QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 15, 16:27)
Matyt, čia taip mąsto patys psichologai ir psichoterapeutai, realybė yra kiek kitokia. Aplink save turiu pavyzdžių. O ir mūsų "žvaigždės", neišlipančios iš žurnalų puslapių, pas psichologus vaikšto. Žinau vieną, kuri be psichoterapeuto patarimo nė žingsnio nežengia. O jeigu psichoterapeutas už vizitą pas jį gauna 200 Lt ir daugiau, argi jis varys gerus pacientus? Taigi pinigai...
Jei žmogus vaikšto, reikškia, yra poreikis ir problemos. Psichoteraputai/psichologai patarimų neduoda. Žmogus savo problemas sprendžia pats, tik pamato daugiau galimybių, nes dažnai problemas ar problemines situacijas matome vienpusiškai.
Papildyta:
QUOTE(tavo_angeliukas @ 2009 01 15, 16:12)
juk jeigu kazkas kazkuo netiki... tai nereiskia, kad to nera, arba kad neteisinga...
tai aš irgi tą sakiau, kad kiekvienas renkasi, tik išreiškiau savo nuomonę tuo klausimu
Papildyta:
QUOTE(tavo_angeliukas @ 2009 01 15, 14:57)
ne, neieškau aš klientų
Papildyta:
QUOTE(plunxnele @ 2009 01 15, 16:03)
As kazkaip galvoju, kad cia jau kiekvieno zmogaus pasirinkimas kuo jam tiketi, ir ko jam reik

ir kartais kaip galima netiketi, jai pasakomi tikri faktai is tavo gyvenimo, galu gale pasiburimas tai tik pramoga ... netikiu aklai, vadovaujuosi savo galva, bet ir neneigiu to , kad tikrai galima daug ko isvengi (nelaimiu). Taip kad man patinka pasiburti ir as ejau ir eisiu

o kam reikia tas tegu eina pas psihologus ir man visai bus vienodai ....
Būrėjai jie yra gudrūs žmonės, mokantys skaityti kūno kalbą ir jūs patys jiems ir pasufleruojate tuos "gyvenimo faktus ".
o jei Jums "išpranašauja" nelaimę ir jei Jūs tikite, tai tai ir įvyks, nes mes ateitį susikuriame patys savo mintimis, mes imame gyventi pagal išpranašautą scenarijų ir patys pasąmoningai "sumodeliuojame" tas nelaimes, o paskui įtikime, kad tas įvyko kaip ir buvo išpranašauta