QUOTE(austeja001 @ 2008 10 20, 12:26)
Išrašant vaikučių gydytoja paklausia, kokioje poliklinikoje ir pas kokią gyd. registruosime naujagimį. Viską detaliai susakote ir sesutė iš karto skambina į tą gydymo įstaigą ir viską praneša... tada belieka laukti vizito namuose 

o mums buvo kitaip.. israsant dave du lapus viena ginekologei reikejo pristatyt kita seimos daktarei, beja sake patiems pranesti savo seimos daktarei apie naujagimi

QUOTE(mama ciole @ 2008 10 23, 08:28)
beja vakar mano vyras lb jau sunerimo kada pinigelius duoti
nieks neims pries gimdyma. mes atsidekojom daktarei 300 akuserei 200 lt..as nebuciau tiek davus, bet vyras euforijoj budamas svaistesi pinigais

QUOTE(vixiuke @ 2008 10 24, 20:32)
moka moka, bet tos algos juokingos...

QUOTE(Emerencija @ 2008 10 24, 20:58)
O as yra siuose gimdymo namuose vonios?
priesgimdyvinej palatoj yra vonia

QUOTE(Emerencija @ 2008 10 25, 20:13)
Bet as galvoju jei atvaziuosiu nesusitarusi, niekas ten apie mane "nešokinės" nu ta prasme nesitikes is manes gauti pinigu ir prieziura bus tokia "ale".
Nes as kaip ir tu planuoju nesitarti ir gimdyti pas ta "ant ko papulsiu"

vaziavau nesitarus, priziureta buvau ir apsokineta,kai bus saremiai nelabai ir noresi kad kas isvis ten prie taves butu

QUOTE(Emerencija @ 2008 10 25, 20:46)
yra ta vonia

QUOTE(Emerencija @ 2008 11 08, 18:25)
Noriu klausti dar del vaikiuko rubeliu... Ar jie ten juos duoda ribotai ar tiek kiek prireikia?
kiekviena ryta perrengia naujais

dar del epiduro norejau pasisakyti..vaziuodama gimdyt buvau tikra kad prasysiu epiduro, bet kai viskas prasidejo neemiau jo tiesiog taip sake instinktai ir istveriau 12 valandu ir labai dabar dziaugiuosi kad neemiau..o pries gymdyma cia rekiau visiems kad imsiu kad nevaidinsiu didvyres