Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 09 30, 16:07)
Sveikos, reikia pagalbos, kažkada skaičiau apie verslo konsultacijas, ir buvo nurodytas tinklalapis, gal kuri prisimenat kas tuo užsiima?

Gal Stanislavas is Taro Baltijos Akademijos
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 09 30, 17:07)
Sveikos, reikia pagalbos, kažkada skaičiau apie verslo konsultacijas, ir buvo nurodytas tinklalapis, gal kuri prisimenat kas tuo užsiima?

Šitas tinklapis?

http://www.tarot.lt/...&id=151&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 09 30, 19:15)

Ačiū šitas, o gal turit atsiliepimų apie juos?
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 09 30, 21:45)
Ačiū šitas, o gal turit atsiliepimų  apie juos?

Galiu parašyti AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 09 30, 20:50)
Galiu parašyti AŽ.

Parasyk ir man,jei turi kokios tai informacijos,nes turiu siokiu tokiu minciu sia linkme biggrin.gif Gal ko nezinau.... g.gif
Atsakyti
o gal kam teko burtis pas Eva (Karinos Kryskos sese)? unsure.gif
Atsakyti
gal kas galite Galinos telefona parasyti?
Atsakyti
Tolima, jei nori gauti tel. nr., prasivalyk AŽ gaviklį. Jau 2 dienas negaliu žinutės išsiųsti. doh.gif
Atsakyti
Kaip suprasti pasisakyma apie Leopolda '' burejas jis superinis.....kai nori ".
O kai nenori,kas tada?Nuo ko tas jo noras priklauso? Dabar pergyvensiu,kad nepapulciau kai nenores man is delno skaityt arba pasakyt ka mato:)
Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2008 10 02, 00:05)
Kaip suprasti  pasisakyma apie Leopolda '' burejas jis superinis.....kai nori ".
O kai nenori,kas tada?Nuo ko tas jo noras priklauso? Dabar pergyvensiu,kad nepapulciau kai nenores man is delno skaityt arba pasakyt ka mato:)

Eik pas Galina,tai nereiks nieko bijoti bigsmile.gif
Atsakyti
Tai gal kas nors galit Galinos tel. pameteti, galit az. Kokia kaina ji ima?
Ir kaip jusu nuomone del Lobaciovienes?
Atsakyti
QUOTE(egleol @ 2008 09 29, 18:59)
Buvau, cia Lena is Algirdo g-ves. Siaip netgi labai nebloga, bet labai nuotaikos zmogus. Mano visos drages pas ja eina, mano rekomendacija. Ir visos patenkintos 4u.gif !

Kaip ta nuotaikos zmogus? Ar kai nenusteikusi, atsainiai buria? smile.gif O kalba kaip - rusiskai ar lietuviskai?
Atsakyti