Įkraunama...
Įkraunama...

Travianas - moters priešas

QUOTE(blaxtiena @ 2009 08 06, 10:32)
ar yra cia rasanciu zaidzianciu merginu? ax.gif nes kiek zinau, tai jei jau kuri zaidzia, tai vyrams egzotika wub.gif

Pažįstu vieną žaidžiančią.Bet tik todėl, kad jos vyras įnikęs ten, tai ji sėdi traviane "ant keršto". biggrin.gif
QUOTE(drieze @ 2009 08 06, 14:28)
paleisti zmona ir leisti ieskotis kito, kuriam ji bus idomesne nei zaidimai wink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
as turbut nepasitravianinciau schmoll.gif , nes susikapotume, nezinau kuris nueitu nuo kompiuterio lotuliukas.gif
Atsakyti
Žaidžiau kelis mėnesius, ir labai neblogai sekėsi smile.gif.

Manau vėl užsiregistruosiu, kai būsiu pensijoj, bus sunku vaikščioti ir kad nereikėtų visiems į akis lįsti su visokiais nusenusiais pamokymais mirksiukas.gif .
Atsakyti
Truputi žaidžiau biggrin.gif , bet man nelabai patiko
Atsakyti
Combats.ru idomiau biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau jusu komentarus ir labai daugeliui pritariu, o autores busena labai pazystama. Turiu as nemazai patirties sioje srityje, zodziu mano vyras pries kokius 4 metus buvo isisukes i tuos internetinius zaidimus ir kazkaip draugystes pradzioje to net nezinojau, nes gyvenome juk atskirai, atejo toks laikas, kai tiesiog pradejom gyventi drauge ir man po truputeli akys atsivere....ir is draugu jo suzinojau, kad jis fanatikas....pasirode kas jis be sustojimo pries mums susipazystant zaide 2 metus counter strike....pradzioje jis dar kiek kontroliuodavo matyt del manes ta savo nora zaisti, bet paskui nenulipdavo nuo pc.....jam budavo labai paranku, nes jis anksti baigdavo darba ir iki man gryztant namo zaisdavo iki samones netekimo.....zodziu as pastojau ir likus savaitei iki musu vestuviu pastaciau ultimatuma, nes nebemaciau kito kelio...aisku, tai labai priklauso nuo daug...musu atveju, as daug snekejau tada ir sakiau, kad as noriu vyro ir vaikui tecio, o ne kazkokio zaidimu fanato, kurio galvoje vien tik kirba mintis kaip ten saudyti ir pan. , strategijos...juk pagaliau, kur realus gyvenimas?....maniskis apsisprende ir nuo tos dienos baige zaisti, bet kokios jam buvo pasekmes arba lomkes, nemoku aprasyti, koki menesi, tai zmogus buvo isejes is veido, nerasdavo sau vietos, mindavo ratus namuose, tada paskatinau susirasti kokia nors veikla ar hobi, kur galeti savo energija skirti.....maniskis atrado golfa, veliau fotografija...manau, kad viskas imanoma, tik reikia pastangu dideliu ir noro didelio, bet kad priklausomybe negeras dalykas, tas tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre_G.: 09 rugpjūčio 2009 - 18:35
QUOTE(Ok.Jurga @ 2009 08 07, 14:45)
Žaidžiau kelis mėnesius, ir labai neblogai sekėsi smile.gif.

Manau vėl užsiregistruosiu, kai būsiu pensijoj, bus sunku vaikščioti ir kad nereikėtų visiems į akis lįsti su visokiais nusenusiais pamokymais mirksiukas.gif .

drinks_cheers.gif
Cia tai geras.Ir turesi ka veikt,gal ir as presijungsiu mirksiukas.gif
No mano drauge,jau metai zaidzia doh.gif vyras jau kantribes praranda. Net kavine,per mobilo regulijoja zaidima doh.gif Vargas biggrin.gif
Atsakyti
As pats zaidziau - o zmona pyko vis smile.gif bet jau baigesi, tai ramu bus
Atsakyti
Meskit tas moteris, bus ju.. Travian!
Atsakyti
Aš pati žaidžiu travianą, kažkaip užsikabinau smile.gif svarbiausia rasti laiko visiems kitiems darbams, artimiems žmonėms, savo mėgstamai veiklai ir tuomet nekils bėdų dėl traviano ir nebus jis priešas smile.gif o jei jau tai tampa priklausomybe, ramiai pakalbėti, argumentuotai paaiškinti, kad tai jau ne į gerą, na o jei nepavyks laukti kol persirgs arba rasti sau mėgstamos veiklos biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis irgi žaidžia. Kompas diena nakti ijungtas doh.gif Labai džiaugiausi kai baigesi, bet ir vel prasidejo... tai vel viskas is naujo...
Atsakyti
MB taip pat žaidžia net 3 skirtingus žaidimus. Jau baigia mano kantrybė išsekt doh.gif . Jei ką sakau, tai jis sako, o ką tu SM nesėdi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poison: 30 gruodžio 2009 - 14:50