QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 13, 13:20)
Labuka,
mums zinok lygiai tas pats su atpylinejimais ir springimais prasidejo. As irgi itariu ta Aptamil pepti MCT (o aptamil allergy digestive care kaip daktare sake lygiai tas pats kaip MCT, tik naujesnis). Keiskit misinuka, va turejau sena dezute aptamil pepti (net ne ta aptamil pepti alllegy care), tai pradejom sita valgyt, kaip ranka nueme tuos vemimus, o nuo to MCT tai tiesiog kaip kokiais vemalais burna smirdedavo

Musiske kai jau didele, kosytes valgo, tai net nuo to susikto misinio tiek issidirgine viskas buvo, kad springdavo net ir nuo kosiu, o paspringus iskart vemdavo

jau man net fobija maitint vaika atsirado

Labai laukiu, kada prekyboj atsiras aptamil pepti allergy care, sake po koki 2 savaiciu bus, nes tik sitas mazytei tinka

Laikykites
Nu bet siaubas koks, va tau ir brangus mišinukas vadinas
Maniškei ir viskas susidirgino vargšei, o tas mišinukas siaubingai smirda kažkoks keistas tas kvapas, tai kai ji atpylinėdavo tai net man kažkaip mintis,kad jei graužia gal, ji labai spiegdavo tuo metu, jei matyt ir skaudėdavo ir išsigasdavo ji.
Man kaip gyd. paaiškino tai kai atpila ji tai ir skaitosi ,kad ją nuolat pykina. Sako įsivaizduokit ,kad jūs valgot, ir jus nuolat pykina.
QUOTE(sssima @ 2009 03 13, 16:18)
Sveikos mamos,
Kai Aptamil Pepti Allergy Care dingo is prekybos ir kai visame Vilniuje jo nebebuvo galima rasti, mano mama apvazinejo beveik visa zemaitija ir supirko kiek tik rado tu PEPTI ir atsiunte mums.
Sis misinukas mums labai tiko ir berimai buvo praeje, bet dabar jis mums kazkodel nebetinka

dukrytes kakutis pasidare gleivetas ir su krauju

prdejo vel baisiai berti

taigi pakeitem dabar i Aptamil soja...tai tvarkosi ir viduriukai ir berimai lyg po truputi mazeja

ziuresim kaip bus toliau
Taigi pas mane dabar yra 9 nepraimtos dezutes Aptamil Pepti Allergy Care. Jei kam reikia galiu parduoti (40 lt/vnt)

Gyvename Vilniuje

Ka domina rasykit i AZ
NA va , būtumėt anksčiau parašius. Būčiau tikrai paėmus. Dabar jau aš nerizikuosiu, prisimenu kaip košmarą tą mišinį. Duodu NAN HA 1 , žiūrėsim kaip bus.
Ačiū Mamos