Įkraunama...
Įkraunama...

Aptamil Pepti ir Aptamil Pepti Allergy Care

Taip atsitiko, kad ir mums teko atsisakyti MP, ir pereiti prie mišinuko Alergy Care. Sakykit, mamytės, kurios turit patirties su mišinukais, po kiek laiko pradėjus gerti mišinį pranyksta alergijos požymiai. Ar gali alergizuoti ir šis mišinukas?
Atsakyti
Mano suneliui kazkur per menesi visiskai praejo.gali alergizuoti,bet labai mazas procentas tokiu atveju.
Atsakyti
Man neramu, kad vis dar atsiranda bėrimų tai ant krūtinės, tai ant rankyčių... Tai sakau, ar čia tas mišinys alergizuoja, ar dar neišėjo alergenai mano MP? Kažin per kiek laiko išsvaikšto jie iš organizmo?
Atsakyti
Dukrytei pilnai praejo berimai mazdaug po menesio.Siai dienai ji visai nebeturi alergijos niekam.Tfu tfu tfu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2010 11 08, 14:06)
Dukrytei pilnai praejo berimai mazdaug po menesio.Siai dienai ji visai nebeturi alergijos niekam.Tfu tfu tfu  smile.gif

Ačiū už atsakymus. 4u.gif Na lauksim ir mes. O ar jie palaipsniui mažėjo, ar būdavo, ir paūmėjimų per tą mėnesiuką?
Atsakyti
Ar gali tų bėrimų atsirasti kitose vietose nei buvo prieš tai (dar prieš geriant Alergy Care)?
Atsakyti
Budavo paumejimu,mums tik ant veiduko buvo ir ant galvytes,bet labai daug.
Atsakyti
QUOTE(bembe @ 2010 11 08, 18:29)
Budavo paumejimu,mums tik ant veiduko buvo ir ant galvytes,bet labai daug.

Ir dar noriu pasitarti su Jumis. Girdėjau, kad šis mišinėlis Alergy Care( arba Pepti) kokybiškesnis atvežtas iš UK, nei parduodamas mūsų vaistinėse? Internete radau kas prekiauja (ir išeina pigiau). Tad galvoju pabandyti šį. Kokia Jūsų nuomonė dėl šito varianto?
Atsakyti
as pepti ir naudoju,nes gyvenu airijoje,o cia tik tokia rusis ir yra,alergy care net nera.man tai atrodo kad poveikis toks pat turetu buti tik pavadinimas skiriasi.siaip domejausi tai lietuvoj alergy care apie 50 lt kainuoja,as uz pepti 450gr moku 10 euru,tai kazkiek ir pigiau butu jums siustis.o kaip jums nustate alergija,ar dare testa?
Papildyta:
o del kokybes tai net nezinau,as manau kad cia ta pati firma milupa juos gamina tai gal turetu buti tokia pat kokybe.
Atsakyti
QUOTE(bembe @ 2010 11 08, 23:10)
as pepti ir naudoju,nes gyvenu airijoje,o cia tik tokia rusis ir yra,alergy care net nera.man tai atrodo kad poveikis toks pat turetu buti tik pavadinimas skiriasi.siaip domejausi tai lietuvoj alergy care apie 50 lt kainuoja,as uz pepti 450gr moku 10 euru,tai kazkiek ir pigiau butu jums siustis.o kaip jums nustate alergija,ar dare testa?
Papildyta:
o del kokybes tai net nezinau,as manau kad cia ta pati firma milupa juos gamina tai gal turetu buti tokia pat kokybe.

Testo mums jokio nedarė. Tiesiog gyd. pasakė, kad tokiems mažiems nieko informatyvaus neparodys. Taigi iš kart pasiūlė šį mišinį. Bet mus vis dar beria. Tai vienur, tai kitur paberia verysad.gif Bijau jei ir šis netiks, ką reiks mažiukui duoti. Bet turbūt dar anksti spręsti, nes geriam jį tik savaitę.
Atsakyti
Dabar iškilo toks klausimėlis - ar tas Alergy Care mišinėlis tinka ir kūdikiams nuo 6 mėn. ? Nes ant pakuotės nerašo iki kada tik ,,nuo gimimo". Gal yra, bet aš tiesiog nežinau. Ar nebus nesotus tas mišinukas 6 mėn. ir vyresniam mažyliui? Kokia kitų mamyčių patirtis? g.gif
Atsakyti
Geriam aptamil alergy care, bet man jis tok saldus saldus ir kvapas jo kaip deginto cukraus. Ar toks jis turi but?
Dabar nupirkau Aptamil lactozes netoleruojantiems tai apsividuriavo iskart. ir toks kvapas jo (misinuko) nekoks ir susiplake kaip pieno kokteilis sad.gif turbut grysiup prie alergy care, bet man ji po biski atpylineja jo ar yra kam atpylineti pradeja kai maitint pradejot?
Kudikiui 4 men
Atsakyti