Įkraunama...
Įkraunama...

Aptamil Pepti ir Aptamil Pepti Allergy Care

QUOTE(Puk @ 2009 03 14, 17:04)
Labos 4u.gif  net nepagalvojau, kad nuo Digestive mišinio maniškis atpylinėja, pagalvojau, kad nuo kokio kito tai maisto doh.gif  o atpila po kelių valandų rūgščiai blink.gif

Pas mus taip pat lygiai atpylinėjo

QUOTE(raimuxe @ 2009 03 16, 08:29)
Mišinėlių kaitaliojimas mažyliui tikrai nėra gerai. Tai trukdo bręsti žarnyno gleivinei jos sienelės tampa pralaidesnės ir po to gali alergizuot bet koks stambesnis baltymas unsure.gif . Kaitaliojant mišinukus stiprėja visos alerginės reakcijos doh.gif
Kalbu iš savo patirties. Alergologė sakė, kad jei butume atitaikę mišinuką anksti vaikiukas galbūt nebūtų įsialerginęs.
P.S. Jei kam tikrai labai reikia to mišinuko aptamil pepti allergy care, tai pas mane dar yra keletas dėžučių nepraimtų. Galioja iki 2010 03,03. Rašykite į a.ž. gal galėsiu padėt.

na vakaip pavėluotai atsirado čia t ų mišinių 4u.gif
Aš tai pradėjau duoti tą patį kur nuo pat pradžių daviau kai pienas dingo.Kol kas tpfu tpfu tpfu, žiūrėsim kas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 16 kovo 2009 - 09:06
QUOTE(plato @ 2009 03 16, 10:05)
Pas mus taip pat lygiai atpylinėjo
na vakaip pavėluotai atsirado čia t ų mišinių 4u.gif
Aš tai pradėjau duoti tą patį kur nuo pat pradžių daviau kai pienas dingo.Kol kas tpfu tpfu tpfu, žiūrėsim kas bus.

O kokiu mišinuku dabar maitinat?
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
pas mus ta pati problema,visa kauna(bei lietuva apskambinom) isieskojom aptamil pepti allergy care ir niekur nera,radom tik viena dezute marijampolei,tai siandien atsiunte unsure.gif bet tik 1..
Vakar gyditoja nustate kad problemos su zarnynu pas mano mazuti del to kad netoleruoja karves pieno baltymo ir gali but laktozes..o as prisipirkus misinuko NESTLE H.A. NAN 1 net 25 bankes verysad.gif ..kur man jas reikes kist doh.gif verysad.gif siaip jis lb geras,bet va maniskis bedele tokia turi..nuo pat gimimo isbere kaip sesute primaitino gimdymo namuose misinuku kaip buvo issinesusi tikrint verysad.gif o mes manem kad mano pienelis,bet pienelis pasibaige ir alergija dar labiau sustiprejo,ir isvis neprakakoja mazius,tik i 4a para ir tai haki spalvos mase isssauna,toks garsas buna ir spiegt vargsiukas pradeda sad.gif ir siaip dienos vakarai rytais verkiam..nakti taip pat bet maziau,nes visad ant rankyciu uzciuciuoju masazuodama pilveli.. verysad.gif labai jau bezda ir jam skauda net pravirgsta pries bezduliuka verysad.gif manem gal diegliai tokie ,bet visokiu vaistu nuo ju turim ir net is uzsienio prisiunte pazistami nuo kuriu iskart atslugsta ir jokio varkimo nebuna..o cia nieko..kiaura para jam skauda rieciasi bezda ir verkia verysad.gif
tai vakar daktare liepe susirasti misinukus arba NESTLE ALFARE bet pasiskambinau jau jis nebegaminamas ir nera jo lietuvoje prekyboj unsure.gif ir poto aptamill allergy care ,tas pats,gamyba sustabdyta unsure.gif kazin kodel?ir kodel tokius gerus misinius isema is prekybos? jei jie tikrai tokie geri? g.gif verysad.gif ko i juos ten prideta jei jau taip darosi? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 03 16, 10:09)
O kokiu mišinuku dabar maitinat?

