Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

QUOTE(solnska @ 2008 09 25, 11:40)
sveikutes mamytes ir besiruosiancios jomis tapti,
pamokėlės vyksta dienos stacionare (antram aukste ten tokia salė yra), įėjimas iš kiemo pusės.
Bet jei atvirai, tai man per ta pamokele rodytas filmukas sukėlė daugiau baimės nei iš tiesų buvo mano pačios gimdymas.
o kas liečia dėl apsižiūrėjimo, tai manau tikrai nuėjus ir paprašius kad aprodytų tikrai viska parodys (jei laisva gimdykla zinoma bus), nes personalas super! 100 balų

thumbup.gif
Atsakyti
Solnska, ačiū už išsamią info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 22, 18:49)
Daznai gydytojai bijo rizikuoti, todel joms parankiau yra kirpti (nors to galbut galima butu isvengti).

Po kirpimo gijimas lengvesnis nei plyšimo ax.gif Man pirmą kartą plyšo, o antrą truputį kirpo, nepalyginamai skiriasi gijimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2008 09 28, 15:24)
Po kirpimo gijimas lengvesnis nei plyšimo ax.gif Man pirmą kartą plyšo, o antrą truputį kirpo, nepalyginamai skiriasi gijimas rolleyes.gif

O cia labai individualu, yra daugybe nuomonių šiuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 28, 16:41)
O cia labai individualu, yra daugybe nuomonių šiuo klausimu  smile.gif

Aš ir parašiau savo patirtį, o ne kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
O kai atvaziuoji gimdyti i siuos gimdymo namus ar daro klizma? Beje, kaip su gaktos plaukais? Skuta?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 28, 19:19)
O kai atvaziuoji gimdyti i siuos gimdymo namus ar daro klizma? Beje, kaip su gaktos plaukais? Skuta?

Su pirmu klizmą darė, o su antra ne, jokių plaukų niekas neskuto, nes pati buvau susitvarkiusi, o dėl klizmos - aš prieš ją nieko neturiu, nes jos jau ne tokios baisios, kaip buvo bent prieš 8 metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 28, 18:19)

dėl skutimo - pati buvau susitvarkius, o klizmos pati paprašiau - padrė.
Atsakyti
Kaži ryt bus ta paskaitėlė apie gimdymą?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 09 29, 15:06)

Man irgi įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 09 29, 14:06)

gal dabar kažką naujo ten pasakys, parodys, bet prieš du metus kai ėjau, tai nieko vertingo nepasakė, elementarius dalykus, kuriuos rasti galima bet kurioje neščiųjų knygoje. beje pardoė filmuką, kurį inete buvau radusi. bet jums gal patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2008 09 28, 19:50)
pati buvau susitvarkiusi

QUOTE(vixiuke @ 2008 09 28, 21:00)
pati buvau susitvarkius

Ka reiskia susitvarkiusi? g.gif Ar visiskai nuskusti plaukai? ar tik ten "visus aplinkui" biggrin.gif

nu pas mane ir klausimai
Atsakyti