Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Apklausa: Kaip dažnai laistot zamiokulką? (172 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(daivvva @ 2008 07 29, 19:55)
Nesismulkinat biggrin.gif . Smagu, kad taviškiai auga, ir maniškis ištroškęs, laistau kas savaitę. O tu nebijai perlaistyti, jei aš teisingai supratau, laistai kiekvieną dieną bigsmile.gif

Nebijau. biggrin.gif Nors žinau,kad jiems geriau sausiau.Bet kažkaip nėra taisyklės kada lieju. Aš juos jaučiu intuityviai. Ir matau,kada daugiau,kada mažiau. Tiesiog dabar per tuos kaščius lieju kasdien - ir amtau, kad jiems tas patinka.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 07 29, 20:24)
Nebijau.  biggrin.gif Nors žinau,kad jiems geriau sausiau.Bet kažkaip nėra taisyklės kada lieju. Aš juos jaučiu intuityviai. Ir matau,kada daugiau,kada mažiau. Tiesiog dabar per tuos kaščius lieju kasdien - ir amtau, kad jiems tas patinka.

Niu va, o apklausoje nėra liejimo kas dieną. blush2.gif Tokį variantą pirmą kartą skaitau ax.gif . Tai super lengva žemė ten, ar žemės ne daug pasilikę-vien šaknys g.gif , ar saulėj stovi. Man niekaip neišdžiūna per dieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 07 29, 22:55)
Tai super lengva žemė ten, ar žemės ne daug pasilikę-vien šaknys g.gif , ar saulėj stovi. Man niekaip neišdžiūna per dieną g.gif

Ir man atrodo, kad nuo zemes priklauso laistymas.
Maniskis dabar per karscius kasdien issauseja, bet as jo nelaistau kasdien. Juk zeme virsuje gali buti sausa, o viduje dregna. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 07 30, 12:15)
Ir man atrodo, kad nuo zemes priklauso laistymas.
Maniskis dabar per karscius  kasdien issauseja, bet as jo nelaistau kasdien. Juk zeme virsuje gali buti sausa, o viduje dregna. cool.gif

Man gaunasi kartą į savaitę.
Atsakyti
laba dienele

Atskuodziau pas Jus patarimu. Stovi pas mane darbe ant stalo pinigu medelis. Turiu as ji pora metu. Per juos isleido tik 2 lapus. Persodinau as ji pernai. Ir visai sustojo augt. Skaiciau pas Jus, ir supratau, kad saknis jis puole augint. Ir kolege ji 'permylejus' buvo. Du lapai nupuvo. Prisakiau, kad daugiau nelaistytu, pati pasilaistysiu. Ir pradejo dabar augt smile.gif islindo trys lapeliu nosytes ir sustojo, jau kokis men stovi. Per ta menesi iskilo toks zemiu kauburelis.
Ka man su juo daryt? Kad vel jis pradetu judet? Taip laukiu tu lapeliu, kol augt prades.. o jie kaip vietoj taip vietoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 31 liepos 2008 - 14:01
O mano patirtis su pinigu medziu tokia:
Gavau ji per gimtadieni dovanu, kokius metus ir augo tame paciame plastikiniame vazone. Si pavasari persodinau ji i didesni vazona ir pastaciau ant palanges (pietines). Is pradziu buvo lyg ir nieko - isleido du lapelius, paskui tie patys lapeliai pageltonavo ir nudziuvo. O geriausia, kad zeme vazone pakilo per pora cm ir pradejo lipti per krasta. Pagalvojau, kad bulves supuvo ax.gif ir iskrapsciau pinigu medi is vazono. O pasirodo, kad pinigu medis per pora menesiu uzsiaugino labai storas saknis vazono apacioje, kurios plesdamosis pradejo kelti zemes i virsu. Bulves buvo sveikut sveikuteles. Kol kas pasodinau pinigu medi i ta pati vazona, tik sumazinau zemiu kieki. Tik patraukiau toliau nuo tiesiogines saules, ziuresiu kaip toliau augs.
Atsakyti
Geguzes men. pamerkiau 2 lapelius. Dabar ziuriu, jau sakneles isleido thumbup.gif Reiks pasodinti ir stebeti, kaip greit medelis pasidarys.
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 07 31, 14:58)
laba dienele

Atskuodziau pas Jus patarimu. Stovi pas mane darbe ant stalo pinigu medelis. Turiu as ji pora metu. Per juos isleido tik 2 lapus. Persodinau as ji pernai. Ir visai sustojo augt. Skaiciau pas Jus, ir supratau, kad saknis jis puole augint. Ir kolege ji 'permylejus' buvo. Du lapai nupuvo. Prisakiau, kad daugiau nelaistytu, pati pasilaistysiu. Ir pradejo dabar augt smile.gif islindo trys lapeliu nosytes ir sustojo, jau kokis men stovi. Per ta menesi iskilo toks zemiu kauburelis.
Ka man su juo daryt? Kad vel jis pradetu judet? Taip laukiu tu lapeliu, kol augt prades.. o jie kaip vietoj taip vietoj..

Patręšk, blogiau nebus. Duok vasarai truputį "degalų" mirksiukas.gif

klaida-super; aš turbūt neturėčiau kantrybės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 07 31, 15:35)
Patręšk, blogiau nebus. Duok vasarai truputį "degalų" mirksiukas.gif

Duodu, bet matyt per mazai.. reiks dar atityst trasu is namu
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 07 31, 15:38)
Duodu, bet matyt per mazai.. reiks dar atityst trasu is namu

Aš negailiu ; tręšiu kas savaitę; tegul pasipildo per vasarą.
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2008 07 31, 15:35)
klaida-super; aš turbūt neturėčiau kantrybės cool.gif

Cia kantrybes nereikia lotuliukas.gif , pamerkiau i stikliuka ir pastaciau virtuveje ant spinteles, kad pries akis butu rolleyes.gif Galvojau, kad pagels ir ismesiu, bet jis stovejo stovejo ir po truputi lapelio apacioje pradejo formuotis maziukas kamuoliukas (tikriausiai bulve), o paskui ir saknytes isleido. Tik vandens dapildavau, kai sumazedavo ir psio lotuliukas.gif
Atsakyti
help! nieko nesuprantu! pries du metus man padovanojo sia gelyte ir per du men. ji nupuvo verysad.gif tuomet pagalvojau, kad gal perlaisciau. siaip labai myliu geles ir turiu ju namuose devynes galybes, bet sita gele manes nemyli. pries 2 savaites vel gavau ja dovanu. praejo tik 5 dienos, iskilo zemes ir trys didziausi lapkociai tiesiog iskrito is vazono.. jau bijau net laistyt g.gif kaip po perkuneliais jas auginti?!
Atsakyti