Dabar NAN HA1, kol kas bijau ką garsiai sakyt, bet g.. čia puse lūpų biggrin.gif

QUOTE(Aistulee @ 2009 03 18, 15:03)
Sveikutes, 4u.gif
pas mus ta pati problema,visa kauna(bei lietuva apskambinom) isieskojom aptamil pepti allergy care ir niekur nera,radom tik viena dezute marijampolei,tai siandien atsiunte unsure.gif bet tik 1..
Vakar gyditoja nustate kad problemos su zarnynu pas mano mazuti del to kad netoleruoja karves pieno baltymo ir gali but laktozes..o as prisipirkus misinuko NESTLE H.A. NAN 1 net 25 bankes verysad.gif ..kur man jas reikes kist doh.gif  verysad.gif  siaip jis lb geras,bet va maniskis bedele tokia turi..nuo pat gimimo isbere kaip sesute primaitino gimdymo namuose misinuku kaip buvo issinesusi tikrint verysad.gif  o mes manem kad mano pienelis,bet pienelis pasibaige ir alergija dar labiau sustiprejo,ir isvis neprakakoja mazius,tik i 4a para ir tai haki spalvos mase isssauna,toks garsas buna ir spiegt vargsiukas pradeda sad.gif ir siaip dienos vakarai rytais verkiam..nakti taip pat bet maziau,nes visad ant rankyciu uzciuciuoju masazuodama pilveli.. verysad.gif labai jau bezda ir jam skauda net pravirgsta pries bezduliuka verysad.gif manem gal diegliai tokie ,bet visokiu vaistu nuo ju turim ir net is uzsienio prisiunte pazistami nuo kuriu iskart atslugsta ir jokio varkimo nebuna..o cia nieko..kiaura para jam skauda rieciasi bezda ir verkia verysad.gif
tai vakar daktare liepe susirasti misinukus arba NESTLE ALFARE bet pasiskambinau jau jis nebegaminamas ir nera jo lietuvoje prekyboj unsure.gif ir poto aptamill allergy care ,tas pats,gamyba sustabdyta unsure.gif kazin kodel?ir kodel tokius gerus misinius isema is prekybos? jei jie tikrai tokie geri? g.gif  verysad.gif ko i juos ten prideta jei jau taip darosi? verysad.gif

Vaje kaip vargstat 4u.gif O jūs Pepti db maitinat? Tai čia nuo jo taip pučia gal? Tai čia kažkuri mergaitė sakė turi, pabandykit šio mišinio duot, o paskui to kito. Nes nuo to Digestive tai baisus atpylinėjimas kaip jau čia ne viena sakė. o to ALFARE ir aš neradau. Po laiko gydytojos paklausiau tai sakė , kad negamina. O nuo to Digestive tai mum per tris paras pilnai bėrimas praėjo, bet skrandukas ir pilvukas tai kentėjo....uoj kaip pilvą pūtė.
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2009 03 18, 17:42)
Dabar NAN HA1, kol kas bijau ką garsiai sakyt, bet g.. čia puse lūpų biggrin.gif
Vaje kaip vargstat 4u.gif O jūs Pepti db maitinat? Tai čia nuo jo taip pučia gal? Tai čia kažkuri mergaitė sakė turi, pabandykit šio mišinio duot, o paskui to kito. Nes nuo to Digestive tai baisus atpylinėjimas kaip jau čia ne viena sakė. o to ALFARE ir aš neradau. Po laiko gydytojos paklausiau tai sakė , kad negamina. O nuo to Digestive tai mum per tris paras pilnai bėrimas praėjo, bet skrandukas ir pilvukas tai kentėjo....uoj kaip pilvą pūtė.

