blaškiausi po www besidairydama Silvijos kontaktų (kol kas ir neaptikau, nes pas jus įklimpau ir kitur nebenulindau

papasakosiu iš asmeninės patirties apie ją, nes prieš -niolika metų teko su ja kartu dirbti ir tada ji būrė tik "iš sportinio intereso", o išėjusi iš to darbo žadėjo kurti būrimo saloną, tik nutrūko mūsų ryšiai kažkaip, tad ir nežinojau kur ji buria...
taigi tuomet man, dar jaunai netekėjusiai mergiotei ji pabūrė iš delno. Tuomet į daug ką pažvelgiau kaip į pokštą, nes niekad nebuvau ir nesu burtų fanė, mna pasiklausau prie progos, bet neieškau tos progos...
O štai dėl Silvijos šiandien galiu pasakyti, kad esminiai dalykai išipildė iki skausmo tiksliai... ir kai atgaminau atminty, tai mane labiausiai pribloškė tai, kokiais žodžiais aš tada buvau informuota apie savo ateitį.
Tai štai keli štrichai, kad būtų aišku iki galo: kaip minėjau tuomet dar buvau netekėjusi, o ir kavalieriaus tada rimto dar neturėjau. pasakė, kad gausiu labai gerą vyrą - turiu, ir tikrai geresnio neieškočiau

tačiau pati pačiausia prognozė buvo apie vaikus. Pasakė "turėsi tris vaikus, bet vienas bus ne tavo" tuomet mes nusijuokėm, kad gal tas geras vyras bus su savo vaiku ar pan., o pasirodo ji man tokias žodžiais pasakė apie mano angeliuką...

dar viena detalė - pasakė, kad apie 40-uosius mano metus bus kažkokių stresų su sveikata susijusių, tačiau lyg netiesiogiai man, lyg aplinkoje kažkaip. Ir ką galvojat - vasarą tėčiui širdies operaciją padarė, o vos prieš pora mėnesių svainį darbe labai sunki trauma ištiko, dar ir dabar gydosi

Nenoriu ginčytis, kad kažkam ji nepatiko ar patiko, tiesiog užėjo ant seilės išdėstyti jau patikrintus faktus. o štai šiomis dienomis man tie faktai iškilo iš atminties ir sumaniau, kad reikėtų man ją susitikti ir tiesiog pakalbėti kaip su buvusia kolege ir jai pačiai visus tuos patvirtinimus išdėstyti - manau ir jai turėtų būti svarbu gauti tokį atgalinį ryšį...

mergaitės, jei kuri turit jos kontaktus, brūkštelėkit man į až