Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

QUOTE(pumpica @ 2008 11 10, 18:48)
Man neteko dvivietej pagulet. is pradziu gulejom tryse blink.gif , o paskui perkele i triviete, bet buvom dviese mirksiukas.gif kazkaip tuo metu daug gimdyviu buvo g.gif

o geriausia tai palata, kur gulejau pries gimdyma kelias dienas - su zidiniu  biggrin.gif tokiu senovisku, neveikianciu aisku, bet idomiai atrodo...ant lubu visokie gipso papuosimai  biggrin.gif

biggrin.gif Matyt todėl, kad labai senas pastatas, tas židinys ir yra užsilikęs 4u.gif
Atsakyti
ar tiesa jei isnesioji visa termino laika tai gali gimdyti kur nori bet jei prieslaikinis tai tik klinikuose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2008 11 12, 23:18)
ar tiesa jei isnesioji visa termino laika tai gali gimdyti kur nori bet jei prieslaikinis tai tik klinikuose? unsure.gif

Iki 37 sav. gimdymus priima tik klinikos, po 37 sav. gali kur nori
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2008 11 12, 23:18)

Taip. Gimdymo namai priima nestuke.gif nuo pilnų 36 savaičių. Jei nestuke.gif mažesnis būtinai reikia važiuoti į klinikas, nes tik ten yra visa įranga, kurios gali prireikti, jei mažylis iš tikrųjų neišnešiotas.
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2008 11 13, 00:18)

as gimdziau 36 sav tai prieme Krikscioniski jau ant ribos, sake kad jei ka - perves po gimdymo i klinikas
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 20, 18:32)
mane išleido 5dienį iš gimdymo namų, tai vaikučio patikrinti atėjo 1dienį gydytoja su sesute. Apie gydytoją, kokią pasirinksiu dukrytei, kalbėjom dar prieš gimdymą su ginekologe mano, ji rekomendavo. kai pagimdžiau, po poros parų paskambinau ginekologei savo ir ji pranešė pasirinktai vaikų gydytojai. beje, esu labai patenkinta savo dukrytės gydytoja smile.gif kadangi ji yra šeimos daktarė, visa šeima pas ją dabar užsirašę.

Vixiuke, gal i az galetum pasakyt kokia cia daktaryte, kokioj istaigoj dirba? Buciau dekinga, nes Kaune vaiku daktariu geru nepazistu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 09, 17:37)
deja, bet finansai neleidzia  verysad.gif
pagimdysiu jei ka ir be epiduro  ax.gif

epiduras taikomas nemokamai cia pacios nestuke.gif kisa pinigus. Man dare ir mano draugei dare su prasymu jos ir ne lito nemokejo ax.gif
Atsakyti
man krikscioniskuose GN dare echo ir gyd labai patiko ir seip ten visos tokios malonios smile.gif tai noreciau ten ir gimdyti tik nezinau kaip daryti ar tartis is anksto ten nuejus ar tiesiog atvaziuoti kai jau pradesiu gimdyti kuris variantas geriausias? rolleyes.gif o beto ar ten kai pagimdai kaip aprengia vaikuti? reikia pampersus iskart savus duoti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 16 lapkričio 2008 - 22:22
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2008 11 16, 23:22)
man krikscioniskuose GN dare echo ir gyd labai patiko ir seip ten visos tokios malonios  smile.gif  tai noreciau ten ir gimdyti tik nezinau kaip daryti ar tartis is anksto ten nuejus ar tiesiog atvaziuoti kai jau pradesiu gimdyti kuris variantas geriausias?  rolleyes.gif o beto ar ten kai pagimdai kaip aprengia vaikuti? reikia pampersus iskart savus duoti? unsure.gif

paskaitytk sita tema, cia viskas yra aprasyta, ir apie apranga, ir apie pampersus
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 10, 17:22)
austeja001, tikrai tvarkinga palačiukė. O mano viena draugė sakė, kad gimdė jos draugė, tai vos ne vėjas pro sieną pučia rolleyes.gif Čia matyt iš serijos "vieno boba sakė" biggrin.gif Aš gimdžiau Mažylio GN pirmą kartą, tai palata buvo panaši, tik sienos kreminės.

As kai gimdziau pries 4 metus, ziema, tai vejas tikrai pute pro siena. Gulejau pirmoj palatoj.
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2008 11 21, 09:54)
As kai gimdziau pries 4 metus, ziema, tai vejas tikrai pute pro siena. Gulejau pirmoj palatoj.

Matai kaip unsure.gif

Atsakyti
aš gimdžiau prieš 2 mėn ir irgi gulėjau 1 palatoj, tai tikrai ten vėsu buvo, matyt, todėl, kad ta palata kampinė? Jei leis rinktis, tai patariu kokią kitą pajamt mirksiukas.gif
Atsakyti