Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 05 26, 21:56)
Nu aš maximoj dirbau tai būtų trukę max 15 min  ax.gif

Šiandien žiūriu kadmano gėlytė mažučiuką ūgliuką išleido tai taip apsidžiaugiau  wub.gif

sveikinu; už kantrybę bus atlyginta 4u.gif

QUOTE(klaida @ 2008 05 26, 22:03)
Dziaugiuosi kartu su tavimi del naujo ugliuko 4u.gif
O gal zinai kokia vieta megsta piniguotis (ar rytu ar vakaru puse)  g.gif

Maniškis pastatytas rytų pusėje

QUOTE(dovilepp @ 2008 05 27, 09:47)
na mano medelis kaip ir lapelius buvo pradejes geltonuoti, bet db jau kaip ir susitvarke viskas, nebelieju jo visiskai, mat kambariuose gana dregna, bet niekip jis neleidzia lapeliu  g.gif  du naujus isleido nuo nusiuopirkimo ir viskas, db stovi ant vietos verysad.gif

kantrybės; pastovės, o kai nusibos stovėti, pradės leisti lapelius mirksiukas.gif . O jei neturi tiek kantrybės, patręšk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 05 27, 10:27)
sveikinu; už kantrybę bus atlyginta 4u.gif
Maniškis pastatytas rytų pusėje
kantrybės; pastovės, o kai nusibos stovėti, pradės leisti lapelius mirksiukas.gif . O jei neturi tiek kantrybės, patręškmirksiukas.gif

o kokias trasas geriausiai pirkti pinighu medeliui? blush2.gif
Atsakyti
Pas mane trąšos "Flortis, skystos trąšos visžaliams augalams" Tai patikrinta thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 05 27, 12:47)
o kokias trasas geriausiai pirkti pinighu medeliui?  blush2.gif

Aš perku trąšas tablečių pavidale Vita Gėlių trąšos, su jomis patręšiu ir kitas gėles mirksiukas.gif .Rezultate 2 naujos šakos rolleyes.gif
Atsakyti
vakar nusipirkau šluostes lapams, nuvaliau laiko dulkes tongue.gif dabar blizga, reikia gi kažkaip už žiedelį atsidėkot mirksiukas.gif išleido žiedą vyro diplominio gynimo dieną (apsigynė rolleyes.gif ) ir matau, kad dar 2 pumpurai ne iš žemių, o iš kotų lenda bigsmile.gif o piniguotis stovėjo pas mus 2 metus, tik bujojo, su mano priežiūra tai stebiuosi, kad dar išgyveno ax.gif gal jis taip sako, kad jo nenurašyčiau, bet bijau ir per daug prižiūrėt, kad neišleptų blush2.gif
Atsakyti
Aš savo aplamai visas gėles dar kartą per 6 savaites pamerkiu vionioj iškart atsigauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 05 27, 13:10)
Aš savo aplamai visas gėles dar kartą per 6 savaites pamerkiu vionioj iškart atsigauna  smile.gif

kaip tu jas pamerki? norėčiau ir aš pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 05 27, 17:22)
kaip tu jas pamerki? norėčiau ir aš pabandyti rolleyes.gif

Užkemšu vonią, tada sudedu visas gėles ir nulieju jas su dušo nestipra drungna srove. Palieku gėles apsemtas vandenį apie valandą mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai kazkaip bijau taip i vone deti gylytes, bijau supudyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 27, 18:00)
as tai kazkaip bijau taip i vone deti gylytes, bijau supudyti g.gif

Aš taip jau beveik 5 metus darau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 05 27, 18:18)
Aš taip jau beveik 5 metus darau  mirksiukas.gif

O kai pamirkai jį, kada tu jį poto laistai? ir dar klausimėlis-kas kiek laiko tu piniguotį taip mirkai?
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 05 27, 17:28)
Užkemšu vonią, tada sudedu visas gėles ir nulieju jas su dušo nestipra drungna srove. Palieku gėles apsemtas vandenį apie valandą  mirksiukas.gif

Ir as taip darau, tik vonios neuzkemsu, o gerai su silpna duso srove prilaistau. Ir geliu lapai atsigauna ir auga geriau. Tik darau tai i metus 2-3 kartus, matosi pagal geles. Arba kai isvaziuojam kur nors ilgesniam laikui.

Pagaliau isigijau piniguoti thumbup.gif
persodinau i didesni vazona, palaisciau.
Lauksiu ar prigis ar ne, ar patiks jam pas mus ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 28 gegužės 2008 - 08:05