Įkraunama...
Įkraunama...

Travianas - moters priešas

O pas mane SM liga. Nosį įkišus kokia įdomia ir man aktualia tema galiu perskaityti visus kiek tik yra puslapių. 10, 20 ar 40. Nesvarbu. Net ir prisiregistravau, kad turėčiau galimybę kartais pakomentuoti ax.gif Na ar ne liga? Draugės, su kuriom kartu studijuoju, jau pyksta, nes per paskaitas SM telefone sėdžiu. Susikalbėt su manim praktiškai neįmanoma, nes negirdžiu. MB dar gerai, kad pretenzijų nekelia. Reikia mažint SM kiekį dienoj. Ryškiai. doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Traviano vergai mes su vyru buvom abu biggrin.gif gal du metus g.gif bet paskui jau patys supratom, kad tai nebejuokinga, keliesi naktį ne sexo, o paleisti karius, nusimato išvyka-galvoje sukasi mintys, kaip taip ilgai ne PC, juk užpuls, nugriaus, atims... doh.gif abu vienu metu ir metėm rolleyes.gif ir daugiau nebesiveržiam jokiems panašiems žaidimams schmoll.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Oi man juokinga nes as Travian zaideja lotuliukas.gif O maniskis siunta, gerai, kad turiu tel su dideliu ekranu tai nakty, ikisu pagalve po ranka, uzstatau, ir vel uzmiegu ir taip ryte tik akis pramerkus lotuliukas.gif Bet pazaidziu metus nezaidziu ir vel sugalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Žaidžiau, bet mećiau, nes įtraukia šis žaidimas taip, kad sunku liautis...
Atsakyti