Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

1000 rubliu=100 lt. As tai manau, kad susirinktu tas uzsakymas, tik organizatores truksta blush2.gif Popigiai ten tos gelytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucky: 10 gegužės 2008 - 18:41
sveikutes, esu orchideju myletoja, turiu ju net 7 rolleyes.gif matyt jau prasidejo orchidmanija ;D vienai is mano orchideju pradejo augti toks auginukas, gal galit pasakyt kas tai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elle @ 2008 05 10, 19:52)
sveikutes, esu orchideju myletoja, turiu ju net 7  rolleyes.gif  matyt jau prasidejo orchidmanija ;D vienai is mano orchideju pradejo augti toks auginukas, gal galit pasakyt kas tai?
user posted image

Kad nieko nematau, tik nauja ziedeli... g.gif
Atsakyti
na va gal čia irgi toks pat tik kitoje vietoje , čia irgi žiedukai krausis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elle @ 2008 05 10, 20:06)
na va gal čia irgi toks pat tik kitoje vietoje , čia irgi žiedukai krausis?

Tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
labai ačiū, kad padėjot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elle @ 2008 05 10, 19:52)
sveikutes, esu orchideju myletoja, turiu ju net 7  rolleyes.gif  matyt jau prasidejo orchidmanija ;D vienai is mano orchideju pradejo augti toks auginukas, gal galit pasakyt kas tai?
user posted image

Vau thumbup.gif aiškiai matyti pumpuriukai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien iš Akropolio maximos nusipirkau šią gražuolę ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 10, 18:40)
1000 rubliu=100 lt. As tai manau, kad susirinktu tas uzsakymas, tik organizatores truksta blush2.gif Popigiai ten tos gelytes

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100 rubliu 9,39lt.Reiktu garsiai rekt ,gal kas apsiimtu organizuoti užpirkima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(elle @ 2008 05 10, 20:28)
Šiandien iš Akropolio maximos nusipirkau šią gražuolę  ax.gif
user posted image user posted image

wub.gif Graži.Dar viena manjakė įsilieja į mūsų gretas. thumbup.gif
Atsakyti
Mano phaliukas susirgo cry.gif.Pagal ligos aprasyma,gaunasi,kad per minkstas pas manevanduo.O ka man daryti jei toks is krano bega? g.gif Ryt is ryto persodinsiu
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 10, 19:40)

O ar jus bent isivaizduojat kokio dydzio tos gelytes. As is ju seniau uzsisakinejau. Tai kokybe augalu padori, bet jau dydis doh.gif Tikrai drasiai galit pridet dar 1-2 metus prie jo nurodyto laiko iki zydejimo. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2008 05 10, 21:45)
Mano phaliukas susirgo cry.gif.Pagal ligos aprasyma,gaunasi,kad per minkstas pas manevanduo.O ka man daryti jei toks is krano bega? g.gif Ryt is ryto persodinsiu

Cia pagal koki toki aprasyma? g.gif Orchidejoms kaip tik reikalingas minkstas vanduo, kalketas netinka rolleyes.gif
Atsakyti
prie ussakymo ir as prisideciau thumbup.gif
Atsakyti