Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

O mes tik vakar is ten grizom smile.gif Jau turim dukryte, uzsimane anksciau susipazinti smile.gif

Man tai viskas ten normos ribose. Maitinimas geras, rupestingos vaiku sesutes ir gydytojos, priziurincios zindyves. Na, buvo tokiu budinciu sesuciu, kurios nelabai gera ispudi paliko, nes mano mazajai antra nakti pradejo pilvuka pusti ir ji visa nakti praverke, kai nuejau paklausti, gal gali duoti kokiu vaistuku, ar patarti, ka daryti, tai tik sake duokit zisti kruti. Susiparinau, nes mazoji visa nakti zindo, bet ne del to, kad butu norejusi valgyti, matyt, reikejo nusiraminti. Beje, pienuko dar net nebuvo, tik keli lasai priespienio. Taigi, ka noreti, kad visa nakti uztektu vaikui valgyti.

Na, bet siaip tai, viskas gerai, dabar eina ketvirta dienele, oi kaip skauda papukus blink.gif pieno tiek, kad atrodo galeciau 5 kudikius ismaitinti. O tas mano kleckas tik mazaja dali suvalgo sad.gif kada baigsis visos tos kancios (?) doh.gif
Atsakyti
Šiaip prieš gimdymą reikia nusiteikti, kad nuo paskutinių neštumo savaičių iki šešių sav. po gimdymo bus fiziškai sunku, skauda, bes visą tai reikia ištvert. Jums dabar reikia daug ilsėtis, kartu miegot, daug ir efektyviai žysti.

Dėl žindymo - ateik pas mus:
http://www.supermama...hp?showforum=12 gal ką nors naudingo surasi wink.gif

tik norėjau parašyt, kad kitą kartai kai matinisi, stebetum, kaip mažyle valgo - ar gerai traukia, ar ryja pienuką, ar ilgai žindo. Pažiurėk, kad apžiotų gerai krutį - burnoje turi būti kuo daugiau kruties, kitaip pienukas nebegs. Jeigu vaikui sunku apžiot pilną krutį, gali truputi nusitraukt, kad būtų minkšta ax.gif

Na ir neleisk per ilgai tinginiaut - jeigu miega ilgiau negu trys valandas, jau reikia švelniai pažadint ir dėti prie kruties. Po truputi pieno gamyba susiregulios ir net nejausi, kad pieno turi mirksiukas.gif

Atiprašau už oftopą blush2.gif O dėl finansų ir tvarkos.. na aš pvz ne dėl jų į šios gimdymo namus važiuoju ax.gif o dėl savo gydytojos. Jei ji dirbtų kur nors Trakuose, taip pat važiuočiau pas ja. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 11 gegužės 2008 - 23:25
Aciu, Natuke, uz patarimus del zindymo. Jau skaitinejau Jusu tema apie zindyma, labai padejo, nes jau buciau griebusi pientrauki, bet pakentejau ir jau siandien jauciuosi siek tiek geriau. Dar pora dieneliu ir gal bus visai gerai. mirksiukas.gif

O del to straipsnio tai dar neaisku kaip ten kas yra. Kiek tokiu straipsniu priraso, uzsako, kad kitiems pakenktu. Na, bet cia jau ne mums spresti gimdymo namu vidaus problemas... tegu patys tvarkosi. O mes gimdykim ir auginkim leliukus thumbup.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif ,

turiu viena klausimeli blush2.gif . kaip daro planini cezari ar visiskai uzmikdo ar tik nejautra? gal galima pasirinkti? ir kaip butu geriau? nes girdejau, kad po pilnos narkozes leliu atnesa po paros g.gif
Atsakyti
QUOTE(IEVA23 @ 2008 05 13, 08:25)
sveikos  ax.gif ,

turiu viena klausimeli  blush2.gif . kaip daro planini cezari ar visiskai uzmikdo ar tik nejautra? gal galima pasirinkti? ir kaip butu geriau? nes girdejau, kad po pilnos narkozes leliu atnesa po paros  g.gif

per planini kaip tik daro daline nejautra, o per extrini cezari dazniau visiskai uzmigdo, o ir savijautos nepalyginsi po visiskos narkozes ir po dalines.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2008 05 13, 12:07)
per planini kaip tik daro daline nejautra, o per extrini cezari dazniau visiskai uzmigdo, o ir savijautos nepalyginsi po visiskos narkozes ir po dalines.

Viskas teisingai, tik papildysiu: uzdengia tavo apatine kuno dali tokia uzuolaidele, per ja nieko nematai, gydytojos galva gal tik pasimato. Tu tik jauti, kad ten kazkas siubuoja, linguoja ir tiek.. kojos ''kaip vandens maisai'', kuriu negali pajudinti.
Salia anesteziologe buvo, ji mane kalbino ir pasakojoi mazdaug kas vyksta.. Man tokia vyresnio amziau moteris papuoe, tai momentais net prajuokindavo!!

