Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

sveikos mergaitės, noriu paklausti kada jums po lapar atėjo mmm ? mano ciklas 28 dinos, šiandien 31c.d. doh.gif nepatinka tokios nesąmonės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2008 06 17, 15:32)
sveikos mergaitės, noriu paklausti kada jums po lapar atėjo mmm ? mano ciklas 28 dinos, šiandien 31c.d.  doh.gif nepatinka tokios nesąmonės  doh.gif

Man tai atejo dviem dienom anksciau ax.gif o sekanti cikla tai dvi dienas velavo doh.gif Nors anksciau buvo kaip laikrodukas. Manau siandien arba ryt sulauksi mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
HELE, buvai kazka minejusi, kad po narkozės lyg ir nelabai gerai greitai pradeti planuoti vaikiuka,-ar tai tiesa? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 06 17, 19:45)
HELE, buvai kazka minejusi, kad po narkozės lyg ir nelabai gerai greitai pradeti planuoti vaikiuka,-ar tai tiesa? g.gif  bigsmile.gif

aš žinau, kad po narkozės negalima planuoti, reiktų vieną ciklą praleisti. nesu pastojus, tiesą sakant, mažai šansų natūraliai.
tik nenoriu ilgo ciklo, norėjau iki atsostogų atsirgti mmm, bet panašu, kad kelionėj bus pats įkarštis.. doh.gif

o yra kam susivėlinę mm ir kiek dienų ? blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Helė @ 2008 06 17, 20:29)
aš žinau, kad po narkozės negalima planuoti, reiktų vieną ciklą praleisti. nesu pastojus, tiesą sakant, mažai šansų natūraliai.
tik nenoriu ilgo ciklo, norėjau iki atsostogų atsirgti mmm, bet panašu, kad kelionėj bus pats įkarštis..  doh.gif

Oi unsure.gif O kas Tau ta sake? Cia, ziuriu, visos tik ir skuba po laparoskopijos pastot kuo greiciau unsure.gif
Viskas, imu bijot ketvirtadienio - po siandieninio vizito pas mamologa pradejau itarti, kad buvau siuntinejama po visur be rimto reikalo unsure.gif O jei dar cikla reik praleist, tai visi mano vasaros planai zlunga verysad.gif Gal atsisakyt tos laparoskopijos, ar ka? Juk cia ne gydymui, o tik diagnostikai unsure.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 06 17, 20:36)
Oi unsure.gif  O kas Tau ta sake? Cia, ziuriu, visos tik ir skuba po laparoskopijos pastot kuo greiciau unsure.gif
Viskas, imu bijot ketvirtadienio - po siandieninio vizito pas mamologa pradejau  itarti, kad buvau siuntinejama po visur be rimto reikalo unsure.gif O jei dar cikla reik praleist, tai visi mano vasaros planai zlunga verysad.gif Gal atsisakyt tos laparoskopijos, ar ka? Juk cia ne gydymui, o tik diagnostikai unsure.gif  g.gif

tai gal turi omenyj, Sekantį ciklą po lapar pastoti ?
nes tą patį ciklą pastoti kažkaip baisu pasidarė po pasisakymų forume... mane operavo 9c.d. narkozės padariniai neišnyksta taip greitai. pamastymai čia mano tokie. blush2.gif

skaičiau vienos mergaitės postą, kad ji persileido būdama 5 mėnesį nestuke.gif gydytojai, spėja, kad narkozės padariniai...
aišku, labai baisu kai taip atsitinka. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2008 06 17, 20:41)
tai gal turi omenyj, Sekantį ciklą po lapar pastoti ?
nes tą patį ciklą pastoti kažkaip baisu pasidarė po pasisakymų forume... mane operavo 9c.d. narkozės padariniai neišnyksta taip greitai. pamastymai čia mano tokie.  blush2.gif

skaičiau vienos mergaitės postą, kad ji persileido būdama 5 mėnesį  nestuke.gif gydytojai, spėja, kad narkozės padariniai...
aišku, labai baisu kai taip atsitinka.  verysad.gif

Mane operuos 11 cd, tai planavimas butu vos pasibaigus siam ciklui ir prasidejus naujam (o tai butu kazkur uz 2 savaiciu) - tai gal nieko, ka?
Kur galima rasti paskaityti visa sita?

