Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

QUOTE(Leticija @ 2008 09 14, 20:23)
Mamai paluciu duoda, bet as antra diena jau buvau su paketais. Su palutem labai nepatogu.
Man uzteko vienos poros kojinyciu, bet va kepuryciu prase vis nauja kiekvienai dienai. As buvau pasiemus tik viena, tai mama paskui vaziavo pirkti dar.

O mūsų neprašė jokių kepuryčių , kad kitoms tą sakytų irgi nemačiau unsure.gif , nors panašiai prieš tiek kaip tu (ir dar vėliau) ten buvau. Buvo su ligoninės. Kaip ir rūbeliais - savais rengt nedraudė, bet rekomendavo, kad ir paprastesniais, bet sterilais ligoninės būt. Plius tikrai naujatėveliai nuo skalbimo bent pirmom dienom laisvi. smile.gif Tik kojinytes savas sakė turėt. Mum taip pat pakako vienos poros, nors turėjau dvi. Dar lyg pampersų savo sakė turėt, nors po to ten ir gavom dovanų.

Dėl asmeninės higienos - asmeniškai tikrai patogiau savo priemones turėt, nors ir duoda palas.
Papildyta:
QUOTE(LTindre @ 2008 09 15, 11:36)
pritariu tau del laiptu i antra auksta  drinks_cheers.gif

taigi vyras užnešt gali jei sudėtinga biggrin.gif
man kažkaip tatai neužsifiksavo kaip problema...tuo labiau, kad buvo kas lydėjo ir saugojo.
Papildyta:
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 15, 21:08)
man ta viena gimdymo palata tai kazkaip nezinau... nezinau... vis bijau jei kitoms tuo paciu metu prireiks stumti  doh.gif

jei prireikia, tam pritaikyta ir priešgimdyvinė palata, pačią kažkada tas baisiai domino biggrin.gif. Pasakė, kas būtų jei būtų, bet praktiškai tatai sakė labai retai būna.
Papildyta:
QUOTE(plato @ 2008 09 17, 08:28)

O gydytojai čia manau visi geri, yra seselių grubesnių, bet yra ir labai švelnių, rūpestingų, gydytoja viena buvo labai grubi, bet gal ,kad aš ne jos pacientė buvau g.gif

Iš grubesnių seselių (ar sanitarių) pamenu tik vieną - tokia didelę, stambesnę, tamsiaplaukę. Mauna kojinytes vaikučiui ir bamba, kad čia kaip kokiai lėlei pasiėmėt ir pan. nemalonios replikos...malonu kaip naujai iškeptai mamytei nebuvo, kai taip norisi, kad viskas gerai būtų, kad padrąsintų, kad darai gerai ir pan. Bet dauguma tikrai švelnios, atidžios ir draugiškos, nors kiek per kelis metus ten pasikeist galėjo personalas neturiu supratimo. Antrą kartą rinkausi ten pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 18 rugsėjo 2008 - 21:40
QUOTE(vixiuke @ 2008 09 18, 22:07)
kaip įdomiai... gal maistas suprastėjo, gimdžiau lygiai prieš du metus, tai skaniai maitino, tik maistas nepritaikytas žindančiom mamytėm : sriubos įvairios, kotletukai, balandėliai, mišrainės (ir balta, ryžių), blynai labai oamenu buvo sakūs iš varškės... niu tikrai neblogas maistas, gal dabar pradėjo patys gaminti, tada kiek žinau atveždavo iš kažkur pagamintą. Pati valgiau mažai, bet vyras sotus buvo smile.gif))

va apie ka as kalbu, kad skanu tikrai ir nera tos porcijos labai mazos 4u.gif bet kai zindanciai mamai atnesa zirneliu su kiausiniais arba kopustu sriubos tai net pacios slaugutes sako gal geriau nevalgykit biggrin.gif
Atsakyti
LTindre, pas kokią gydytoją gimdei?
Atsakyti
na man iskilo toks klausimas, pasiskaiciau as pasisakymus ir kai kurios mini kad KGN yra kainininkas. ar cia visom reik moket? net jei nesitarus vaziuociau ar reiktu susimoket uz gimdyma ir prieziura?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2008 09 20, 16:09)
na man iskilo toks klausimas, pasiskaiciau as pasisakymus ir kai kurios mini kad KGN yra kainininkas. ar cia visom reik moket? net jei nesitarus vaziuociau ar reiktu susimoket uz gimdyma ir prieziura?

