Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(uzi @ 2008 06 11, 22:12)
Gali but del to, kad tos kurios lankosi pas Klima raudonajam kryziui (jis ten dar dirba) tai siuncia i ta lygonine,o tos kurios lankosi privacioj klinikoj Savanoriu prospekte, tai i lazdynus  smile.gif

Sutinku, nes ponas K pats pasake, kad Lazdynu ligonines gin skyriaus vedeja - jo drauge. rolleyes.gif Vat taip ir keliauji nuo vieno prie kito. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 06 11, 22:38)
Sutinku, nes ponas K pats pasake, kad Lazdynu ligonines gin skyriaus vedeja - jo drauge. rolleyes.gif Vat taip ir keliauji nuo vieno prie kito. ax.gif

Kursiokai jie...mokesi kartu
Atsakyti
Pamelo man Klimas lepe pasidaryti kardiograma, tepineli ir kraujo tyrimo. manau sito uzteks. Bet tik nezinau kas mane ten operuos, nes sake ateiti pas ji 11 val. treciadieni ir jis nuves paguldyt mane i RK ligonine . Merginos gal pamenate pavarde kuri jums gydytoja RK atliko laparoskopija?
dar paklausiu toki subtilu klausima, kiek jus davete vokelyje operuojanciai gydytojai ir anesteziologui ? nes neisivaizduoju kiek reikia duoti???
Mane guldo jau si treciadieni, tai laparo darys turbut tik ketvirtadieni?? g.gif o kada man tiketis jeigu viskas bus gerai, kad mane paleis is ligonines?? penktadieni , ar iki pirmadienio laikys???
pasidalikite savo ispudziais is sios ligonines mergynos ax.gif aciu
Papildyta:
Niridė gal Tu irgi papasakok kaip tau buvo RK laparo aatlikta??/ ar viskas sklandziai praejo...aciu labai
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2008 06 14, 15:02)
Niridė   gal Tu irgi papasakok kaip tau buvo RK laparo aatlikta??/ ar viskas sklandziai praejo...aciu labai

Man dar nebuvo daryta laparo, guldys tik birželio 19, ketvirtadienį - viena diena po Tavęs. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niridė: 14 birželio 2008 - 20:13
QUOTE(Bacilla @ 2008 06 10, 23:20)
Mergaites,gal jusu tarpe yra tokiu kam Vanagas laparaskopija darys Kauno krikscioniskuose birzelio 25?mane guldo 24d is ryto. g.gif keista kad ne operacijos diena g.gif

As pas ji apturejau laparaskopija pires kelis metus. Mane irgi gulde diena preis tai dave vaistu ir liepe daug daug skysciu gert, kad zarnyna isvalytu:)
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2008 06 14, 15:02)
[dar paklausiu toki subtilu klausima, kiek jus davete vokelyje operuojanciai gydytojai ir anesteziologui ? nes neisivaizduoju kiek reikia duoti???
Mane guldo jau si treciadieni, tai laparo darys turbut tik ketvirtadieni?? g.gif  o kada man tiketis jeigu viskas bus gerai, kad mane paleis is ligonines?? penktadieni , ar iki pirmadienio laikys???

Mane operavo Lazdynuose,daviau 300 lt operuojanciai daktarei,ir 100 anesteziologei siaip kitos kiek girdejau po maziau dave,manau cia kaip kas isgali pagal savo kisene, jei nera temp ir viskas tvarkoj,paleidzia sekancia diena po operacijos...sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
noriu paklausti po laparaskopijos kada jum atejo mmm? man siandien teplioja lyg mmm lyg ir ne doh.gif dar siaip 22cd. gal kas zinot kas ir kaip turi buti blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, man darys laparaskopija penktadieni. Oi kaip bijau blink.gif . Noriu paklausti kam dare laparaskopija, ar jus kas nors atlidejo i ligonine? Ar lauke kol dare operacija? Nes klausimas, kur deti daigtus, dokumentus ir pinigus kol operuos? Palatoj juk nepaliksi, dar kas nors nusvilps. Tai sakau gal lydintis asmuo kol operuoja pasaugotu? Kaip jus darete?

O del davimo (atsidekojimo), tai planuoju chirurgui duoti 200, anesteziologui 100.

Man is to strioko jau dabar zarnynas valosi schmoll.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 06 16, 16:59)
Sveikutes, man darys laparaskopija penktadieni. Oi kaip bijau blink.gif . Noriu paklausti kam dare laparaskopija, ar jus kas nors atlidejo i ligonine? Ar lauke kol dare operacija? Nes klausimas, kur deti daigtus, dokumentus ir pinigus kol operuos? Palatoj juk nepaliksi, dar kas nors nusvilps. Tai sakau gal lydintis asmuo kol operuoja pasaugotu? Kaip jus darete?

O del davimo (atsidekojimo), tai planuoju chirurgui duoti 200, anesteziologui 100.

Man is to strioko jau dabar zarnynas valosi  schmoll.gif  huh.gif

Manęs nelydėjo - MB atvažiavo jau po operacijos. Daiktus palikau palatoj spintelėj - paprašiau šalia gulinčios, kad pažiūrėtų 4u.gif O šiaip tai daug pinigų neturėjau - išdalinau iki operacijos lotuliukas.gif Dokumentus ir telefoną sukišau į slaptą kišenę ir niekas nedingo thumbup.gif

O šiaip, jei tau labai neramu, tai paprašyk vyro, kad palydėtų ir tuos daiktus pažiūrėtų. Man kadangi buvo neaiški valanda, kada operuos, tai nemačiau reikalo, kad MB trintųsi ten ligoninėj visą dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 06 16, 16:35)
Manęs nelydėjo - MB atvažiavo jau po operacijos. Daiktus palikau palatoj spintelėj - paprašiau šalia gulinčios, kad pažiūrėtų  4u.gif O šiaip tai daug pinigų neturėjau - išdalinau iki operacijos  lotuliukas.gif Dokumentus ir telefoną sukišau į slaptą kišenę ir niekas nedingo  thumbup.gif

O šiaip, jei tau labai neramu, tai paprašyk vyro, kad palydėtų ir tuos daiktus pažiūrėtų. Man kadangi buvo neaiški valanda, kada operuos, tai nemačiau reikalo, kad MB trintųsi ten ligoninėj visą dieną  ax.gif

Aciu uz atsakyma, va beda kad MB isvaziaves 2 men, prasiau mamos palydeti, bet operacijos valanda irgi neaiski, kiek ji ten vargse lauks.
Papildyta:
O atsidekosiu po operacijos, pries ja neduosiu.
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 06 16, 16:59)

Man is to strioko jau dabar zarnynas valosi  schmoll.gif  huh.gif

Mane guldys ketvirtadieni, bet kadangi jau karta guliaus i sia ligonine Lazdynuose, tai maciau, kad yra skelbimukas, jog norintieji daiktus gali pasideti i seifa thumbup.gif
Pasiklausk slaugytoju apie sia galimybe Tavo ligonineje. mirksiukas.gif
Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 06 16, 21:02)
Mane guldys ketvirtadieni, bet kadangi jau karta guliaus i sia ligonine Lazdynuose, tai maciau, kad yra skelbimukas, jog norintieji daiktus gali pasideti i seifa thumbup.gif
Pasiklausk slaugytoju apie sia galimybe Tavo ligonineje. mirksiukas.gif
Sekmes. 4u.gif

Aciu uz palinkejimus ir tau sekmes mirksiukas.gif thumbup.gif
As gulesiu Antakalnio klinikose, tikrai ax.gif paklausiu pas slauges ar priimamajam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarza: 17 birželio 2008 - 10:13