Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Kaip ta nuotaikos zmogus? Ar kai nenusteikusi, atsainiai buria? O kalba kaip - rusiskai ar lietuviskai?
Kalba maisytai, daugiau rusiskai. Bet pasako viska daug maz teisingai, jai ne daugiau, cia kas liecia gyvenima. Bet kai buriausi paskutiniu metu, man nepatiko jos suruges veidas blush2.gif . Visko gi zmonem pasitaiko, o man matote nepatiko doh.gif
Atsakyti
Skubiai reikia raganos VILIJOS LOBACIOVIENES kontaktu!
Gal kas zinote?

Atsakyti
Skaiciau skaiciau...daug ivairiu atsiliepimu...
Vat vakar man sesuo paskambino ir pasake, kad jos drauge buvo pas kazkokia senute, gyvenancia Paberzes gatvej. Kol kas nzn jos vardo ar tel. Bet gal is jusu kas gali kazka apie ja pasakyt?
ta jos drauge, sake, issiziojus sedejo, viska pasake: apie praeiti, dabarti, ateiti (kol kas neaisku, ar ateitis teisingai nupasakota), sake net nejauku buvo, kad taip viska apie ja zino...
Ir pinigeliu praso - kiek galit, kiek negaila....
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2008 10 03, 14:04)
Skaiciau skaiciau...daug ivairiu atsiliepimu...
Vat vakar man sesuo paskambino ir pasake, kad jos drauge buvo pas kazkokia senute, gyvenancia Paberzes gatvej. Kol kas nzn jos vardo ar tel. Bet gal is jusu kas gali kazka apie ja pasakyt?
ta jos drauge, sake, issiziojus sedejo, viska pasake: apie praeiti, dabarti, ateiti (kol kas neaisku, ar ateitis teisingai nupasakota), sake net nejauku buvo, kad taip viska apie ja zino...
Ir pinigeliu praso - kiek galit, kiek negaila....

Butu idomu pas ja apsilankyti mirksiukas.gif jeigu nesunku suzinoti jos tel.nr, ax.gif lauksime atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 10 04, 19:42)
Butu idomu pas ja apsilankyti  mirksiukas.gif jeigu nesunku suzinoti jos tel.nr,  ax.gif lauksime atsiliepimu  4u.gif

Ataner, apsispręsk pagaliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 10 04, 19:47)
Ataner, apsispręsk pagaliau. mirksiukas.gif

kol kas sunku tai padaryti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 05 spalio 2008 - 15:08
4u.gif gal kas gali ir man Galinos kontaktus i AŽ

Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 09 30, 16:07)
Sveikos, reikia pagalbos, kažkada skaičiau apie verslo konsultacijas, ir buvo nurodytas tinklalapis, gal kuri prisimenat kas tuo užsiima?

Laba, as cia darbo, o kartu ir verslo konsultacijai buvau pas Vladimira Azanova. Jis dirba su Taro kortom, o jeigu reikia , tai ir pagal zvaigzdynus atsakyma pateikia. Jau beveik pora metu praejo po apsilankymo del darbo - viskas atitinka. Labai aiškiai man atsakė į klausimus. Be jokių "pudrinimu". smile.gif
Jeigu kam reikia - kontaktai cia - http://www.azanov.lt/veikla.php
Atsakyti
Noriu išsiburt patarkit pas ką nueit?
Atsakyti
QUOTE(ryza @ 2008 10 12, 20:46)
Noriu išsiburt patarkit pas ką nueit?

pas Galina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 10 13, 14:17)
pas Galina  smile.gif

O gal galit atsiusti man i az Galinos kontaktus? blush2.gif
Atsakyti
Ir as noreciau Galinos kontaktu i az. O gal kas gali atsiliepimus parasyti apie ja. Aciu
Atsakyti