Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

QUOTE(Emerencija @ 2008 09 13, 14:11)
O ar tulikas labai toli nuo palatos?  g.gif
Beje, ar tiesa, kad šiuose gimdymo namuose tik viena gimdykla?  unsure.gif
Jei taip, tai kaip yra jei pvz. vienu metu gimdo 5 ar daugiau moterų?

tai ziurint kokioj palatoj guli, nuo vienu toliau, nuo kitu arciau smile.gif is tikruju tai nera labai toli, ten tik vienas tulikas visam aukste, ligonine labai maza.

kiek gimdyklu nezinau, kazkaip neapziurinejau, be to gimdziau pries 7 metus, tai dabar gali but ir pasikeite ten kas nors. Cia daugiau galetu papasakot neseniai ten gimdziusios. Kol saremiai tai guli priesgimdyvinej palatoj, as buvau viena beveik visa diena, pries gala dar 2 ten pagulde. O kai jau laikas stumt vaikeli lauk, tai nusiveda i gimdykla. Stumimo procesas nera ilgas, tai gal nebuna taip, kad is kart tuo paciu metu prireikia 5 moterim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 13 rugsėjo 2008 - 16:42
QUOTE(Puccha @ 2008 09 13, 00:21)
O ar teisybė, kad palatose vidutiniškai guli po 3 moteris su mažyliais?

yra po 3 lovas...stengiasi guldyt po 1 arba 2 bet jei daug gimdyviu tai i gatve juk neisvarys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Puccha @ 2008 09 13, 13:49)
O šeimyninė tik viena? Gal žada neužilgo atidaryt visą naują korpusą?

jo seimynine tik viena, bet ji toliau nuo visu. nzn man ramiau kai daktarai po sonu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 13, 15:11)
O ar tulikas labai toli nuo palatos?  g.gif
Beje, ar tiesa, kad šiuose gimdymo namuose tik viena gimdykla?  unsure.gif
Jei taip, tai kaip yra jei pvz. vienu metu gimdo 5 ar daugiau moterų?

netoli,tikrai wink.gif o kiek gimdyklu nzn, as gimdziau naujai sutvarkytoj ir grazioj, jaukioj wink.gif o visa laika buvau priesgimdyvinej 4u.gif
Atsakyti
gimdykla viena, bet gimdo ir priesgimdyvinej, ten tokia pati lova yra kiek pamenu, bet siaip retai taip gaunasi, kad prisireikia gimdyti tuo pat metu daug moteru..... as savo antraji gimdziau treciadieni ir giirdejau kalbas,kad tos savaites pirmadieni pagimde 8, visas personalas skundesi pervargimu, bet tokie atvejai retai pasitaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puzinka @ 2008 09 13, 17:30)
Sveikutes, ar kuri nors gimdete pas gyd. Toleikiene? Girdejau ne kokiu atsiliepimu apie ja g.gif , bet negi taip jau visom ji ir nepatinka? Ir kodel ji nepatinka? nes ruosiuosi gimdyti siuose gimdymo namuose ir ta dienele jau ant nosies todel smalsu kaip ten su gydytojais...apie kitas tai labai geri atsiliepimai...

Pas ją negimdžiau, bet kol gulėjau, nekartą tekos susidurti. Nežinau, gal mūsų biolaukai sutapo, ar kas, bet ji su manimi buvo laaaabai maloni (nors ir žinojo, kad aš kitos gyd. pacijantė), visada užkalbindavo, pasiklausdavo, kaip sekasi ax.gif Nežinau, bet man ji neatrodė nuoširdi ir jos elgesys labiau priminė vaidybą rolleyes.gif Gal aš klystu. Kaip per gimdymą būtų nežinau. Gal ir neblogai. Manau, dėl jos nesigąsdinkit tikrai 4u.gif Šalia bus mielos akušerės, kitos darbuotojos, viskas bus kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
aha pritariu smile.gif nzn kuri ten toleikiene bet man visos jos pasirode geros daktares tongue.gif ir isvis per gimdyma daktare beveik nieko neveikia, svarbiausia akusere 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LTindre @ 2008 09 14, 12:49)
aha pritariu smile.gif nzn kuri ten toleikiene bet man visos jos pasirode geros daktares tongue.gif ir isvis per gimdyma daktare beveik nieko neveikia, svarbiausia akusere  4u.gif

