Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana - romantiškas, įspūdingas savaitgalis

QUOTE(aušrineb @ 2005 08 02, 12:22)
Jeigu ką domina Druskininkai, tai kviečiu pas save.Pas mus kieme mažas  thumbup.gif atskiras namelis.Sąlygų skambinkite 8 61226988.Aušrinė  biggrin.gif

hmmm g.gif Keista, bandem skambintis pasirodo, kad ne druskininkai o kaunas blush2.gif O vardas Tai Ausrine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melagele @ 2007 09 24, 06:50)
hmmm g.gif Keista, bandem skambintis pasirodo, kad ne druskininkai o kaunas blush2.gif O vardas Tai Ausrine lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar 860607484 ax.gif
Atsakyti
Cia ir as galeciau isiterpti, nes baisiai megstu organizuoti visokius netiketus savaitgalius dviese. Si karta savo vyrui gimtadienio proga dovanosiu va ka : www.sodybadviese.lt
Dar nebuvom, tai kai grisiu papasakosiu kaip ten, manau turetu buti super ! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(estakada @ 2007 10 01, 17:37)
Cia ir as galeciau isiterpti, nes baisiai megstu organizuoti visokius netiketus savaitgalius dviese. Si karta savo vyrui gimtadienio proga dovanosiu va ka : www.sodybadviese.lt
Dar nebuvom, tai kai grisiu papasakosiu kaip ten, manau turetu buti super !  wink.gif

Gal gali patikslinti blush2.gif neatidaro adreso unsure.gif
Atsakyti
Oj, soris... www.sodybadviems.lt
kaina savaitgaliui 500lt
Atsakyti
QUOTE(estakada @ 2007 10 02, 13:06)
Oj, soris... www.sodybadviems.lt
kaina savaitgaliui 500lt

Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi galėčiau pasiulyti romantišką savaitgali Liepojoje.Mane draugas nusivežė, tai labai patiko. Užsakė Liepojoj viešbutį su liukso kambariu. vakare nusiveže pavakarieniauti. ir tada grižom atgal į viešbuti, kuris visai arti jūros. Tuomet paskambino administratorė ir pranešė man kad pirtis jau paruošta, iš pradžių net nežinojau apie ką ji kalba, tik poto supratau, kad čia staigmena.Pirtis buvo su džekuzi.žodžiu buvo thumbup.gif
Kitą ryta atsikėlėm, papusryčiavom tame pačiame viešbutyje, (ten jau buvo įskaičiuoti pusryčiai) ir važiavom į livu.
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti gal buvot kurios Birstono viesbuty "Audenis" arba Druskiniku "Galia" ? Zadu pasirinkti romantiska pasiulyma viename is siu vieteleiu Gal gali patarti uris butu geriau?
Atsakyti
Mes buvome priešmetus kokius Audeny, priekaištų neturiu, nors ir nieko ųypatingo - viešbutyje tik šampanas ir vaisiai į kambarį (pritaiko, kada mūsų nebuvo ir atneša, grįžęs randi siurprizą biggrin.gif ), o visas procedūras užsakė gydyklose, kur aptarnavimas malonus, bet prabanga nekvepia smile.gif Iš esmės man patiko, bet kitą kart gal norėčiau kažką kitą pabandyt rolleyes.gif

P.S. Daugaiu nuomonių sulauksi ir atsiliepimų galėsi paskaityt skyrely "Kelionės" man atrodo, ten Lietuvos poskyryje. Atrodo yra temoj apie Birštoną viskas aprašyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 23 liepos 2008 - 08:14
Praeitais metais planavau i Birstona nuvaziot su vyru pasiliapint wub.gif. Bet suzinojom, kad laukiames, tai atsirado kitu reikalu biggrin.gif . Na dabar jau dukryte gime, tai ir vel apie kelione galima pagalvot mirksiukas.gif
O cia vienoj vietoj viesbuciai, kurie gali palepint romantiskai nusiteikusius savo lankytojus rolleyes.gif

http://pasaulis_com/...mp;AutoID=17589
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 21 rugpjūčio 2008 - 15:07
QUOTE(Martita @ 2007 09 05, 20:15)
internete reik ieskoti, Druskininkuose yra savaitgalio pasiulymas viesbutyje "romantiskas savaitgalis dviems". Kiek atsimenu druskininkai.lt ziurejau smile.gif  tik man per brangu pasirode ir labai jau is anksto reikejo uzsisakyti
Grazios sventes 4u.gif

Kaip tik tokią dovaną buvom gavę-patiko nerealiai thumbup.gif . Viešbutukas mažytis,jaukus, satino pataliukai, maitinimas ,vyno rūsys , vandens procedūros netgi su medumi hihihi.gif o dar apsilankėm vandens parke-vienu žodžiu NEPAMIRŠTAMA .
Atsakyti
Artėja gimtadienis ir visai nenoriu svečių namie, pirtelės irgi jau pabodo ax.gif , suku tad galvą, kur čia nusivedus tuos kelis svetelius (skirtingo amžiaus ir pomėgių) + ir savo vaikus, kad visiems būtų įdomu, smagu ir visaip gerai bigsmile.gif Mąsčiau apie TV bokštą , bet jei debesuota ar rūkas, visai neįdomu bus. Dar Mąsčiau nusitempt visus į kokius rankdarbių kursus (dekupažas, muilo liejimas) - lai padaro vieni kitiems dovanas tongue.gif , bet kaina žmogui apie 100 litų... doh.gif . Daugoka, kaip eilinaim gimtadieniui.
Tai va, gal kas turit kokios neblogos patirties ar idėjų ?
Atsakyti