti įmanoma tik per lentelę, kuri atsiranda Ctrl+Alt+Delete pasekoje doh.gif
Atsakyti
sveiki ka daryti,jai skanuoju spybortu bet vis tiek rodo vis 19 rasta ir taip jau kokius 4 kartus neisitrina doh.gif ka ne taip darau? help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
klausimas kompiuterių žinovėms/ams
turiu laptopą "lenovo" jis pas mane kaista, ar pas visus taip g.gif
gal reikia nesti į garantinį g.gif bet bijau nešt, kad ko nepridirbtų, dalių nesukeistų, nepasitikių aš jais. Ar čia laptopų liga?
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti : ar galim dainas iš MP3 formato perrašyti į normalų, kad būtų galima klausytis mašinoje dainų blush2.gif Jei taip, tai gal galit parašyti kaip rolleyes.gif , nes jau pavargau bandyti visokius variantus su NERO doh.gif
Atsakyti
Nimfa visi kurie turi laptopus privalo po laptopu padeti ka nors kas pakeltu jo gala.Ta dali kur ekranas ,pamatysi ten ventiliatoriu.Tai, kad jis butu pakeltas.
Papildyta:
Daukvile : Koks grotuvo modelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asas123: 10 liepos 2008 - 18:03
QUOTE(asas123 @ 2008 07 10, 19:03)
Nimfa visi kurie turi laptopus privalo po laptopu padeti ka nors kas pakeltu jo gala.Ta dali kur ekranas ,pamatysi ten ventiliatoriu.Tai, kad jis butu pakeltas.

Taip kaip dalyvavau soundwave cocacolos zaidime, tai kompas dabar stovi ant kamsteliu biggrin.gif
Atsakyti