Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense. (The Buddha)
Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense. (The Buddha)
Tolima, jei nori gauti tel. nr., prasivalyk AŽ gaviklį. Jau 2 dienas negaliu žinutės išsiųsti.
Kaip suprasti pasisakyma apie Leopolda '' burejas jis superinis.....kai nori ". O kai nenori,kas tada?Nuo ko tas jo noras priklauso? Dabar pergyvensiu,kad nepapulciau kai nenores man is delno skaityt arba pasakyt ka mato:)
Kaip suprasti pasisakyma apie Leopolda '' burejas jis superinis.....kai nori ".
O kai nenori,kas tada?Nuo ko tas jo noras priklauso? Dabar pergyvensiu,kad nepapulciau kai nenores man is delno skaityt arba pasakyt ka mato:)
Buvau, cia Lena is Algirdo g-ves. Siaip netgi labai nebloga, bet labai nuotaikos zmogus. Mano visos drages pas ja eina, mano rekomendacija. Ir visos patenkintos !