QUOTE(plato @ 2008 12 22, 15:22)
Sveikos merginos, sakykit o jei susitari su gydytoja ir ji atvažiuoja būtent dėl manęs sakykim ne savo darbo metu, tai aš jai tuos pinigėlius ? Ar turiu būtinai oficialiai į kasą sumokėt? Gal čia bus kuri neseniai gimdėt?
Ir dar noriu paklaust ką duoda šiuose gimdymo namuose ir ką reikia atsivežti? ta prasme chalatas , naktiniai, kūdikio rūbeliai...Ar vežėtės savo, ar viską davė ir naudojotės duotais?
Aš vis iki tų paskaitėlių nedaeinu, tai ir pamirštu vis susižinot, o jau tašiuką kaip ir reikėtų krautis
jei susitari su konkrecia gydytoja, ji del taves vaziuoja is bet kur kai tu gimdai,jai ir moki.
Jei esi nedirbanti ir neturi Sodros knygels, tau medicina mokama, tu moki pagal ikainius. Gimdai pas ta , kuribuna kai atvyksti gimdyti.
del visokiu rubeliu: turejau savo, bet naudojau ligonines. Vaika kasdien perrenginejo, o tie baltiniai motinai tai man pasirode daug patogesni ( del iskirptes), nei mano. Chalata savo turejau.
Tasiukas - tai jau tavo reikalas kada krautis. Vienom zada ankstyvesni gimdyma, tai jos anksciau susikrauna, kitos tiki prietarais - anksti nesikrauna ir t.t.t.t.