Įkraunama...
Įkraunama...

Aptamil Pepti ir Aptamil Pepti Allergy Care

O kas naujo del Nestle Alfare? Jo imanoma gauti Lietuvoje? Jis isvis nebegaminamas ar tik i LT nebevezamas?
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 05 23, 11:55)
O kas naujo del Nestle Alfare? Jo imanoma gauti Lietuvoje?  Jis isvis nebegaminamas ar tik i LT nebevezamas?

tik i lt nebevezamas,sake jiems neapsimoka vest nes nedauk kas ji naudoja,as jau domejausi.kitose salyse galima gauti ,tik man rodos lietuvoje estijoje ir latvijoje ne,jei neklystu nes jau senei kalbejau su meneddzere nestles kuri prekiavo jais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulee @ 2009 06 09, 12:18)
tik i lt nebevezamas,sake jiems neapsimoka vest nes nedauk kas ji naudoja,as jau domejausi.kitose salyse galima gauti ,tik man rodos lietuvoje estijoje ir latvijoje ne,jei neklystu nes jau senei kalbejau su meneddzere nestles kuri prekiavo jais rolleyes.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
nera uz ka ax.gif juk visada malonu kazkam padeti 4u.gif
Atsakyti
sveikos. po ilgos pertraukos issitraukiau Aptamil Pepti ir ka? vaikas isveme ji. Iki 3 menesiu vakarais duodavau. Ka daryti? Neduoti? Galeciau jau pratinti prie kosiu.
Atsakyti
O mano mazyle netoleruoja visai laktoses sad.gif

gerem:
- aptamil HA 2
- aptamil alergy care
- aptamil soya
- nestle HA
- Hipp 2

ir nuo visu ju mus baisiai baisiai beria sad.gif siaubas kazkoks.. o mergyte kai taip karsta taip nori to misinuko kad net dreba pamacius is laimes... girdejau mamytes apie kazkoki Neocate misinuka kalbejo, gal sitas tiktu? idomu kokie atsiliepimai apie ji, nes dar neatsitaikem savojo sad.gif

pasidalinkit patirtim mamytes, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, prasau pasidalinkyte patirtimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mano dukrytei 4,5 menesiuko, daviau pirma karta misinuka Hipp paprasta ji iswgere 50 gr ir ja labai stipriai isbere ir net siek tiek istyno veidas verysad.gif
po keleta valandu viskas praejo......
dabar net nzn, daktare sako bandyti gerti aptamil pepti, ka jus manot???
ar kam taip buvo????
Atsakyti
QUOTE(Alionuskaaa @ 2010 01 11, 13:18)
Sveikos mamytes, prasau pasidalinkyte patirtimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mano dukrytei 4,5 menesiuko, daviau pirma karta misinuka Hipp paprasta ji iswgere 50 gr ir ja labai stipriai isbere ir  net siek tiek istyno veidas verysad.gif
po keleta valandu viskas praejo......
dabar net nzn, daktare sako bandyti gerti aptamil pepti, ka jus manot???
ar kam taip buvo????

Mano vaikui dabar 4.5men,mes nuo pat gimimo gerem bellakt bifido, ir buvo viskas tvarkoj, bet prieš dvi savaites pradėjo baisiai berti ir raudonoti žandukai, tesiog tindavo. kreipemes pas allergologą, daktarė patarė pakeisti į Aptamil HA1,bet mūms netiko, tada pati daviau paprasta Aptamilą ir vėl išberė, paskambinau daktarei, liepė duoti Aptamil Alergy care(pepty).Vakar daviau pirmą kartą, rytę lyg tai pradėjo viskas ant veido ramintisTfu,tfu,tfu. gerai būtu kad nors šitas mišinukas tiktu,kita savaite einam pas allergologe kontroliniam vizitui
Atsakyti
Na vis del to teko paragauti mums Aptamil pepti(allergy care), tai jis mums puikiausiai tiko, jokiu alergijos pozynu nera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2009 01 09, 23:18)
Maniškiui vis žandukus paberia nuo mišinėlio, tai jau savaitę geriam aptamil pepti. Kažin, ar dabar jau visada tokį teks gerti, ar bus galima grįžti prie paprastesnio, bent jau su HA raidėm?

mums taip pat nuo Aptamil HA1 pabere zandukus, gyd rekomendavo Aptamil pepti, minejo kad po kazkiek laiko( ~po 6 men) vel galesim sugrizti prie senojo g.gif
Atsakyti
mano suneliui 1men. nustate ligoninej alergija maistui, labai pucia pilvuka, viduriuoja ir beria zandukus. Pasidalinkite patirtimi gal kam nors taip pat nustatyta si alergija? Siandien pradejome gerti Aptamil allergic care, laukiame kas bus toliau sad.gif
Atsakyti
mano maziukui kazkur apie 3 sav po gimimo pradejo labai berti kaktyte,paskui ir zandukus.maitinau aptamil1.gydytoja paziurejus nusprende,kad alergija nuo misinuko ir patare gerti aptamil pepti,leliukui jau 3 menesiukai,veiduko isvis nebeberia,bet as vistiek nerimauju,galvoju juk testo tai niekas nepadare,o nusprende is akies apie alergija misinukui,o jei jis nuo kazko kito buvo isbertas.kazin jei jam nera alergijos tai tas aptamil pepti nepakenks?
Atsakyti