Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: darželis "Šarkelė"

Sveikutes visos,gal galetumet kas pasakti kaip su Zvirbliuku grupe, kaip ten aukletojos ir seimininkute?
Atsakyti
QUOTE(saulelydis:) @ 2010 09 01, 11:34)
Sveikutes visos,gal galetumet kas pasakti kaip su Zvirbliuku grupe, kaip ten aukletojos ir seimininkute?

mus žada priimti i sia grupe,as pasidomėjau savo pažistamos.kurios berniuka jos isleido,tai ji pasakė,kad labai patenkinta liko. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ar teisybe, kad siame darzelyje laikomasi grieztos tvarkos nepriimti i grupe serganciu vaiku ??? teko girdeti , kad su sloga vaikuciu nepriima aukletojos i grupe, o ka jau kalbeti apie kosuli smile.gif
as cia tokio darzelio ieskau Lietuvoj, kuriame butu tokia tvarka ax.gif tik akmenimis neuzmetykit lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Siaip sitas darzelis yra labai fainas. thumbup.gif
Tvarka jame tikrai yra ir serganciu vaikuciu i ji vesti nelabai galima smile.gif

Kas liecia maista, tai jisai labai ivairus ir geras, vaisius vaikai gauna kasdien.Kiek zinau, is kalbu su kitomis mamomis, kituose darzuose vaisiai buna laaabai retai g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal galite pasidalinti patirtimi apie Kregzduciu grupe? ax.gif Kaip aukletojos, ar patenkintos esate jomis ir tvarka grupeje, ar jusu vaikutis noriai eina i darzeli? Mano palanke tik 3 sav.sia grupe ir apsirgo, menesis kaip nelankome sad.gif Bet jis labai nenori ten eiti, drauges vaikutis irgi pradzioj labai norejo, o dabar su didziausiom asarom tenka ji palikti.
Pasidalinkite prasau nuomonemis, labai svarbu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasariux @ 2010 10 27, 22:28)
Sveikos mamytes, gal galite pasidalinti patirtimi apie Kregzduciu grupe? ax.gif  Kaip aukletojos, ar patenkintos esate jomis ir tvarka grupeje, ar jusu vaikutis noriai eina i darzeli?  Mano palanke tik 3 sav.sia grupe ir apsirgo, menesis kaip nelankome sad.gif Bet jis labai nenori ten eiti, drauges vaikutis irgi pradzioj labai norejo, o dabar su didziausiom asarom tenka ji palikti.
Pasidalinkite prasau nuomonemis, labai svarbu, aciu 4u.gif

Sveiki, mano sunus taip pat lanko sia grupe ir sirge esam jau ne viena karta. Pasilieka grupej niurzgedamas, bet be isteriju.
Manau kiekvienam vaikuciui pradejus lankyti darzeli yra sunku, juk ji supa svetimi zmones, ypac po ligos grizus i grupe vaikui vel naujai reikia priprasti prie rezimo. Mes turim sese, kuri pernai baigesi si darzeli, taigi jos aukletojos mus ir rekomendavo sia grupe. Man aukletojos malonios, demesingos.
Atsakyti
Gal kas zinote koks yra men. mok sio darzelio? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija69 @ 2010 11 08, 18:04)
Gal kas zinote koks yra men. mok sio darzelio? Aciu  smile.gif

7.68Lt. i diena.Plius 0.50 lt rastinem reikmenim.Dar nokestis priklauso nuo maitinimo kiekio.kiek vaikas kartu valgo per diena.
Atsakyti
QUOTE(mil @ 2010 11 05, 17:14)
Sveiki, mano sunus taip pat lanko sia grupe ir sirge esam jau ne viena karta. Pasilieka grupej niurzgedamas, bet be isteriju.
Manau kiekvienam vaikuciui pradejus lankyti darzeli yra sunku, juk ji supa svetimi zmones, ypac po ligos grizus i grupe vaikui vel naujai reikia priprasti prie rezimo. Mes turim sese, kuri pernai baigesi si darzeli, taigi jos aukletojos mus ir rekomendavo sia grupe. Man aukletojos malonios, demesingos.

Na maniskis irgi jau pradeda priprasti, jau gereja situacija:) Jau ir miega normaliai darzelyje, pradzioje uzmigt negalejo:)
Atsakyti
QUOTE(vasariux @ 2010 11 18, 14:19)
Na maniskis irgi jau pradeda priprasti, jau gereja situacija:) Jau ir miega normaliai darzelyje, pradzioje uzmigt negalejo:)

Sveika. Smagu girdeti kad berniukas priprato darzelyje thumbup.gif
Atsakyti
O kaip dabar darzelyje sergamumas, nes mes jau vel 2 savaites kaip neiname i darzeli.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vasariux @ 2010 12 02, 21:11)
O kaip dabar darzelyje sergamumas, nes mes jau vel 2 savaites kaip neiname i darzeli.... verysad.gif

Mes sia savaite nebuvom darzelyje, planuojam i darzeli ateiti tik po Nauju metu.Dar siek tiek pakoseja, tai norisi per sventes sveikiems buti.Itairiu per Kaledine svente darzelyje nenulips mamai nuo keliu,bus atprates nuo darzelio draugu.
Atsakyti