tik siandien va antra kart gavo pepti a/c siaip mums buvo alergija nuo karves baltimo na ta prasme ji dar yra..neissigydem..sakau dar tik pora kart gavo ano misinio ir geruju bakteriju mazius..tik idomu kodel sitie misiniai arba isimami is prekybos arba nebegaminami? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulee: 18 kovo 2009 - 19:46
eina kakot... mes gavom Radviliskyje 3 dezultes to Pepti. Bet jokios is to naudos, nes kai baigsis ir neis gauti kito, tai vistiek reikes ant kito pereit. Teks vel sugrizti i Soya.
Tarp kitko man pasirode, kad Soya mums labiau tiko, bet ji daug prasciau valge, nes jis yra kartesnis negu tas Pepti.
Ir is tiesu... kelia nerima kodel jis isimtas is gamybos. Tikriausiai rado kokiu nors problemu. Tai buvo vienintelis tinkamas misinys alergiskiems. Nes Soya netinka berniukams ir ne visiems alergiskieme tinka.
Atsakyti
mamukai, radau Estijoj to misinio, parsisiunciau pastu, doh.gif tai jei reikia, kazkiek galiu parduot, kol jis atsiras 4u.gif o viena mamyte snekejos su vadybininku, tai po savaiteles bus sandely jau, ir kazkur per 5 dienas isvezios po parduotuves 4u.gif jei reikes, rasyk i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 18, 20:10)
mamukai, radau Estijoj to misinio, parsisiunciau pastu,  doh.gif  tai jei reikia, kazkiek galiu parduot, kol jis atsiras  4u.gif  o viena mamyte snekejos su vadybininku, tai po savaiteles bus sandely jau, ir kazkur per 5 dienas isvezios po parduotuves  4u.gif  jei reikes, rasyk i AZ  4u.gif

nu informacija labai priestaringa. tai jau bus sandely, tai is viso nebegamina...
nu jeigu is viso nebegamina, tai jau dabar pradeciau pratinti prie soya misinio, o jeigu bus pardavime, tai tada ramu - turiu tris dezultes. kol primaitinu, tai ju uzteks manau kokiam menesiui tikrai, o gal ir dar ilgiau, nebent smarkiai sumazetu pienukas.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2009 03 18, 20:38)
nu informacija labai priestaringa. tai jau bus sandely, tai is viso nebegamina...
nu jeigu is viso nebegamina, tai jau dabar pradeciau pratinti prie soya misinio, o jeigu bus pardavime, tai tada ramu - turiu tris dezultes. kol primaitinu, tai ju uzteks manau kokiam menesiui tikrai, o gal ir dar ilgiau, nebent smarkiai sumazetu pienukas.

o is kur girdejot, kad nebegamina? unsure.gif nu sunku butu patiket, kad paliktu be misinuko LT doh.gif Nors tas alfare butu ar tutelli peptidi ar kaip ten doh.gif o soja jum tinka? Mano mazoji suvalge kazkada tyrele darzoviu su sojos aliejum, tai reke nakti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 18, 23:12)
o is kur girdejot, kad nebegamina?  unsure.gif  nu sunku butu patiket, kad paliktu be misinuko LT  doh.gif 

Taigi nepaliko mirksiukas.gif o tai ką reiškia mišinukas Digestive, o tai, kad juo pakeitė pepti allergy care, taip man sakė Akropolio Eurovaistinėje. Ir turbūt po kelių dienų būten Digestive pasieks prekybos tinklus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 03 18, 22:18)
Taigi nepaliko mirksiukas.gif  o tai ką reiškia mišinukas Digestive, o tai, kad juo pakeitė pepti allergy care, taip man sakė Akropolio Eurovaistinėje. Ir turbūt po kelių dienų būten Digestive pasieks prekybos tinklus unsure.gif

tai jei digestive tas naujasis misinukas, tai logiskai mastant jo neturetu buti eurovaistinej, nes jei milupos gamintojai uzstabde misinuka ir atlikinejo kazkokius tyrimus, tai kaip jis galetu atkeliaut i lt, i eurovaistine, bet nepasiekt prekybos centru? g.gif na man asmeniskai milupos atstovai irgi sake, kad turi dar atsirast tas misinukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2009 03 18, 23:24)
tai jei digestive tas naujasis misinukas, tai logiskai mastant jo neturetu buti eurovaistinej, nes jei milupos gamintojai uzstabde misinuka ir atlikinejo kazkokius tyrimus, tai kaip jis galetu atkeliaut i lt, i eurovaistine, bet nepasiekt prekybos centru?  g.gif  na man asmeniskai milupos atstovai irgi sake, kad turi dar atsirast tas misinukas  g.gif

Eurovaistinėje sakė, kad tai tas pats pepti, tik patobulintas ir pakeista pakuotė unsure.gif na pamatysim ką pakiš ir nuo ko vaikai vems doh.gif

O gal ir gali pirmiau pasiekti vaistines, o didesnės partijos vėliau prekybos centrus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 18 kovo 2009 - 22:38