Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Anya @ 2008 11 11, 13:03)
Sveikos merginos, skaitau Jusu komentarus ir nesuprantu... Ar vis delto yra Vilniuje bureja, kuri nedaug ima o buria gerai, daug ka pasako, i klausimus atsako, pataria... ? sad.gif
Girdejau, kad burejos tikrai kurios turi tam tikru galiu, daug pinigu neima. Ka apie tai manot?

Nemanau, kad yra tokia, kuri visiems tiktų ir patiktų...O nusipiginti būrėjoms tikrai nevertėtų ax.gif Aš paprastai daugiau duodu nei paprašo. Pamenu, Margarita už valandą laiko paprašė tik 30 Lt. Tai juokingai maža suma...
Atsakyti
Panašu, kad taip ir nesulauksiu nei Galinos kontaktu nei atsakymu i mano klausimus. verysad.gif

[SIZE=14]
Atsakyti
yahoo.gif

Ačių atsakiusioms aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Anya @ 2008 11 11, 14:03)
Sveikos merginos, skaitau Jusu komentarus ir nesuprantu... Ar vis delto yra Vilniuje bureja, kuri nedaug ima o buria gerai, daug ka pasako, i klausimus atsako, pataria... ? sad.gif
Girdejau, kad burejos tikrai kurios turi tam tikru galiu, daug pinigu neima. Ka apie tai manot?

As manau, kad uz suteikta pagalba, gera patarima pinigu neturetu buti gaila rolleyes.gif cia tokie pat vertingi dalykai kaip ir materialus ir kartais net labiau 4u.gif buvau 2 kartus gyvenime pas skirtingas ...vienai sumokejau kiek prase, kitai daug daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kuri lankesi pas p. sergeju, kuris priima i savo kambari esanti aludariug. 4, vilniuje? kelios drauges nuejo, tai sake viskas issipilde, as va vis bijau eiti, buvau vasara pas azanova, bet nepatiko kad taro kortom bure, nes ten dar reikia suvirskinti ir interpretuoti jo pranasystes, o man su interpretacijom nesiseka, siaip azanovas geras burejas, nesarlatanas, bet noreciau issiburti pas bureja, kuris buria is bendru kortu ir viska aiskina, kaip p. sergejus
Atsakyti
Apie Sergeju buvo rasyta anksciau.Neik pas ji.Labai jau suprastejo jo pranasavimai. Drauge buvo ir isejo nusivylusi. Moket jam reikia tikrai nemazai,apie 70Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NY: 12 lapkričio 2008 - 21:00
aciu uz patarima smile.gif
NY, ar yra Vilniuje toks burejas, pas kuri nuejus nereiketu pasakotis, ir klausti klausimu, i kuriuos jis atsako, o tiesiog kad pats viska isburtu? aisku be jokiu panasiu "matau juoda vyra, jis tau nori blogo, ir ryza moteri kuri tau pavydi"...
buciau dekinga parasiusioms i az 4u.gif
Atsakyti
Manau-ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 13 lapkričio 2008 - 11:17
SIandien vaziuoju pas taro kortu bureja Gerda
laukite atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ,gal kas galit Galinos kontaktus duot,buciau labai dekinga,isanksto aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2008 11 13, 14:00)
SIandien vaziuoju pas taro kortu bureja Gerda
laukite atsiliepimu  4u.gif

ir kodel mes nesulaukiame atsiliepimu? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,

ir as noreciau galinos tel nr ax.gif .o kodel negalima idet viesai,juk kaip uzsimanai tai norsi greit blush2.gif
Atsakyti