Skaitau jusu komentarus ir labai daugeliui pritariu, o autores busena labai pazystama. Turiu as nemazai patirties sioje srityje, zodziu mano vyras pries kokius 4 metus buvo isisukes i tuos internetinius zaidimus ir kazkaip draugystes pradzioje to net nezinojau, nes gyvenome juk atskirai, atejo toks laikas, kai tiesiog pradejom gyventi drauge ir man po truputeli akys atsivere....ir is draugu jo suzinojau, kad jis fanatikas....pasirode kas jis be sustojimo pries mums susipazystant zaide 2 metus counter strike....pradzioje jis dar kiek kontroliuodavo matyt del manes ta savo nora zaisti, bet paskui nenulipdavo nuo pc.....jam budavo labai paranku, nes jis anksti baigdavo darba ir iki man gryztant namo zaisdavo iki samones netekimo.....zodziu as pastojau ir likus savaitei iki musu vestuviu pastaciau ultimatuma, nes nebemaciau kito kelio...aisku, tai labai priklauso nuo daug...musu atveju, as daug snekejau tada ir sakiau, kad as noriu vyro ir vaikui tecio, o ne kazkokio zaidimu fanato, kurio galvoje vien tik kirba mintis kaip ten saudyti ir pan. , strategijos...juk pagaliau, kur realus gyvenimas?....maniskis apsisprende ir nuo tos dienos baige zaisti, bet kokios jam buvo pasekmes arba lomkes, nemoku aprasyti, koki menesi, tai zmogus buvo isejes is veido, nerasdavo sau vietos, mindavo ratus namuose, tada paskatinau susirasti kokia nors veikla ar hobi, kur galeti savo energija skirti.....maniskis atrado golfa, veliau fotografija...manau, kad viskas imanoma, tik reikia pastangu dideliu ir noro didelio, bet kad priklausomybe negeras dalykas, tas tiesa.
Cia tai geras.Ir turesi ka veikt,gal ir as presijungsiu
No mano drauge,jau metai zaidzia vyras jau kantribes praranda. Net kavine,per mobilo regulijoja zaidima Vargas
Aš pati žaidžiu travianą, kažkaip užsikabinau svarbiausia rasti laiko visiems kitiems darbams, artimiems žmonėms, savo mėgstamai veiklai ir tuomet nekils bėdų dėl traviano ir nebus jis priešas o jei jau tai tampa priklausomybe, ramiai pakalbėti, argumentuotai paaiškinti, kad tai jau ne į gerą, na o jei nepavyks laukti kol persirgs arba rasti sau mėgstamos veiklos