Įkraunama...
Įkraunama...

Sutarties pavyzdys

Tikrai yra smile.gif Vidosppp pasisakyme smile.gif Gal rikia atidžiau žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ilka,2006 01 19, 14:45]
Sutarties su operatorium pvz :


ačiū thumbup.gif
Atsakyti
o gal kas turit vedybinės sutarties pavyzdį?
Atsakyti
Gal kas turite sutarties su sodyba pavyzduką? Norisi apsidrausti...
Atsakyti
NEnori su mumis pasidalinti informacija tos,kurios istekejusios jau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 02 11, 14:15)
o gal kas turit vedybinės sutarties pavyzdį?



AS abejoju ar kas pasidalins vedybine sutartimi.. nes jos kainuoja nemazus pinigelius....
Va as tik radau apie vedybine sutarti ir teisinku nemokamu konsultaciju telefoniuka:

Vedybu sutartis,konsultacija
Atsakyti
Sveikutes, noriu apsidrausti ir pasirasyt sutarti su restoranu kur darysim vestuves, nes toks variantas kaip "uzsirasysiu zurnaliuke" man netinka blink.gif Gal galit mestelt man emeilu kriki@one.lt
Aciukas visoms padejusioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai nei viena neturit sutarties del sales nuomos, maisto ir pan? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurytel: 16 sausio 2007 - 15:18
gyvenamu patalpu sutartis
Atsakyti
Aciu welkom1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytel @ 2007 02 09, 12:36)
Aciu welkom1  4u.gif



o as vis tiek nieko tinkamo neradau cia.Gal vis gi kas nors turit sutarties su kavine/restoranu/sodyba ,akai kartu teikiamos ir maitinimo paslaugos, sutarties pavyzdi? buciau dekinga..aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2007 03 19, 11:41)
o as vis tiek nieko tinkamo neradau cia.Gal vis gi kas nors turit sutarties su kavine/restoranu/sodyba ,akai kartu teikiamos ir maitinimo paslaugos, sutarties pavyzdi? buciau dekinga..aciuks.gif


su viesbuciu

SUTARTIS NR. [......]
Ši Sutartis sudaryta 2007 m. ...................................................... d. tarp:
UAB ............................, atstovaujamos direktoriaus p. Vyto Gaivenio, toliau vadinamos „Viešbučiu“, ir
p..................................................................................., gyvenancio(s) adresu ........................................., asmens kodas.....................................................,toliau, vadinamo(s) „Užsakovu“ .
1. SUTARTIES DALYKAS
1.1. Šia Sutartimi „Užsakovas“ pateikia „Viešbučiui“ užsakymą, o „Viešbutis“ įsipareigoja laiku ir kokybiškai aptarnauti „Užsakovo“ užsakytą renginį viešbutyje „Best Western Naujasis Vilnius“, esančiame adresu Konstitucijos pr. 14, Vilnius salėje. Užsakymo ir aptarnavimo sąlygų detalizacijos – renginio data, renginio trukmė, renginio dalyvių skaičius, „Viešbučio“ suteikiama konferencijų salė, techninė įranga bei kt. – bei atitinkamos kainos pateikiamos šios Sutarties priede Nr. 1 („Užsakymas“). „Užsakyme“ nurodytos kainos bei „Viešbučio“ paslaugų specifikacijos gali būti keičiamos tik rašytiniu šalių susitarimu.
1.2. „Užsakovo“ pageidavimu, „Viešbutis“ gali suteikti „Užsakovui“ papildomas - renginio dalyvių apgyvendinimo, maitinimo, sveikatingumo centro ir pan. - paslaugas pagal šios Sutarties priede Nr. 2 pateiktą „Viešbučio“ paslaugų kainoraštį. Trečiųjų asmenų paslaugos „Viešbučio“ patalpose ir/arba teritorijoje gali būti teikiamos tik gavus tam atskirą „Viešbučio‘ sutikimą.
2. „VIEŠBUČIO“ ĮSIPAREIGOJIMAI
2.1. „Viešbutis“ įsipareigoja laiku ir kokybiškai suteikti „Užsakovui“ renginio aptarnavimo paslaugas pagal „Užsakyme“ numatytas sąlygas.
2.2. Viešbutis įsipareigoja renginio dieną 1 nakčiai suteikti Užsakovui 2 vietų kambarį viešbutyje „Naujasis Vilnius“, esančiame adresu Konstitucijos pr. 14, Vilnius
2.3. “Viešbutis“ neatsako už „Užsakovo“ ar renginio dalyvių techninę įrangą bei kitus daiktus, paliktus be priežiūros „Viešbučio“ patalpose arba teritorijoje.

