Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

QUOTE(rasiux000 @ 2008 05 10, 12:31)
Stai kokia grazuole vakar nusipirkau  wub.gif

user posted image

As irgi tokios noriu. Kur ir uz kiek?
Atsakyti
Gelbekit ir mane su antra orchideja niekaip nesusidraugauju verysad.gif
vazonelyje matosi, kad lasiuku pilna, kaip dregme kauptusi doh.gif ka man su ja daryt?
nors palietus zemytes jos sausos yra..
stovejo ant rytines palanges gal saulyte cia mums bus pagelbejus g.gif
patarkit kaip man su ja susidraugauti blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 05 10, 15:36)
As irgi tokios noriu. Kur ir uz kiek?

As ja pirkau Vilniuj Big Maxima mirksiukas.gif Bet kiek kainavo nesakysiu,nes Kerincioji gavo nuo manes dovanu tokia pacia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 10, 15:27)
Nupirkau savo augintinei toki komplekta http://search.delfi....76C7CB38015BE8B  ar kuri naudojote? g.gif

tai pirkai visas tris prekes? bigsmile.gif
as kol kas nenaudoju jokiu trasu ar papildomu priemoniu
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2008 05 10, 14:39)
Gelbekit ir mane su antra orchideja niekaip nesusidraugauju  verysad.gif
vazonelyje matosi, kad lasiuku pilna, kaip dregme kauptusi  doh.gif ka man su ja daryt?
nors palietus zemytes jos sausos yra..
stovejo ant rytines palanges gal saulyte cia mums bus pagelbejus g.gif
patarkit kaip man su ja susidraugauti  blush2.gif
4u.gif

Lauk kol isdzius, nesimatys tu lasu, ir tik tada pradek vel lieti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 10, 15:12)
Sveikos.Liepu gatveje vaziuojant "seneliu "link.Pries "Lentvario kilimus'sukti po desine yra parduotuve-"Vien tik geles"-didmenine ir mazmenine prekyba.Yra mini orches-20lt.Ir siaip ten  biggrin.gif

"Gėlės tik Jums". ax.gif Yra iškaba ant namo kampo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 10, 14:16)
Laba diena manjakes,
Ataskaita siunčia tas dedule į Lietuva per traukinio palydova.Bet užsakymas turi būti 8000rub.Kiek suprantu siuntimas 200rub kainuoja.Rublio kursa skaičiuoju 1:10.
Pasigyrė kad yra nemažai siuntes į Vilniu.Tai tokios tokelės.Daba reik galvot g.gif  biggrin.gif

Tai apsiimkit kuri nors organizuoti. Darom sarasiuka ir davai. Pvz. As tikrai nusiziurejau uz 650 rubliu. Del vienos dar pagalvosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 10, 15:17)
Lauk kol isdzius, nesimatys tu lasu, ir tik tada pradek vel lieti smile.gif

aciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 10, 15:59)
tai pirkai visas tris prekes?  bigsmile.gif
as kol kas nenaudoju jokiu trasu ar papildomu priemoniu

Ne.Tik trasas ir zemes smile.gif
Papildyta:
Kokiu maciau graziu geliuku,bet MB kategoriskai atreze,kad tada mane kraustys su visu mano turtu i ukini pastata mega_shok.gif cray.gif cry.gif
Papildyta:
Alateja,atsiliepk,noreciau suzinoti ar pagavot gelytes kndziotoja? gun_smilie.gif hi.gif Kaip einasi detektyvas?
Atsakyti
Laba 4u.gif

Va mano šiandienos istorija: vaikštau sau Akropolyje su uošvienyte ir ieškom man vestuvinių batelių. Aš nebūčiau aš, jei nepakirbinčiau "trumpam" užsukti į gėles tongue.gif Aišku, ten tiesiu taikymu varau link orchidejų. Nu ne super pasirinkimas, bet pradėjau balta miniuka rinktis biggrin.gif ai po to galvoju, gana irnesakyk.gif , reikia atsispirt g.gif blush2.gif paskui ilgiausiai griaužiuosi pati sau scare.gif
Paskui nueinam į Maximą ir ten vis tiek nusiteškiau miniuka lotuliukas.gif tongue.gif violetinį

user posted image
Papildyta:
Mano miniuko šaknys vazonėlyje sveikos, ale pridygęs gyvas biesas tų samanų gun_bandana.gif

Dabar suku smegenis, ar persodinti man jį žydintį ar ne g.gif baisiai pirštai niežti , nes mane nerviškai veikia apsamanojęs vazonas fool.gif

http://images34.fotk...29/mini2-vi.jpg
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 10, 15:24)
Tai apsiimkit kuri nors organizuoti. Darom sarasiuka ir davai. Pvz. As tikrai nusiziurejau uz 650 rubliu. Del vienos dar pagalvosiu g.gif

Na aš irgi koki 1000 rubliu išleisčiau,bet vat reikia 8000 doh.gif Ir kad kažkas tikrai apsiimtu,pačiai kažkaip nedrasu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 10, 18:33)
Na aš irgi koki 1000 rubliu išleisčiau,bet vat reikia 8000  doh.gif Ir kad kažkas tikrai apsiimtu,pačiai kažkaip nedrasu blush2.gif

Kilka, o kaip apsiskaičiuot tuos rublius? 1000 rublių, tai kiek čia litų išeina?
Atsakyti