Įkraunama...
Įkraunama...

Travianas - moters priešas

aš žaidžiu travianą, rūkau ciagaretes ir kitus natūralius produktus, geriu (kartais be saiko) ir dirbu po 10-14h per parą smile.gif taigi jūsiškiai dar ne blogiausi wink.gif

o jei rimtai tai kai pamatai, kad pradeda trukdyti asmeniniam gyvenimui - pradedi mažiau žaisti wink.gif

p.s. toms kas žaidžia: s1 ir s6 - galim pakariauti arba padraugauti wink.gif
Atsakyti
draugė - atjungė internetą doh.gif sakė tris dienas namie buvo karo stovis, o paskui vyras pripažino, kad jam jau priklausomybė... internetas pas juos jau yra, bet vyras namie bent jau, net nebelenda ten unsure.gif
Atsakyti
smile.gif Žaiskit kartu. Aš tai užkibau
Atsakyti
Mano vaikinas zaidzia L2 smile.gif ir as pasedau biggrin.gif man patinka smile.gif tai turim bent jau ka veikt \:)anksciau budavo jis zaidzia o as salia tv ziuriu..dbr as ten mokausi..kas kur skilai ,bufina kur ir t.t.t.t.t.t.t.t.tai varysiu lauk biggrin.gif kai ismoksiu..smile.giftongue.gif kelsiu leveli...dbr jau 17 leveli...bet nera mums manjakiskai:)
kas tas travianas? kas cia per zaidas..ka reikia per ji daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 28 sausio 2009 - 21:29
Maniškis irgi turi šią ligą bash.gif bash.gif bash.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
vyras ir as kolkas nieko nelosiam ir nieko nezaidziam
vyrui sake tai gryna nesamone tie
o man ir neidomu
Atsakyti
Tikrai priklausomybe, geriau nepradeti..
Draugu seimynoj vyras irgi zaidzia,kazkada juokavom apie "isejima su vyrais pasedet" , o zmona netiketai pasake, jau geriau jis karts nuo karto girtas pareitu negu nuolat nugara matyt prie kompo palinkusio. Stojo nejauki tyla, mums teko gelbet situacija juokais. Jokiu butu nemanau, kad isgerinejimai yra geriau, bet kad tokia problema zmona uzknisusi tai faktas..
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 01 28, 22:28)
Mano vaikinas zaidzia L2 smile.gif ir as pasedau biggrin.gif man patinka smile.gif tai turim bent jau ka veikt \:)anksciau budavo jis zaidzia o as salia tv ziuriu..dbr as ten mokausi..kas kur skilai ,bufina kur ir t.t.t.t.t.t.t.t.tai varysiu lauk biggrin.gif kai ismoksiu..smile.giftongue.gif kelsiu leveli...dbr jau 17 leveli...bet nera mums manjakiskai:)
kas tas travianas? kas cia per zaidas..ka reikia per ji daryt?

ojej, maniškis irgi žaidžia ta bjaurybę doh.gif bet ir jūs prisijungėt? aš tai nesuprantu, negi nėra kaip prasmingiau laiką praleisti?
nieko nesakau, jei jums patinka tai jūs ir žaiskit, bet gal bežaisdama surasit kaip užbluokuoti tą prakeiktą žaidimą tai parašykit a/ž blush2.gif
nu nenčiu aš to žaidimo gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2009 02 17, 16:12)
ojej, maniškis irgi žaidžia ta bjaurybę doh.gif  bet ir jūs prisijungėt? aš tai nesuprantu, negi nėra kaip prasmingiau laiką praleisti?
nieko nesakau, jei jums patinka tai jūs ir žaiskit, bet gal bežaisdama surasit kaip užbluokuoti tą prakeiktą žaidimą tai parašykit a/ž blush2.gif
nu nenčiu aš to žaidimo gun_bandana.gif

As saviskio paklausiu...bet nzn..man atrodo kad jo neuzblokuosit tongue.gif .o jis europos zaidzia? beyonde? ar dar kur? nes ten kazkaip atskiri yra smile.gif europos tai reik moket i menesi 40lt ligtais smile.gif lt nemokamai...
As prisijungiau nes man pradejo patikt..smile.gif tai pesames kartais kas zais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 02 17, 18:07)
As saviskio paklausiu...bet nzn..man atrodo kad jo neuzblokuosit tongue.gif .o jis europos zaidzia? beyonde? ar dar kur? nes ten kazkaip atskiri yra smile.gif europos tai reik moket i menesi 40lt ligtais smile.gif lt nemokamai...
As prisijungiau nes man pradejo patikt..smile.gif tai pesames kartais kas zais biggrin.gif

neįsivaizduoju kur jis ten žaidžia, bet tikiuosi, kad nemokamai, bo aš jam galvą nurausu jeigu jis šeimos pinigus tokiems niekams leis doh.gif
ai tegu jis sau žaidžia, tuoj atšils orai, galėsiu geriau prie ežeriuko eiti o jis tegu sėdi prie savo kompo bebe.gif
Atsakyti
uzjauciu jus visas... pries metus ir musu seima turejo problema, vardu TRAVIANAS... kiek pykciu, barniu, nekalbadieniu buvo del jo ir niekas nepadejo, kol vyras pats nesusiprato, kad zaidziant si zaidima svaistomas laikas. o sededavo jis ilgai-ryte pries darba, po darbo iki kokios 1 ar 2val nakties. buvo istojes i kazkoki aljansa, turejo kazkokiu pareigu... metus laiko buvo baisu... kai i komandiruotes isvaziuodavo, lekdavo i interneto kavines, mokedavo pinigus, kad tik traviana pazaistu. tuo tarpu zmonai per skype tik 10min skirdavo... bet aciu dievui, i musu kiema atejo svente ir vyrui kazkokia apvazida prota apsviete.. dabar zaidzia visokius soccer, hattrick, bet bent tiek daug laiko prie kompo nesedi. situacija jau valdoma biggrin.gif
taigi sekmes visoms ir kuo dideliausios kantrybes. anksciau ar veliau, jusu vyrai supras, kad tai tik zaidimas ir gyvenima aukoti del jo neverta
Atsakyti
mano vyras zaidzia, pykciu, barniu daug, kiek zinau, tai yra mokamas zaidimas, kazkokias zinutes ten siuncia, zinutes kaina 5lt.
Pastebejau tik tada, kai tel saskaita ryskiai padidejo ir kai vyra prispaudziau, tada prisipazino, o dabar aiskina, kad nemokamai zaidzia, bet as netikiu bash.gif
Atsakyti