Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

QUOTE(austeja001 @ 2008 10 20, 12:26)
Išrašant vaikučių gydytoja paklausia, kokioje poliklinikoje ir pas kokią gyd. registruosime naujagimį. Viską detaliai susakote ir sesutė iš karto skambina į tą gydymo įstaigą ir viską praneša... tada belieka laukti vizito namuose  4u.gif

o mums buvo kitaip.. israsant dave du lapus viena ginekologei reikejo pristatyt kita seimos daktarei, beja sake patiems pranesti savo seimos daktarei apie naujagimi wink.gif
QUOTE(mama ciole @ 2008 10 23, 08:28)
beja vakar mano vyras lb jau sunerimo kada pinigelius duoti

nieks neims pries gimdyma. mes atsidekojom daktarei 300 akuserei 200 lt..as nebuciau tiek davus, bet vyras euforijoj budamas svaistesi pinigais lotuliukas.gif
QUOTE(vixiuke @ 2008 10 24, 20:32)
bet nemanot, kad už tai jie algas gauna g.gif

moka moka, bet tos algos juokingos... doh.gif
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 24, 20:58)
O as yra siuose gimdymo namuose vonios?

priesgimdyvinej palatoj yra vonia cool.gif

QUOTE(Emerencija @ 2008 10 25, 20:13)

Bet as galvoju jei atvaziuosiu nesusitarusi, niekas ten apie mane "nešokinės" nu ta prasme nesitikes is manes gauti pinigu ir prieziura bus tokia "ale".

Nes as kaip ir tu planuoju nesitarti ir gimdyti pas ta "ant ko papulsiu"  ax.gif

vaziavau nesitarus, priziureta buvau ir apsokineta,kai bus saremiai nelabai ir noresi kad kas isvis ten prie taves butu 4u.gif

QUOTE(Emerencija @ 2008 10 25, 20:46)
sakai 2 ar net 3 lovos  blink.gif
dusas sakai tik  verysad.gif  o man taip patiktu vonioj paguleti  verysad.gif

yra ta vonia smile.gif o kas patiktu kas ne dabar tikrai nenuspresi, kai viskas prsides matysi tada..as maniau man bus gerai ant kamuolio, o pasirodo geriau buvo lovoj cool.gif

QUOTE(Emerencija @ 2008 11 08, 18:25)
Noriu klausti dar del vaikiuko rubeliu... Ar jie ten juos duoda ribotai ar tiek kiek prireikia?

kiekviena ryta perrengia naujais wink.gif

dar del epiduro norejau pasisakyti..vaziuodama gimdyt buvau tikra kad prasysiu epiduro, bet kai viskas prasidejo neemiau jo tiesiog taip sake instinktai ir istveriau 12 valandu ir labai dabar dziaugiuosi kad neemiau..o pries gymdyma cia rekiau visiems kad imsiu kad nevaidinsiu didvyres biggrin.gif o gavosi kitaip. zzodziu gimdymas toks dalykas kuris vyksta savaime ir kaip sakoma nieko cia nepriplanuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš nedvejodama rinkčiausi šiuos GN... bet ar čia tiesa, kad priešgimdyvinėj palatoj gali būti dar viena nestuke.gif ir jos vyras? Va šito, tai tikrai nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 24, 11:55)
Aš nedvejodama rinkčiausi šiuos GN... bet ar čia tiesa, kad priešgimdyvinėj palatoj gali būti dar viena  nestuke.gif ir jos vyras? Va šito, tai tikrai nenorėčiau schmoll.gif

Ankščiau panos diskutavo, kad tiesa, uždengia širma ir nieko nesimato biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 24, 13:55)
Aš nedvejodama rinkčiausi šiuos GN... bet ar čia tiesa, kad priešgimdyvinėj palatoj gali būti dar viena  nestuke.gif ir jos vyras? Va šito, tai tikrai nenorėčiau schmoll.gif

mes buvom dviese priesgimdyvinei..tik nesuprantu kas cia baisaus, juk ne nuoga ten toj palatoj buni ir isvis kai susuks saremiai ne galvoj bus kita gimdyve ar kitas vyras...apziuredavo mane gimdykloj. nieks neapziurineja prie svetimo vyro ir nedaro jokiu proceduru, kurios gali priversti pasijusti nepatogiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 24, 12:55)

