Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: darželis "Šarkelė"

mes uzsirasem nuo kovo men i si darzeli bigsmile.gif reikes nuvaizuoti paziureti kokia situacija su eile g.gif
o kaip su sergamumu g.gif jauciu prasides tuoj persalimai, tai gal geriau veliau truputi vesti g.gif
gal rekomenduotumet grupe .. mano mergaitei 3,5 m mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2009 02 08, 21:03)
mes uzsirasem nuo kovo men i si darzeli  bigsmile.gif reikes nuvaizuoti paziureti kokia situacija su eile  g.gif
o kaip su sergamumu  g.gif  jauciu prasides tuoj persalimai, tai gal geriau veliau truputi vesti  g.gif
gal rekomenduotumet grupe .. mano mergaitei 3,5 m  mirksiukas.gif

persalimai jau yra...o jei atvirai visad vaikuciu yra kurie arba sloguoja arba kosti ax.gif tad jei esat atsparus ligoms kaip nors jei ne tai bus sunku... o kas del grupiu tai 3-meciu grupe tik viena ir yra man rodos 22 vaikai zodziu arba vienu daugiau arba vienu maziau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 08 vasario 2009 - 20:28
QUOTE(rasiuxxx @ 2009 01 31, 18:44)
Uzrasiau savo mazaji i Sarkele nuo kito rudens. Aplinka patiko, vedeja irgi maloni moteris pasirode. Tuo paciu uzsukau i zvanduti, bet ten aplinka jau visai kitokia, nelabai prilipo.......

o sarkeles direktore sukalbama??? blush2.gif
mes ir noretume ten patekti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tormika @ 2009 02 09, 00:02)
o sarkeles direktore sukalbama??? blush2.gif
mes ir noretume ten patekti bigsmile.gif

Sukalbama tik reikia tept lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakar buvau nuejusi su savo dukryte apsiziureti.Suzinojau kad maziuku bus greiciausiai dvi grupes, peledziuku ir zvirbliuku.Uzejome pas peledziukus,aukletoja maloniai pakalbino,mano mazajai taip patiko,kad net namo nenorejo eiti biggrin.gif nesitikejau,kad taip patiks jai ax.gif gal kas lankot peledziukus ar zvirbliukus,kaip jums sekasi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės , mes užsiraše tik dar nuo kito rudens, kai mažei bus 3,2 metuku, bet norėčiau leisti jau ši rudeni, kai bus 2,2 metuku. Idomu ar yra galimybė pakliūti g.gif nes nuėjus buvau i žvanguti, tai pasakė, kad labai geras ju darželis ir eilės didelės, turi daug vaikučiu ir kad mūsu nepriims, o dar mes iš vilijampolės, tai išgirdus galima sakyt duris parodė blink.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kokia tikra tvarka užsirašymo į darželį?
Nes esu mirtinai susinervavus. Užrašiau vaiką į darželį prieš 1,5 metų, kad eiti nuo šio rudens. Duomenis užrašė ant lapo ir sakė įtrauks į bendrą sąrašą, kai bus direktorė. . Nueinu dabar - nėra mūsų sąraše, sakė, kad "gal sename žurnale įrašytos" doh.gif Įdomu, kiek tų žurnalų yra... Taigi, užrašė iš naujo. Ar reikia kokio prašymo ar pasirašyti kažkur, nes totalus bardakas, ypač jei pirmenybė teikiama anksčiau užsirašusiems bash.gif Tikrai nenustebsiu, jei gegužės mėnesį vėl nebus mūsų sąraše. Direktorės nuolat nerandu, kiek nueinu, tiek jos nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DiosMio @ 2008 12 30, 17:20)
Pradzioje tai noriu pasakyt kad musu grupes ( Gandriuku ) aukletojos saunuoles, su sitokia saika bernu susitvarkyt kazi ar belenkas sugebetu smile.gif

didziausia sio darzelio trukuma matau tik tame kad nevedami vaikai i lauka...

Oi, tikrai nerealios aukletojos Gandriuku smile.gif Pasilgom mes ju.
O del lauko tai ne nezinau... Is vienos puses, noretusi daugiau, bet is kitos - minimum 15 vaiku aprengti pries lauka -uzduotis ne is lengvuju smile.gif
Ir del darzo imuniteto nezinau. Kas tiesa, tai tiesa - susirinks visko ten vaikai. Man patiko Gandriuku aukletojos, kurios tiesiai sviesiai mamoms pasake, kad neleistu serganciu vaiku. O kaip vaikas i liga reaguos - kiekvienas individualiai. Man rodos, reikia pabandyt ir ziuret. Gal nereaguos baisiai? Mano mazius pradejo i Sarkele eit 2.5 metu. Ismoko pats ir valgyt (nors pries tai truputi valgydavo pats), ir apsirengti (pykdavo, jei imdavau padeti) ir visko ko reikia. O jei kas nepavykdavo, aukletojos labai nuosirdziai padedavo.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 02 17, 22:08)
Gal kas žinot, kokia tikra tvarka užsirašymo į darželį?
Nes esu mirtinai susinervavus.  Užrašiau vaiką į darželį prieš 1,5 metų, kad eiti nuo šio rudens. Duomenis užrašė  ant lapo ir sakė įtrauks į bendrą sąrašą, kai bus direktorė. . Nueinu dabar - nėra mūsų sąraše, sakė, kad "gal sename žurnale įrašytos"  doh.gif Įdomu, kiek tų žurnalų yra... Taigi, užrašė iš naujo. Ar reikia kokio prašymo ar pasirašyti kažkur, nes totalus bardakas, ypač jei pirmenybė teikiama anksčiau užsirašusiems  bash.gif Tikrai nenustebsiu, jei gegužės mėnesį vėl nebus mūsų sąraše. Direktorės nuolat nerandu, kiek nueinu, tiek jos nėra  doh.gif

Reikia parašyti prašymą, prie jo prisegti gimimo liudijimo kopiją, ir visus duomenis įregistruoja į knygą, dar ten tėvelių darbovietes surašo. Po kiek laiko galima pasiskambinti direktorei ir pasiklausti kokia situacija. Faina ta direktorė ir darželis thumbup.gif Sėkmės Jums.
Atsakyti
O kaip maziuku grupese ar priima vaikus jei dar su pampersu?
Atsakyti
QUOTE(tormika @ 2009 04 13, 21:48)

Kokie pampersai 3m?Tai dar tu pampersus dedi g.gif o siaubeli doh.gif Tai jau pats laikas pratinti be pampersu.
Nera lopselio siame darzelyje.O ir higiena ne tik vedeja baustu ,bet pirma aukletojas. doh.gif Taip kad tau su pampersu niekas vaiko nepriims.Auklek mamyte savo vaikiuka ant tuoleto sedeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaida: 13 balandžio 2009 - 22:15
QUOTE(tormika @ 2009 04 13, 22:48)

Priims ir greitai atpratins cool.gif
Atsakyti