Laba visoms. Kas del pinigeliu davimo, tai galiu pasakyti labai ivairiai buna. nuo paciu zmoniu priklauso, kas kiek duoda. as internete pasiskaitinejau tai kai kurios tukstanciais duoda, jei turi gerai, bet tai nera norma kitoms, kiekvienas pagal save, svarbu manau, kad tikrai nuosirdziai padekotum (aisku jei yra uz ka).
As KGN buvau 2 kartus, nes lankausi pas gydytoja Banga Kulikauskaite, tai ten daro echoskopija. be galo nuostabi daktare. Pas ja noriu ir gimdyti, bet va gerai, kad vis domiuosi gimdymu, po gimdymo ir t.t., nes nieko nezinau tai internete randu daug info, pas jus pamaciau, kad reikia specialiai tartis su gydytoja, nei nori pas ja gimdyti. Man pati gydytoja nieko neaiskino, gal nenorejo siulytis.

tai kiek suprantu kai kita karta pas ja eisiu man uzsiminti, kad noreciau butent pas ja gimdyti? beja irgi labai domintu ar su ja kartu dar kas nors priimineja gimdyma ar ti seseles buna?

Beja ne binigu, tai nelabai isivaizduoju ka tai daktarei duoti, ka nupirkti, juk nezinai kas jai patinka, o kas ne.
del sesuciu elgesio, tai gal iskart veztis kokiu saldainiu kelias dezes, gal saldumas susvelnintu, juk saldumynai kelia nuotaika

tikrai norisi, kad graziai priimtu, kad krutines ten nespaudinetu per grubiai kaip kitoms ir is vis, kad butu malonios, juk ir taip sunku po gimdymo.
beja dar grisiu prie pinigu temos, tai pradejau skaitineti, nes mano grupioke pries 3m gimde siuose gimdymo namuose, tai sako ten yra kainos kiek reikia moketi, sako mes mokejom 450Lt plius vyras dar pripirko visokiu gerimu ir saldumynu, tai as galvoju kokios ten kainos, ar tikrai yra, ar nepasikeite, nes tikrai butu labai geda jei nesumokeciau laiku. dabar supratau, kad ji dave ne pagal kainininka, o tiesiog, kaip visi. beja ja tai nuostabiai priziurejo, o sake ta kuri nieko nedave, tai niekas nepriziurejo, ji vos ne reke kaip krutine skaudejo, paprase vaistu, tai niekas nedave ir t.t. o mano grupioke vos uzsimine iskarta atnese, tai ji specialiai taip padare ir atdidave vaistus anai gimdyvei.
na tikiuosi supratot labai as cia issipleciau.