jei viskas gerai, o dazniausiai taip ir buna, tai gydytojos pacios atkalbineja, kad nedaryti visisko. Jo ir nereikia. Jug ir taip nieko nejauti. Nors kokiu atsiminimu turesi, negu uzmigau, atsikeliau ir va....
Atsakyti
Na as gimdžiau KGN prieš 7 mėn. Man buvo padarytas planinis cezaris. Jį darė Babiliūtė (skyriaus vedėja) ir jai asistavo mano gydytoja iš mano poliklinikos, kuri mane prižiūrėjo visą nėštumą. Rezultatu esu laaaabai patenkinta. Aisq pirmą parą po cezario praleidau pooperacinėje palatoje, kurioje tikrai nėra jauku.Bet man čia viską beskaitant kilo klausimas, o kurioje gydymo įstaigoje yra jaukios pooperacinės ir visos kitos palatos? Aš nemačiau tokios nei vienos jei ką.Po operacijos mane kai paguldė toj palatoj, ten gulėjo dar viena moteris irgi po cezario, ir va dėl jos tai aš tikrai buvau nepatenkinta.Visų pirma ji jau gulėjo ten antrą parą ir tik dėl to, kad jai skaudėjo pilvą (po cezario operacijos doh.gif ).Jau vakare, kada pamatė gydytojai, kad nuo jos ir mano sveikata negerėja, ją nakčiai perkėlė į kitą palatą. Tai tada va pasakė man sesutė, kad ji yra paprasčiausiai nepakanti skausmui ir tuo bambėjimu erzina ne tik mane, bet ir personalą. Bet personalas buvo tikrai jai pakantus ir kiekvieną kartą reaguodavo į jos dejones. Kitos dienos vidurdienį mane perkėlė į antrą aukštą, į dvivietę palatą, kurioje aš gulėjau viena. Palata aisq nebuvo ten naujausio remoto ar pan., bet tiesa pasakius aš ją tiek ir temačiau. dry.gif Dukrytę pirmą parą atnešdavo tada kai paprašydavau arba ada kai reikdavo ją maitinti, antrą parą dieną prabuvo su manim, o naktį pasiėmė kad galėčiau pailsėti. O trečią ir ketvirtą ji buvo visada su manimi. Gydytojos ateidavo tikrai labai dažnai.Žodžiu personalo servsas buvo idealus.Aš neįsivaizduoju ko dar galima norėti ir ko gali dar trūkti. g.gif Na taip pripažįstu, kad patalpos gal ir reikalauja to šviežumo, bet man jos nemaišė, nes ne aplinkos tyrinti atvažiavau ir man tai didelės reikšmės neturi.O be to pas mane nuomojamam bute, tikrai ne gražiau, o netgi dar sakyčiau šiek tiek blogiau. blush2.gif Man sesutės netgi pieną nutraukinėjo pačios savom rankom ir dar naktį, kadangi aš jau nebeturėjau jėgų tokiam dalykui, miegodama po 3 ar 4 valandas per naktį ir max 2 valandas dieną.
O apie straipsnį galiu pasakyti tik tiek, nebūkim naivios ir negalvokim, kad toie dalykai vyksta tik čia, KGN.Tokie dalykai, t.y. pinigų plovimas, vyksta visur. O klinikose galiu pasakyti ypač. Ir straipsnis yra būtent apie tai, o ne apie personalą.
Taigi finale galiu pasakyti tiek, kad kiek kartų begimdysiu šiame gyvenime tai tik KGN ir visom draugėm rekomenduosiu. O klinikos man liks tik tam atvejui, jei bus kažkas tikrai labai negero man ar mano būsimam vaikiukui.O savo noru klinikos paskutinėj vietoj, nebent nugriautų visus kitus gimdymo namus.
Apie nuskausminimus tai galiu pasakyti tiek, kad man dare dalinę nejautrą visų pirma dėl to kad pati norėjau, o visų antra yra labau rekomenduotina, kadangi nekenkia vaisiui.O visiška narkozė kažkiek kenkia vaikui.Čia pačios Babiliūtės žodžiai.
Jei ji skatys šitą pasisakymą mano tai jai LABAI DIDELIS DĖKUI UŽ MANO SVEIKĄ DŽIAUGSMĄ!!!!
UI kad skeliau... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as kaip tik rinkdamasi gimdymo vieta, krikscioniskus atmeciau del siu priezasciu, kad palatose po kelias ir siaip teko girdeti, kaip ir visur... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 05 14, 09:12)
Sveikos, as kaip tik rinkdamasi gimdymo vieta, krikscioniskus atmeciau del siu priezasciu, kad palatose po kelias ir siaip teko girdeti, kaip ir visur...  ax.gif

gali pirkti palatą, kurioje būsi viena smile.gif
Atsakyti
O man patiko, kad pažadėjo leisti vyrui nakvoti ligoninėje, net jeigu nebus vietos vip palatoje smile.gif

Užvakar vėl buvau, vėl apžiurėjau gimdyklas - šį kartą patiko daug labiau, negu anksčiau. Man atrodo, jie kai ką apsitvarkė g.gif O gal aš praeitą kartą ne viską mačiau. Priešgimdvybinėje palatoje yra viskas skausmui malšinti ir padetys keisti - nuo tų didelių kamolių iki vonios ir šviediškos sieneles. Žodžiu turėtų būt smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 05 14, 16:19)
gali pirkti palatą, kurioje būsi viena smile.gif

as tai tik tokia zadu ir imti, nes noriu buti tik su man brangiausiais zmoguciais po visko ir kad butinai MB butu salia wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 05 17, 19:13)
as tai tik tokia zadu ir imti, nes noriu buti tik su man brangiausiais zmoguciais  po visko ir kad butinai MB butu salia wub.gif  ax.gif

kai gimdžiau, dar nebuvo tos vienvietės, tai kai vyras eidavo vakarais namo, su ašarom išlydėdavau smile.gif
Atsakyti