QUOTE(niuxe @ 2008 09 24, 22:26)
Na va ir aš susitariau, bėgsiu penktadienį pas Galiną, tai vėliau galėsiu įspūdžiais pasidalinti. Tik man irgi būtų įdomu kiek pinigėlių paruosti. Gal kas žino?
Anksčiau buvo 30 Lt.
QUOTE(darausra @ 2008 09 25, 11:19)
Klausiu tu kurios esate buve pas Jadvyga. Ar ji nesiule jums nueiti pas Vladimera is Konstitucijos pr?
O gal yra buvusiu pas ji. Noreciau atsiliepimu. Aciu
O gal yra buvusiu pas ji. Noreciau atsiliepimu. Aciu

siule, buvau, nemanau,kad verta eiti. Nieko pries ji neturiu, praejo daug laiko ir galiu pasakyti, kad ne jis , o laikas geriausias padejejas

QUOTE(ataner @ 2008 09 25, 10:39)
siule, buvau, nemanau,kad verta eiti. Nieko pries ji neturiu, praejo daug laiko ir galiu pasakyti, kad ne jis , o laikas geriausias padejejas 

O kas jis toks is viso??? Jadvyga tai man aiskino, kad is nuotrauku jis ten viska pasako, o ne is kortu?
Gal jie kartu su Jadvyga dirba, kad ji vis siulo visoms pas ji nueiti?
O kiek jis ima? Ir apskritai kas jis toks, kaip dirba ir ka daro? Labai noreciau issamios info

Perskaičiau jūsų pasisakymus apie ivairias burejas ir susidare ispudis, kad geriausiai buria Svetlana Pasilaiciuose tel. nr. 867273561, Jadvyga tel. 860479450 ir Margarita Pilaitė, 868090262. Apie Jadvyga paskutines zinutes nekokios, dar man keista, kad viena bureja siulo eiti pas kita.
Patarkit kuri is ju yra kieciausia - nesinori eiti per visas, juolab tai nera gerai.
Patarkit kuri is ju yra kieciausia - nesinori eiti per visas, juolab tai nera gerai.
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2008 09 26, 11:31)
Perskaičiau jūsų pasisakymus apie ivairias burejas ir susidare ispudis, kad geriausiai buria Svetlana Pasilaiciuose tel. nr. 867273561, Jadvyga tel. 860479450 ir Margarita Pilaitė, 868090262.
Neičiau nė pas vieną iš jų.

QUOTE(Eglaitė 32 @ 2008 09 26, 11:02)
Nevaiksciociau ir as Gytare, bet as dabar tokioje gyvenimo kryzkeleje, kad nei logisku mastymu, nei kuo kitu negaliu isspresti problemu rezginio - kabu pakabinta jau 3 metai. Man atrodo, kad as kazko nematau
Buvau pas Jadvyga ir Margarita...labiausia Jadvyga patiko, Margarita pries pat nelaime apie ja net neuzsimyne.....keista juk turejo matyti toki dalyka...
Cia dar merginos siulo pas Galina nueiti. Gal pabandyk pas ja?
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2008 09 26, 13:02)
Nevaiksciociau ir as Gytare, bet as dabar tokioje gyvenimo kryzkeleje, kad nei logisku mastymu, nei kuo kitu negaliu isspresti problemu rezginio - kabu pakabinta jau 3 metai. Man atrodo, kad as kazko nematau
Aš netgi labai vaikštau.

QUOTE(Eglaitė 32 @ 2008 09 27, 13:22)
Gytare, o pas kuria pasiulytum nueiti. Mano problemoos tikrai rimtos, todel reikia rimtos pagalbos. Padek, prasau.
Parašyk man AŽ.