Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Siek tiek paskaitinejau tema... ir man pasirode, kad Chiromante ir yra ta pati bureja-Galina... tongue.gif kuri renkasi sau klijantura tongue.gif
Sekmes, gal ir as kada uzsuksiu pasiburti biggrin.gif

... cia as nepiktai, tiesiog man taip pasirode...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d.a.d.u: 08 sausio 2009 - 15:54
QUOTE(d.a.d.u @ 2009 01 08, 16:53)
Siek tiek paskaitinejau tema... ir man pasirode, kad Chiromante ir yra ta pati bureja-Galina...  tongue.gif  kuri renkasi sau klijantura  tongue.gif

Galiu atiduoti bet ką lažybose, nes ŽINAU, kad Chiromatė tikrai ne būrėja Galina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 01 08, 15:58)
Galiu atiduoti bet ką lažybose, nes ŽINAU, kad Chiromatė tikrai ne būrėja Galina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Be to Galina nešneka lietuviskai schmoll.gif
Atsakyti
chiromantė labai panašiai dėlioja mintis, kaip ir galina.... bet tikrai nedrįsčiau sakyti kad tai vienas ir tas pats žmogus
Atsakyti
doh.gif

Chiromante - tikrai ne bureja Galina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 08 sausio 2009 - 17:32
QUOTE(d.a.d.u @ 2009 01 08, 15:53)
Siek tiek paskaitinejau tema... ir man pasirode, kad Chiromante ir yra ta pati bureja-Galina...  tongue.gif  kuri renkasi sau klijantura  tongue.gif

Istiesu-laukiau kada nors tokios nuomones bigsmile.gif Jeigu Jums lietuvaitiskai bus ramiau,tai pazistu Galina asmeniskai,zinau kaip ji dirba,zinau ka sugeba,zinau koks yra zmogus ir ji yra mano pirmoji Taro mokytoja...Todel ja ir rekomenduoju....O klijentu nerenku,nes su klijentais nenoriu dirbti-man idomiau ne prognostinis Taro lygis (nors ta galiu daryti jau senai) Mokausi to kasdiena ir jau ne pirmus metus...Ir manau,kad tik po geru 10-15 metu bus galima sakyti,jog kazka apie tai ismanau...O klijentams uztenka 3-5 menesiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 08 sausio 2009 - 17:53
QUOTE(d.a.d.u @ 2009 01 08, 17:53)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2009 01 08, 18:07)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ĖĖĖĖ merginos ramiau ph34r.gif nepulkit !
As gi rašiau, kad nepiktai... ir net 2 kartus savo poste pakartojau, kad man skaitant taip "PASIRODE" ...

smagu, kad kažką prajuokinau sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(d.a.d.u @ 2009 01 08, 18:45)
As gi rašiau, kad nepiktai... ir net 2 kartus savo poste pakartojau, kad man skaitant taip "PASIRODE" ...

SM yra nemažai moterų, ir Chiromantę,ir Galiną pažįstančių asmeniškai. Todėl juokingas toks sutapatinimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d.a.d.u @ 2009 01 08, 15:53)

QUOTE(d.a.d.u @ 2009 01 08, 18:45)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nepuolam,bet tikrai juokinga,nes mes asmeniskai pazistame Chiromante.
O as sios temos dar neskaiciau,reiks paskaityti...
O siaip...pries pora metu buvo tokia istorija,kai viena mergina tikrai apsimetinejo kitu zmogumi... bet mes ja isryskinome ir jinai dingo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, norejau suzinoti, kas lankesi pas bureja Galina, ar imanoma suprasti, su ja susisneketi, jei nesneki rusiskai blink.gif
Atsakyti