Nieko nereikia moket, na, nebent tu esi nedirbanti.
Atsakyti
Bet gimdymas priklauso būtinajai pagalbai, tai tikriausiai net jei ir nesi dirbanti, mokėt nereikės.
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 09 20, 16:44)
Bet gimdymas priklauso būtinajai pagalbai, tai tikriausiai net jei ir nesi dirbanti, mokėt nereikės.

taip, gimdymas nemokamas visoms
Atsakyti
sveikutes, man irg ne uz kalnu gimdymas...manau irgi apie siuos GM. sakykit gal pas gyd.J.Baneviciene gimdet??kaip ji?ir kiek kainuotu "susitarimas" kad ji priziuretu per gimdyma??
Atsakyti
QUOTE(vaigrs @ 2008 09 22, 12:37)
sveikutes, man irg ne uz kalnu gimdymas...manau irgi apie siuos GM. sakykit gal pas gyd.J.Baneviciene gimdet??kaip ji?ir kiek kainuotu "susitarimas" kad ji priziuretu per gimdyma??

labas 4u.gif ji mano daktare buvo smile.gif tik gaila kad kai turejau gimdyti jai buvo atostogos wink.gif o sei nereali gydytoja, svelniausia is visu kiek teko susidurti KGN wink.gif na dar Banga labai super wink.gif o seip susitarti galima su visom, tiesiog manau reik tiesiai sviesiai paklausti kiek kainuotu prieziura gimdymo metu wink.gif nors KGN neapsimoka tartis su konkreciu gyd. visi ten labai geri ir manau labai noredama atsidekosi po gimdymo...man pati Baneviciene pasake, kam tau tartis, vaziuok ir nesuk galvos busi priziureta ir pagimdysi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Puccha @ 2008 09 19, 20:42)
LTindre, pas kokią gydytoją gimdei?

pas Jakutiene smile.gif
Atsakyti
o kaip geriau tartis ar ne?? man gimdymas turetu buti po nauju metu apie 6 diena, bet bijau kad bus anksciau..pvz per naujus, o ka tada?? nzn ka daryti reikes jei gyd negales, o siaip nuvaziavus ar ziures?
beje, kaip ten su pasiziurejimu gimdymo namau??galima tiesiog siaip nuvziuoti ar reikia tartis?del tos seimynines palatos, ar reikia ja is anksto rezervuoti??
Atsakyti
QUOTE(vaigrs @ 2008 09 22, 12:52)

1.o kaip geriau tartis ar ne?? man gimdymas turetu buti po nauju metu apie 6 diena

2.beje, kaip ten su pasiziurejimu gimdymo namau??galima tiesiog siaip nuvziuoti ar reikia tartis?

1.Ar ne per anksti susirupinai? smile.gif
As vaziuosiu "na ura" biggrin.gif
O po visko, jei viskas bus gerai simboliskai atsidekosiu ax.gif
Teisingai ta Baneviciene ir pasake, kad kam tartis, tiesiog vaziuot ir gimdyt, vienodai busit priziureta thumbup.gif , o dirbtiniu sypsenu ir vaidybos as nemegstu smile.gif
2. As siandien "netycia" pakliuvau i gimdyviu skyriu, daugiau nenoriu doh.gif Isgasdino mane tos klykiancios bobos
doh.gif kad net gimdyt bijau doh.gif
O jei nori apziureti man atrodo, kad aprodo per nestukiu kursus, kazkuria tai diena, bet tiksliai nezinau ax.gif
Atsakyti
kai dar buvau nestuke.gif galvojau tartis, nes naturalu pirmas kartas norisi but geriausiose rankose, ta nezinomybe, baime didele..na zodziu viskas viename, o kai prasidejo gimdymas, buvo visai dzin viskas, norejosi kuo greiciau kad viskas baigtusi. sakau bent jau KGN tikrai liksit priziuretos ir pagimdysit pacios, o paskui atsidekosit jei noresit 4u.gif bent jau as tikrai nesitarciau wink.gif nebent jei yra kokiu komplikaciju ir noretumet gimdyti pas jus visa nestuma stebejusi daktara smile.gif 4u.gif seimynine palata manau reiktu uzsisakyti is anksto,tik nzn kaip tai padaryti nes negali zinot kada gimdysi..as pagimdzius norejau seimynines, bet buvo uziimta wink.gif paskui net dziaugiausi kad jos neemiau, nes ji atokiau nuo kitu, retai kada uzsuka seseles smile.gif aisku vizitacija kaip ir priklauso vyksta, bet as asmeniskai saugiau jauciausi salia personalo smile.gif vienu metu dukryte buvo uzspringus, tik burbuliukai is nosies pasipyle pradejo gaudyt ora, labai isigandau ir nezinojau ka daryt, ciupau ja ir islekiau i koridoriu, ten iskart gavau pagalba thumbup.gif kol buciau nuo seimynes dabegus (beja koks ten begimas esant 3 laipsnio plysimams ), galejo visko nutikti schmoll.gif baisu net pagalvot smile.gif nakti irgi jei kudikis verkia, seseles isgirsta ir iskart ateina pasiziureti kas nutiko..man tas labai patiko, nereik eit paciai ir lyst i akis rolleyes.gif
Atsakyti