tai kad per mano gimdyma gydytoja vadovavo paradui, o akusere tik asistavo
Atsakyti
Sakykit, o kaip šiuose gimdymo namuose ar vaikučiams duoda drabuzelius ar reikia savo tureti? Beje, jei duoda tai vykstant namo reikia atiduoti ar galima išsivežti?

O gal zinot, ar pries atvykstant i siuos namus man duos daiktu sarasa, kuriuos reikia atsivezti vykstant butent i siuos gimdymo namus?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 14, 18:52)
Sakykit, o kaip šiuose gimdymo namuose ar vaikučiams duoda drabuzelius ar reikia savo tureti? Beje, jei duoda tai vykstant namo reikia atiduoti ar galima išsivežti?
O gal zinot, ar pries atvykstant i siuos namus man duos daiktu sarasa, kuriuos reikia atsivezti vykstant butent i siuos gimdymo namus?

Vaikucius rengia ligonines drabuzeliais, nes seselem taip paprasciau. Ten viskas iskalbta, isvirinta, islyginta,ir paciai niekuo nereik rupintis, o jei nori su savo, tai manau, kad irgi galima. Vykstant namo, aisku, kad reikia juos atiduot ir aprengt savais. Jei visos isssiveztu namo, tai is kur ligonine turetu tiek drabuzeliu?

Del antro klausimo tai nelabai supratau, ko klausi. Jokiu sarasu nera, pasiimi is namu ko tau atrodo, kad gali prireikt ir viskas.
Atsakyti
Leticija ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif

Dar klausimas. ar ten duoda palučių mamytei po gimdymo?
Atsakyti
Ir dar... ar uztenka tureti viena pora vilnoniu kojiniu vaikui ar geriau kelias poras?
Atsakyti
Mamai paluciu duoda, bet as antra diena jau buvau su paketais. Su palutem labai nepatogu.

Man uzteko vienos poros kojinyciu, bet va kepuryciu prase vis nauja kiekvienai dienai. As buvau pasiemus tik viena, tai mama paskui vaziavo pirkti dar.
Atsakyti
na sveikutes,
manau ir as pasisakysiu apie sius gimdymo namus- pati dar negimdziu, bet gulejau ten pusantros savaites, ttad pamaciau, taip sakant, virtuve is vidaus... seip personalas bendrai paemus yra tikrai puikus (tiek daktares, tiek akuseres) tik yra kelios isimtys... neminesiu ce pavardziu ar vardu... LABAI gerai nuomone apie siuos gimdymo metus nukrito, bet vistiek liko nebloga... manau, kad kitur butu galbut dar blogiau... O ir del akuseriu elgesio - stengiuosi jas pateisinti pervargimu ir bloga nuotaika... taciau tikras profesionalas tikrai neislies savo blogos nuotaikos ant pacientu... o ce taip pasitaikydavo... na bet tikiuosi, kad per gimdyma jos visos bus tikrai malonios... noretusi ax.gif
Siuose gimdymo namuose yra 2 gimdymo palatos - viena skirta cezario pjuviams, o kita normaliam gimdymui...
Koks dydelis manau minusas ce yra - tai kad pasigimdziusios ka tik vaikeli, turi lipti i antra auksta - i pogimdyvine palata... manau, daugeliui ka tik tapusiu mamu tai yra ganetinai sudetinga...nes man su pilvu buo sunkoka tais laiptasi nulipti ir uzlipti... o kai esi isvarginta gimdymo, manau dar sunkiau... bet seip bendrai viskas lyg ir neblogai - jei ieskote gero kolektyvo, o ne kazkokios prabangos smile.gif
Atsakyti