Įkraunama...
Įkraunama...

Užmiegu sušilusi ir soti

Dėkoju skaitantiems ir geru žodžiu palydintiems mano istoriją 4u.gif
QUOTE(Viotinola @ 2008 05 06, 13:43)
O dabar kasdien...kas minutę... jaučiu kaip kūdikis sušildo mano širdį ir meile pamaitina mano sielą...Dabar aš užmiegu sušilusi ir soti...  wub.gif

QUOTE(gagrate @ 2008 05 07, 12:24)
Oi,labai sveikinu 4u.gif Tik tas pavadinimas ir pabaigos citata keistai skamba..Dabar uzmiegu susilusi ir soti',nelabai supratau?Cia kaip,soti-tai pavalgiusi,o susilusi-susisildziusi? mastau.gif

Gagrate, tiesiog pamėginkite dabar įsiskaityti į cituojamus sakinius mirksiukas.gif Tikiuosi suprasite, ką norėjau pasakyti ax.gif
Atsakyti
super istorija thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazu... Asaros kaupiasi akyse beskaitant wub.gif
Atsakyti
Labai gražu 4u.gif
Aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
Labai miela istorija tikiuosi ir man po visko liks tokie grazus prisiminimai blush2.gif
Atsakyti
4u.gif koki nuosirdi ir grazi istorija wub.gif
Atsakyti
Tikrai nuostabu ! ir man verkti noris, asaros iskrito, bet todel, kad man nepavyko pajusti tos kulminacijos, kai gimusi suneli butu padeje ant krutines... Mano kunas neleido visgi pagimdyti paciai ir teko viska baigti cezariu... o taip laukiau tos akimirkos. taip laukiau. galiausiai uzmigde, bet dziaugiuos nors tuo, kad isgirdau kazkaip, kai mazyli jau vyste, tai atsimerkiau ir kaip pro syda pamaciau "ji" savo dziaugsma. gera sesute prinese man ji prie veido, leido pabuciuot. kaip dabar pamenu sunelis buvo susiraukes ir toks siltas siltas. sedziu ir verkiu dabar. nezinau, bet kiekviena karta atsiminus jo atejima, labai susijaudinu. mano suneliui dabar jau 1m ir vakar suejo 10men. ir jis nuostabus.
be to as visiskai suprantu ka reiskia si fraze : "kudikis susildo mano sirdi ir meile pamaitina mano siela" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidalex @ 2008 05 07, 17:34)
Tikrai nuostabu ! ir man verkti noris, asaros iskrito, bet todel, kad man nepavyko pajusti tos kulminacijos, kai gimusi suneli butu padeje ant krutines...  Mano kunas neleido visgi pagimdyti paciai ir teko viska baigti cezariu... o taip laukiau tos akimirkos. taip laukiau. galiausiai uzmigde, bet dziaugiuos nors tuo, kad isgirdau kazkaip, kai mazyli jau vyste, tai atsimerkiau ir kaip pro syda pamaciau "ji" savo dziaugsma. gera sesute prinese man ji prie veido, leido pabuciuot. kaip dabar pamenu sunelis buvo susiraukes ir toks siltas siltas. sedziu ir verkiu dabar. nezinau, bet kiekviena karta atsiminus jo atejima, labai susijaudinu. mano suneliui dabar jau 1m ir vakar suejo 10men. ir jis nuostabus.
be to as visiskai suprantu ka reiskia si fraze : "kudikis susildo mano sirdi ir meile pamaitina mano siela"  wub.gif

Sūnelį gavau ant krūtinės ne ką tik gimusį, o jau aprengtą. Nes vaikas turėjo būti greitai apžiūrėtas, ar neprigėrė žalių vandenų. Jei jau yra ryšys su vaiku, tai jis yra nepriklausomai nuo to, kaip užgimė ir ar glaudėsi prie krūtinės nuogutėlis. Svarbiausia, kad vaikas gimė sveikas ir gali dabar glaustis prie Jūsų krūtinės. Netiesa, kad nebuvo kulminacijos Jūsų gimdyme - o Jūsų pirmasis bučinys?!.
Atsakyti
Labai raminančiai skamba - gražu smile.gif Sėkmės wink.gif
Atsakyti
soti iš meiles wub.gif linkiu likusio gyvenimo taip pat kupino ramybės ir laimes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nuosirdus sveikinimai..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, taip. Viotinola, Jus teisi. tas bucinys sunui kazkas nepaprasto buvo. tarsi sunus mane nuramino, kad viskas gerai, kad jis jau cia. smile.gif ir dabar jauciu ta siluma ant lupu. jausiu amzinai. o mus su sunum tikrai sieja nepaprastai stiprus rysys. 4u.gif
Atsakyti