Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

Nu va...perskaiciau tema...tai keleta atsakymu:
QUOTE(boruzka @ 2008 05 08, 21:11)
as radau geriau uz ji ... tai - Viktoras , kareiviu g.19 (irido pasaulis).tiek, kad jis lietuviskai nesneka  g.gif

g.gif keistas sutapimas,bet apie si zmogu daug metu zinojau,tik kaip apie ligu nustatynetoja is akies (iridologa),o kaip tik siandien kolege pasakojo,kad pas ji irgi buvo du kartus... ir kad jis is akies nustate,jog kazkada ja isgasdino suo (dogas)... nu sorry... bet as tuo netikiu... schmoll.gif

QUOTE(Chiromante @ 2008 05 29, 13:21)
O kas per Jurate dviejuose pasauliuose? Ten gi Svetlana tarologe

ax.gif merginos rimtai,as irgi maciau "Burejoje" reklamas,kad "du pasauliai" turi dvi tarologes:Svetlana ir Jurate ... g.gif

QUOTE(Normandija @ 2008 11 29, 17:35)
Sveika.Gal galeciau paprasyti jusu pazystamos Silvijos kontaktu.Nustebino kad taip viska nuspejo.Is anksto dekoju.
As pries 17 metu buvau pas Angele Zalatoriene,tada ji simboliskai doleri eme.Sake viska is knygu pagal zvaigzdes,pagal tikslia gimimo data,bet taip tiksliai nupiese mano ateiti.bet iki tam tikro laiko.kodel? Negaliu niekur rasti jos kontaktu,labai noreciau dar karta nueiti.
O jus jau susisiekete su Silvija?

4u.gif Apie Silvija...man jinai tiko (pasake,kad 28 metu turesiu vaikuti-pataike),dar ir kitus dalykus nusake,bet.... nepasake,kad zus pirmas vyras.. apie ji pievas susake.. schmoll.gif
4u.gif Angelina... buvau pas ja du kartus... beje,pas ja dabar pabrango,sako,kad jau 200lt. ima,o as pries du metus mokejau-100lt.(siaip tai patiko)

QUOTE(skm @ 2009 01 06, 11:29)
Sveikos,

įdomu būtų sužinoti nuomonių apie žymiąją būrėją Vaivą, kažkaip neradau, kad būtumėte apie ją kalbėja  ax.gif

schmoll.gif tikrai neverta...visiskas briedas... nerekomenduoju
Atsakyti

schmoll.gif tikrai neverta...visiskas briedas... nerekomenduoju
[/quote]

tai nejaugi zymioji Vaiva nieko nepataiko g.gif
Papildyta:

4u.gif Apie Silvija...man jinai tiko (pasake,kad 28 metu turesiu vaikuti-pataike),dar ir kitus dalykus nusake,bet.... nepasake,kad zus pirmas vyras.. apie ji pievas susake.. schmoll.gif

manau, kad nei viena normali bureja nepasakys: " zinot, Jusu vyras zus"
Atsakyti
"Dviejuose pasauliuose" yra dvi būrėjos- Jūratė ir Svetlana. Matau jas ten vis. Ir klientų, matau, joms netrūksta.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 01 07, 14:36)
Vakar buvom su drauge pas būrėją. Vos įžengusi pro duris, kaip  elektros šoką gavau. pati nežinau kas atsitiko, bet kai pamačiau, kad ta būrėja čigonė, apie 33 metus, tiesiog sustingau.

Būrė iš Taro kortų, prieš mane padėjusi mano kortą (čirvų damą, iš paprastų kortų, pinigus (kuriuos iš karto liepė duoti, konkrečią sumą ir ant viršaus žvakę uždėjo). po to iš 3 krūvelių liepė ištraukti po 3 kortas. sudėliojo ir kad pasakė... taip viską rimtai. o kai paprasiau konkrečiau - pradėjo kai kur nusišnekėti. bet kai kur pataikė. bendrai paėmus - išbūrė daug neigiamų dalykų. tai dabar šiurpinuosi ir nežinau, ar čia tikėt ar ne??

Abi su drauge vietos nerandam, kaip šlapiu maišu trenktos jaučiamės. net negaliu paaiškinti, bet kaip kažkokios nusiurbtos.

Kas gali pakomentuot? Čia tikrai tikėt ar chaltūra?
Gal Jūs, gerbiamoji Chiromante?

blogai ,kai nezinai pas ka eini. Manau siame forume pakankamai informacijos, tik laiko klausimas pas ka, kada ir kur mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, as zinau labai gera bureja pasilaiciuose thumbup.gif nu super moterele, labai daug pasako ...
Atsakyti
QUOTE(plunxnele @ 2009 01 12, 16:03)
sveikos, as zinau labai gera bureja pasilaiciuose  thumbup.gif  nu super moterele, labai daug pasako ...

O vardas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 12, 18:31)
O vardas?  mirksiukas.gif

Na znok vardo net ir nzn doh.gif kazkaip net nepaklausiau, tiesiog pagal rekomendacijas per drauge vaziavau ax.gif bet tikrai super, labai smagiai ir laika praleidau, ir tikrai daug pasake thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites,
gal zinote raganos Lobaciuvienes kontaktus? keliolika puslapiu perverciau, bet neradau. ir google nelabai yra... noreciau pas ja ir burimams, ir kaip pas zolininke apsilankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plunxnele @ 2009 01 12, 16:51)
Na znok vardo net ir nzn  doh.gif  kazkaip net nepaklausiau, tiesiog pagal rekomendacijas per drauge vaziavau  ax.gif  bet tikrai super, labai smagiai ir laika praleidau, ir tikrai daug pasake  thumbup.gif

Ar rusė?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 12, 20:15)

lietuve
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as irgi domiuosi burejom Vilniuje. Plunxnele,gal jos vardas Svetlana? blush2.gif Zinau,kad ji pasilaiciuose dirba, girdejau geru atsiliepimu ir gundausi pas ja nueti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2009 01 13, 00:31)
Sveikos  4u.gif  as irgi domiuosi burejom Vilniuje. Plunxnele,gal jos vardas Svetlana? blush2.gif  Zinau,kad ji pasilaiciuose dirba, girdejau geru atsiliepimu ir gundausi pas ja nueti ax.gif

juk rasiau, kad vardo nzn, ejau pagal rekomendacijas ax.gif
Atsakyti