Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano piniguocio nauji daigeliai auga kaip ant mieliu thumbup.gif
Ir prie pagrindinio didziojo stiebo islindes naujas ugliukas g.gif Taip noriu, kad butu ziedas ax.gif
Atsakyti
Tai džiaugiuosi labai už tavo pinigiuką. Jeigu jau bus žiedas, tai foto būtinai lauksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 12, 14:34)
Tai džiaugiuosi labai už tavo pinigiuką. Jeigu jau bus žiedas, tai foto būtinai lauksim  rolleyes.gif

Maza tikimybe, kad ziedas bus.rolleyes.gif bet jei bus - tai butinai nufotkinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
klaida- nufotkink, net jei bus ir lapelis; mirksiukas.gif

Atsakyti
ką tik persodinau savo pinigėlį, pradėjo jisai man geltonuot, galvojau, kad gumbas pūva. Bet viskas tvarkoj, tik pats gumbas vienoj pusėj pasiraukšlejęs, bet ne minkštas.
išėmus radau vieną didelį gumbą ir didelį kalną šaknų ax.gif
bet kaip man jinai į šonus išgriuvo po persodinimo unsure.gif
ar gali džiūt lapeliai, kad dregmės trūksta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 12, 21:28)
ką tik persodinau savo pinigėlį, pradėjo jisai man geltonuot, galvojau, kad gumbas pūva. Bet viskas tvarkoj, tik pats gumbas vienoj pusėj pasiraukšlejęs, bet ne minkštas.
išėmus radau vieną didelį gumbą ir didelį kalną šaknų  ax.gif
bet kaip man jinai į šonus išgriuvo po persodinimo  unsure.gif
ar gali džiūt lapeliai, kad dregmės trūksta?  unsure.gif

manyciau kad gali, jei dar bulves susirauksleja buvo tai gali buti ax.gif
Atsakyti
Cia mano nauji daigeliai bigsmile.gif
Jei taip greitai augs, kaip dabar auga - tai ir pirmuosius lapelius greit pamatysiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 13 birželio 2008 - 12:39
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 12, 20:28)
išėmus radau vieną didelį gumbą ir didelį kalną šaknų  ax.gif
bet kaip man jinai į šonus išgriuvo po persodinimo  unsure.gif
ar gali džiūt lapeliai, kad dregmės trūksta?  unsure.gif

pas mane taip pat lapeliai gelsta, ir nzn ka daryti, persodindama apziurejau saknis, viskas gerai... bet visvien geltonuoja lapai... nzn net kaip jam padeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 06 13, 13:37)
Cia mano nauji daigeliai  bigsmile.gif
Jei taip greitai augs, kaip dabar auga - tai ir pirmuosius lapelius greit pamatysiu thumbup.gif

pas mane is kart ir dave augt, bet staiga eme ir sustojo... islindo is zemes ir liko toki styrot... bet nei dziusta, nei gelsta... nesuprantu g.gif

a jei as jy y balkona isnesciau?
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 14, 00:17)
pas mane is kart ir dave augt, bet staiga eme ir sustojo... islindo is zemes ir liko toki styrot... bet nei dziusta, nei gelsta... nesuprantu g.gif

a jei as jy y balkona isnesciau?

Pas mane piniguočiai labai gerai auga. Kažkaip patinka jiems pas mane. Visi skirtinguose kambariuse ir visi leidžia naujus ugliukus. O laistau aš juos tai vasarą tikrai dažniau nei tam klausimyne nurodyta. kas 2 dienos ir lieju. Dabar labai gerti jie prašo. Visada žiūriu "iš akies" kada geriau juos lieti. Bet gaunasi kaip sakiau kas 2 kokios dienos.

Čia nuotraukos anksčiau darytos

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar vieno nuotraukėlės neradau verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 14 birželio 2008 - 12:17
QUOTE(Lietuva @ 2008 06 14, 13:09)
Pas mane piniguočiai labai gerai auga. Kažkaip patinka jiems pas mane. Visi skirtinguose kambariuse ir  visi  leidžia naujus ugliukus.  O laistau aš juos tai vasarą tikrai dažniau nei tam klausimyne nurodyta. kas 2 dienos ir lieju. Dabar labai gerti jie prašo. Visada žiūriu "iš akies" kada geriau juos lieti. Bet gaunasi kaip sakiau kas 2 kokios dienos.

Čia nuotraukos anksčiau darytos

[ir dar vieno nuotraukėlės neradau  verysad.gif  4u.gif

kokie groziai wub.gif user posted image
kaip noreciau, kad ir maniskis toks butu... bet manau, jam galas arteja... verysad.gif teks laukti, kol vel gausiu dovanu ir tada jau labiau rupintis ir atsakingiau stebeti jo pokycius
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 06 14, 13:09)
Pas mane piniguočiai labai gerai auga. Kažkaip patinka jiems pas mane. Visi skirtinguose kambariuse ir  visi  leidžia naujus ugliukus.

Kokie grazus riebuiliai thumbup.gif
O ten ant zemiu, akmenukai kokie ar kas uzpilta? g.gif Labai graziai atrodo biggrin.gif
Atsakyti