3. „UŽSAKOVO“ ĮSIPAREIGOJIMAI
3.1. „Užsakovas“ įsipareigoja laiku informuoti „Viešbutį“ apie aplinkybes (pvz. renginio dalyvių skaičiaus padidėjimas, techninio aptarnavimo sąlygų keitimas ir pan.), galinčias turėti įtakos tinkamam renginio aptarnavimui. Jei tokia informacija pateikiama vėliau nei 48 val. iki renginio pradžios, „Viešbutis“ turi teisę neatsižvelgti į tokias aplinkybes arba inicijuoti „Užsakyme“ nurodytų paslaugų kainų peržiūrėjimą. Bet kuriuo atveju, „Užsakovas“ įsipareigoja apmokėti už paslaugas, kurios nebuvo aptartos „Užsakyme“, ir kurios buvo papildomai suteiktos „Užsakovui“ ir/ar renginio dalyviams pageidaujant (papildomos valandos konferencijų salėje, maitinimas ir pan.).
3.2. „Užsakovas‘ įsipareigoja apmokėti renginio aptarnavimo paslaugas vadovaujantis šios Sutarties 4 punkte nustatytomis sąlygomis ir tvarka.
3.3. Visiems su šia Sutartimi susijusiems organizaciniams ir atsiskaitymo klausimams spręsti „Užsakovas“ įsipareigoja paskirti savo atstovą, įgaliotą priimti atitinkamus sprendimus bei tvirtinti „Viešbučio“ sąskaitas.
3.4. „Užsakovas“ prisiima visišką atsakomybę už renginio dalyvių ir/ar renginiui paslaugas teikiančių asmenų (samdomų „Užsakovo“) padarytą žalą „Viešbučiui“ ir/ar tretiesiems asmenims. „Užsakovo“ techninės priemonės (informaciniai stendai, garso/vaizdo aparatūra ir pan.) gali būti naudojama „Viešbučio“ patalpose/teritorijoje tik laikantis su „Viešbučiu“ suderintos tvarkos.
4. APMOKĖJIMO SĄLYGOS
4.1. „Užsakovas“ įsipareigoja ne vėliau kaip per 5 kalendorines dienas nuo šios Sutarties pasirašymo avansu sumokėti „Viešbučiui“ 40 % „Užsakyme“ nurodytos galutinės kainos. Išskyrus šios Sutarties 5.2 punkte numatytą atvejį, avansinis mokėjimas įskaitomas į galutinį apmokėjimą už „Viešbučio“ suteiktas paslaugas.
4.2. Likusi „Užsakymo“ kainos dalis turi būti sumokėta ne vėliau kaip per 5 kalendorines dienas po sąskaitos išrašymo.
4.3. Sutartiniams mokėjimams atlikti „Viešbutis“ išrašo ir pateikia „Užsakovui“ atitinkamas sąskaitas. Sutartiniai mokėjimai atliekami bankiniu pavedimu į sąskaitoje nurodytą „Viešbučio“ sąskaitą arba įmokant grynus pinigus į „Viešbučio“ kasą.
4.4. „Užsakovui“ vėluojant atlikti mokėjimus aukščiau nustatytais terminais, „Viešbutis“ turi teisę priskaičiuoti 0.2% delspinigių nuo laiku neapmokėtos sumos už kiekvieną uždelstą dieną.
5. UŽSAKYMO ANULIAVIMAS
5.1. „Užsakovas“ turi teisę anuliuoti „Užsakymą“, informuodamas apie tai „Viešbutį“ ne vėliau kaip 60 kalendorinių dienų iki renginio pradžios. Tokiu atveju „Viešbutis“ grąžina „Užsakovo“ sumokėtą avansinį mokėjimą.
5.2. Tuo atveju, jeigu „Užsakovas“ anuliuoja „Užsakymą“ iki renginio pradžios likus mažiau nei 60 kalendorinių dienų, „Užsakovas“ privalo sumokėti „Viešbučiui“ netesybas, lygias 40% „Užsakymo“ kainos. Į netesybas įskaičiuojamas „Užsakovo“ sumokėtas avansinis mokėjimas, kuris nėra „Užsakovui“ grąžinamas. Aukščiau išdėstytos nuostatos taikomos ir tais atvejais, kai yra anuliuojamas „Užsakymas“, pateiktas vėliau nei 60 kalendorinių dienų iki renginio pradžios.
5.3 Tuo atveju, jeigu „Užsakovas“ anuliuoja „Užsakymą“ iki renginio pradžios likus mažiau nei 5 kalendorinėms dienoms, „Užsakovas“ privalo sumokėti „Viešbučiui“ netesybas, lygias 60 % „Užsakymo“ kainos. Anuliavus ‚Užsakymą“ iki renginio pradžios likus mažiau nei 1 kalendorinei dienai, „Užsakovas“ privalo sumokėti „Viešbučiui“ netesybas, lygias 100 % „Užsakymo“ kainos
6. KITOS NUOSTATOS
6.1 Ši sutartis įsigalioja abiem Šalims ją pasirašius ir išlieka galioje iki pilno sutartinių įsipareigojimų įvykdymo. Bet kokie šios Sutarties pakeitimai ar papildymai atliekami raštu ir yra nustatyta tvarka pasirašomi abiejų šalių.
6.2. Ši Sutartis sudaryta ir aiškintina pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Visi su šia Sutartimi susiję ar dėl jos vykdymo kilę ginčai bus sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.
6.3. Ši Sutartis sudaryta dviem egzemplioriais. Abu egzemplioriai turi vienodą juridinę galią.

SUTARTIES ŠALIŲ REKVIZITAI IR PARAŠAI

“VIEŠBUTIS” “UŽSAKOVAS”

UAB ..................................................
Adresas ..................................................
Tel.: ..................................................
Faks. ..................................................
A/s LT ..................................................
Įmonės kodas

..................................................
PVM kodas
...................................................

UAB bankas...................................................

Banko kodas:
L.e direktoriaus pareigas ................................
Vytis Gaivenis ______________ ...................................


Priedas Nr. 1
KAINORAŠTIS
UŽSAKYMAS

Renginio aptarnavimo įkainis po 30,00val- 100Lt / val.








Atsakyti