na gali but ir taip. as is pradziu buvau viena su savo vyru, bet kai saremiai ejo i pabaiga, pagulde dar viena gimdyve. cia ziurint kiek bus gimdanciu ta diena. bet tai jo, kol buvau viena, tai palatoj patikrindavo kakleli, o paskui jau vedesi i gimdykla tikrint.
Atsakyti
Na, o iš mūsų ėmė pinigus prieš gimdymą. Važiavom nesitarę su gydytoja. Su vyru buvom tik aptarę kiek kam duosim, jei ką. Nu ir maniškis išsigandęs kaišiojo visoms i kišenes smile.gif Kita kartą gimdyčiau irgi šiuose GN ir pas ta pačią gydytoją nieko prieš, tik pinigų neduočiau, nes pastebėjau kaip gydytoja nejaukiai jautėsi, kai ateidavo manęs aplankyti, o šalia gulėjo kita moteriškė pas ją gimdžiusi. Ji lygiai tiek pat dėmesio sulaukė kaip ir aš, nors nedavė nė cento. Sekantį kartą šiaip atsidėkočiau, bet tikrai manau neverta švaistytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LTindre @ 2008 11 24, 20:19)
mes buvom dviese priesgimdyvinei..tik nesuprantu kas cia baisaus, juk ne nuoga ten toj palatoj buni ir isvis kai susuks saremiai ne galvoj bus kita gimdyve ar kitas vyras...apziuredavo mane gimdykloj. nieks neapziurineja prie svetimo vyro ir nedaro jokiu proceduru, kurios gali priversti pasijusti nepatogiai  g.gif

Na, kai gimdžiau pirmą vaikiuką man liepė daug vaikščioti, vandenys bėga, o tie ligoninės naktiniai vos užpakalį dengia doh.gif Nenorėčiau, kad mane tokią dar kas nors iš svetimų matytų.

QUOTE(Leticija @ 2008 11 24, 20:24)
na gali but ir taip. as is pradziu buvau viena su savo vyru, bet kai saremiai ejo i pabaiga, pagulde dar viena gimdyve. cia ziurint kiek bus gimdanciu ta diena. bet tai jo, kol buvau viena, tai palatoj patikrindavo kakleli, o paskui jau vedesi i gimdykla tikrint.

Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 24, 21:16)
Na, kai gimdžiau pirmą vaikiuką man liepė daug vaikščioti, vandenys bėga, o tie ligoninės naktiniai vos užpakalį dengia doh.gif Nenorėčiau, kad mane tokią dar kas nors iš svetimų matytų.

Man vandenys taip nebego, bet as buvau su kelnaitem ir iklotu, ir nuogu uzpakaliu tikrai nevaiksciojau
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

noreciau pasiteirauti,zadu i krikscioniskus namus vaziuoti pasidaryti echo,kiek man tai kainuos,zinau,kad nuotraukyte 5lt daugiau nieko nezinau smile.gif zinau,kad ir cd galima gauti,kiek sis malonumas kainuotu? is anksto jums aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2008 11 25, 11:16)
sveikutes  4u.gif

noreciau pasiteirauti,zadu i krikscioniskus namus vaziuoti pasidaryti echo,kiek man tai kainuos,zinau,kad nuotraukyte 5lt daugiau nieko nezinau  smile.gif  zinau,kad ir cd galima gauti,kiek sis malonumas kainuotu? is anksto jums aciu  4u.gif

kiek zinau echo kainuoja 30 lt. o apie CD tai nieko nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2008 11 25, 13:16)
sveikutes  4u.gif

noreciau pasiteirauti,zadu i krikscioniskus namus vaziuoti pasidaryti echo,kiek man tai kainuos,zinau,kad nuotraukyte 5lt daugiau nieko nezinau  smile.gif  zinau,kad ir cd galima gauti,kiek sis malonumas kainuotu? is anksto jums aciu  4u.gif

echo berods 30lt, nuotraukyte 5lt, o cd kazkaip lyg 40 ar 50lt, bet reikia tureti savo laikmena. ten yra kainynas pakabintas, ziurejau domejausi, bet dabar tiksliai nebepamenu net blush2.gif
Atsakyti
oj kaip jums aciu,galesiu lekti su vejeliu rimciau susipazinti su savo pilvelio gyventoju,nes iki siol nieko apie ji nezinau smile.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti