O tos kur po 24,99 nenukainuotos, tai visos rožinės spalvos ir visos su 2 šakomis žiedų, tikrai vaizdas superinis, žiedų nemažų daug, daug pumpurų.
Nu mergos, tuoj palaistau savo grobį ir parodysiu ką nusipirkau ką tik pramonės Maximoj
Ogi tos, kur po 65 Lt., dabar nukainuotos iki 19,99. Mano nerealaus dydžio, su trimis šakomis pumpurų ir vienu žiedu. Buvo dar kokios 5 violetinės, viena balta, bet balta tik su 2 šakom pumpurų.
O tos kur po 24,99 nenukainuotos, tai visos rožinės spalvos ir visos su 2 šakomis žiedų, tikrai vaizdas superinis, žiedų nemažų daug, daug pumpurų.
QUOTE(Aga @ 2008 05 11, 20:42)
Nu mergos, tuoj palaistau savo grobį ir parodysiu ką nusipirkau ką tik pramonės Maximoj
Ogi tos, kur po 65 Lt., dabar nukainuotos iki 19,99. Mano nerealaus dydžio, su trimis šakomis pumpurų ir vienu žiedu. Buvo dar kokios 5 violetinės, viena balta, bet balta tik su 2 šakom pumpurų.
Laukiam laukiam grozybiu
QUOTE(kilka @ 2008 05 11, 14:32)
Rena aš realios patirties pirkimuose neturiu,nes perku per tarpininkes.Na jos nuperka,o aš jom pinigelius į lietuviška saskaita.Tai tokia ir patirtis mano ,va tik info visokios turiu prisirankiojus ir tiek.
Galim bandyti kažka 
nu as irgi esu tik per tarpininkes esu pirkus
na tai ka abi zalios, tai bandom
Papildyta:
QUOTE(audra13 @ 2008 05 11, 18:08)
Labai laukiu diagnozes...
, na lapai tai lapais, mus cia labiausiai domina saknys, kaip ten per vazoneli atrodo
jei nera puvanciu daryk karsta dusa
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 05 11, 18:50)
nepazinau taves
kas ten klauset del dendrobio nobile
tai skm sioje temoje yra idejus butent viska apie jo prieziura, tai belieka tik psl. pavartyt
Šalia padėjau savo normalaus dydžio orchę, kad eitų palygint dydį 
Blyn ligonis, buvau prisiekus nepirkt nei orchių, nei kaktusų, bent ant orchių vėl nebegaliu atsilaikyt, tai ir einu pirmiausia pardėj jų

Blyn ligonis, buvau prisiekus nepirkt nei orchių, nei kaktusų, bent ant orchių vėl nebegaliu atsilaikyt, tai ir einu pirmiausia pardėj jų

QUOTE(Aga @ 2008 05 11, 20:42)
Ogi tos, kur po 65 Lt., dabar nukainuotos iki 19,99.
ajoptv..... vos infarkto negavau
Tai kiba važiuoti jau dabar? QUOTE(Aga @ 2008 05 11, 21:06)
Aga, beprotiskai fantastiska!
As galvojau kad cia as drambli turiu, bet tavasis is nuotrauku atrodo dar didesnis
milabra varyk, tikrai verta, ant visų po 3 šakas pumpurų, o buvau prieš valandžiukę 
Papildyta:
Nu prašom, ką tik papozavom, čia 8 aukšto balkono kraštas jei ką.
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2008 05 11, 21:11)
milabra varyk, tikrai verta, ant visų po 3 šakas pumpurų, o buvau prieš valandžiukę 
Nu jaučiu aplinkybės mane sulaikys nuo to beprtiško žingsnio - išsiėmiau linzes ir pažiūrėjau kad piniginėje ne fontanai
QUOTE(Aga @ 2008 05 11, 21:06)
Vau kokia gigantiska
QUOTE(Aga @ 2008 05 11, 21:06)
Pas mane ant komodos padėta, beveik iki lubų
Ant žemės mano katukė nuverstų bešokinėdama.
QUOTE(Aga @ 2008 05 11, 21:19)
Nu kokia grazuole. Labai panasi i maniskes dukrele. O maniske irgi alpiniste balkono pakrasciais vaiksto. Labiausiai sirdis dreba, kai ji nuo grindu tiesiai ant to krasto uzsisoka. Tik pas mane aukstas zemesnis.
Dar karta atsiprasau uz offtopic'a