Bet kaip idomu - iseina,kad po laparoskopijos gydytojai nieko aiskaus nepasako apie planavimo pradzia? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 06 17, 20:46)
Mane operuos 11 cd, tai planavimas butu vos pasibaigus siam ciklui ir prasidejus naujam (o tai butu kazkur uz 2 savaiciu) - tai gal nieko, ka?
Kur galima rasti  paskaityti visa sita?

Bet kaip idomu - iseina,kad po laparoskopijos gydytojai nieko aiskaus nepasako apie planavimo pradzia? blink.gif

tai ok viskas. išoperuoja, sulauki mmm ir darot leliuką 4u.gif

man gydytojas po oper pareiškė - 3 savaites jokių santykių, reikia kad viskas sugytų ir t.t. bet mes tiek nelaukėm blush2.gif
kai buvau pas gydytoją klausti kada galima iui daryt, tai abu sutarėm kad liepą blush2.gif ne anksčiau.

deja, nepamenu kurioj temelėj skaičiau. sorry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helė: 17 birželio 2008 - 19:51
QUOTE(Helė @ 2008 06 17, 20:51)
tai ok viskas.  išoperuoja, sulauki mmm ir darot leliuką  4u.gif

man gydytojas po oper pareiškė - 3 savaites jokių santykių, reikia kad viskas sugytų ir t.t. bet mes tiek nelaukėm  blush2.gif
kai buvau pas gydytoją klausti kada galima iui daryt, tai abu sutarėm kad liepą  blush2.gif ne anksčiau.

deja, nepamenu kurioj temelėj skaičiau. sorry

Siiit kaip....Aisku... Dėkui Tau labai. Vis dar neapleidzia jausmas, kad be reikalo, oi be reikalo cia mane laparoskopuos unsure.gif Argi visoms puola tai daryt vien del to, kad yra turejusios kiausides uzdegima? unsure.gif Manau, ne...
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 06 17, 20:56)
Siiit kaip....Aisku... Dėkui Tau labai. Vis dar neapleidzia jausmas, kad be reikalo, oi be reikalo cia mane laparoskopuos unsure.gif  Argi visoms puola tai daryt vien del to, kad yra turejusios kiausides uzdegima? unsure.gif Manau, ne...

deja nežinau, bet manau verta pasidaryti lap, jos metu paiškėja daugiau kas negu per gimdos foto. man darė, nes nepavyko 3 iui doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Niride daro ta laparoskopija del to kad issiaiskinti iki galo kas gali kliudyti pastojimui. Pavyzdziui man poryt darys diagnostine laparoskopija. Aisku jei ka ras tai ir kazka darys dar, bet siaip tai siuncia kad issiaiskinti iki galo viska ir galvoti ka toliau daryti. Nera buve gyvenime man nei jokio uzdegimo. Tai va.
Primink kur tau darys? Rytoj as isvaziuoju jau i KMUK. Merginos gal prisimenat ar rytoj visai nebegalima bus valgyti ir ar galesiu, kai nebevalgysiu gerti ka nors. Operuos poryt. Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2008 06 17, 21:07)
Sveikutes  4u.gif
Niride daro ta laparoskopija del to kad issiaiskinti iki galo kas gali kliudyti pastojimui. Pavyzdziui man poryt darys diagnostine laparoskopija. Aisku jei ka ras tai ir kazka darys dar, bet siaip tai siuncia kad issiaiskinti iki galo viska ir galvoti ka toliau daryti. Nera buve gyvenime man nei jokio uzdegimo. Tai va.
Primink kur tau darys? Rytoj as isvaziuoju jau i KMUK. Merginos gal prisimenat ar rytoj visai nebegalima bus valgyti ir ar galesiu, kai nebevalgysiu gerti ka nors. Operuos poryt. Aciukas  4u.gif

jeigu tau poryt darys, tai bent man išvakarėse leido lengvus pusryčius pavalgyti, pietums sriubytės, o nuo 14 valandos nieko daugiau. valiau organizmą ir dar vandens galima. laparoskopijos dieną ničnieko į burną blush2.gif
Atsakyti